Заведения в Бургас

• 181 482
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома
Какво е " кашкавалена моцарела"?
Аз така и казвам - по-жълта, стои на конци и мнооого по-твърда от моцарелата. Слага се на пици.

# 106
  • Бургас
Аз пък ще похваля ресторант Бургос, в к-с Славейков. Всичко беше на ниво - и кухнята и обслужването. Само не ми хареса, че до нашата маса имаше пушачи, на които им разрешаваха да пушат вътре.
А къде се намира то4но и цените какви са ...... какво предлагат в менюто ?

# 107
  • у дома
Аз, вече два пъти обядвам с лапето в Океан - много доволна останах, изумиха ме цените  Shocked Много ниски. Обаче, ако се поръча от основното меню, а не от обедното се чака.

# 108
Аз пък ще похваля ресторант Бургос, в к-с Славейков. Всичко беше на ниво - и кухнята и обслужването. Само не ми хареса, че до нашата маса имаше пушачи, на които им разрешаваха да пушат вътре.
А къде се намира то4но и цените какви са ...... какво предлагат в менюто ?
Лесли, на страницата им във Фейсбук е качено менюто и карта на местоположението. На много лесно място е - срещу детската градина зад 55 бл - в нова кооперация.
И аз планирам скоро да го посетя и ще споделя впечатления.

А знаете ли в кои заведения има куверти за 14 февруари?

# 109
  • София
Ресторанта на х-л България - куверт 43 лв., четох го някъде из Фейсбук.

# 110
  • Бургас/Пз
Суши бара до Инканто как е???

# 111
  • Бургас/Пз
Гледам никой не е отговорил за Зен суи бара - та да си кажа , че сме мноооого доволни Simple Smile

# 112
  • Бургас
Още едно негативно мнение за Нептун. Ужасна храна, бяхме 4-ма , всички поръчаха различно и нямаше доволни. Не бих повторила , жалко за хубавата атмосфера.

# 113
  • Бургас
Момичета, канена съм на събиране в някакъв гръцки ресторант в "Изгрев". Някакви впечатления от него? Интересува ме къде в "Изгрев" се намира, обстановката тип "кръчма" ли е, че ще трябва да сме и с децата Confused и как е храната.

# 114
 Ако е същото заведение, за което се сещам, намира се в парка в "Изгрев", зад т.нар. "Замък". Според мен си е чиста кръчма, с безумно силна жива музика. За кухнята нямам обективно мнение, чувала съм и добри отзиви, а аз си поръчах само класическа салата.

# 115
  • Бургас
Уф, имах такива подозрения, Ивс, благодаря ти! Ще издържа някак 2-3 часа, после ще споделям впечатления Crazy

# 116
  • вкъщи
В Изгрев гръцкото заведение се нарича Ясу,не е замъка ,а се пада зад него.Тип дървена кръчма,скъпо,студено,мн тясно.Единствено певицата е готина,пее хубаво ,всякакви песни,но е изключително тясно за танци.
За Океана бяхме скоро там,наистина е мнооого евтино.За сравнение хрупкави пилешки филенца 3,90- в Романса са 7 лв.Освен това става голяма веселба,последния път до 2 часа сутринта имаше луди танци.Пеят всякакви музика,много хора.

# 117
Има недоволни от Нептун,но аз съм от доволните ,та да споделя че  има куверти за Св.Валентин 30лв.После ще дам отзиви  Heart Eyes  как е била храната по предварително меню!

# 118
Момичета, и в Бургос има предложение за 14 февруари : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=486169458109897&set=p … ype=3&theater

# 119
  • Бургас
 В Нептун вероятно са правили промени в кухнята. Ние бяхме в неделя с децата и като цяло ни хареса - порчахме шницели, мексикански кюфтенца, фритата със спанак - всичко беше вкусно и добре приготвено.

Общи условия

Активация на акаунт