Заведения в Бургас

• 181 516
  • 768
  •   2
Отговори
# 120
Днес бях на Хепи на х-л  България.
Гарнитурата към сьомгата ми беше ледено студена.  Tired И това не е всичко, приборите ми бяха мръсни - със засъхнала храна по тях.  Sick

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 20:24 от аХ`Не!

# 121
Хепи имаш предвид, нали?
Бях споделяла, че са го ударили през просото, но това е прекалено.

# 122
Да, същите.
Непоносими са.
А какви тарикати на дребно са със сушито за вкъщи - нищо общо с грамажа в заведението. Случвало ми се е филаделфията вместо с парче краставица, да е с обелка.

# 123
  • Бургас
Нептун не мога да повярвам колко е зле  кухнята и обслужването

Peace

# 124
Нептун не мога да повярвам колко е зле  кухнята и обслужването

Peace

Това впечатление скорошно ли е?
Аз тъкмо се зарадвах на двата последни отзива, че са оправили нещата и мислех утре да резервирам. Става въпрос за доста хора и ми е важно да не се изложа.

# 125
  • Бургас
От вчера вечерта +днес на обяд стига толкова проби не става няма да ходим там за сега

Peace

# 126
Ужас, пак съм в начална позиция, а нямам време.
Ама как няма едно заведение в този град, дето всичко да му е наред.

# 127
Нептун.... една позната води важни гости там, пита сервитьорите какви вина предлагат и те и казват
-Ето там са ,идете и си изберете.....
 Flutter

А ние с приятелка решихме да обядваме, да се видим, да поговорим, личи си, че споделяме лични неща. Но това не попречи сервитьорите да си удрят лафче зад нас, да си полират чашки,точно до ръката ми, при празен ресторант.

# 128
  • Бургас
Още за Нептун: никога не съм виждала в заведение да се сервира крем брюле в абсолютно течна форма!
Аз вече писах за персонала- много народ, но не знаещи какво да правят...
За мен това заведение държи първенството на най-кофти приготвената храна, която съм яла някъде изобщо (не само в Бургас)!
Изобщо не възнамерявам да експериментирам в близко време с него пак. Ще ми трябват много, много, събрани добри отзиви, за да повторя.

# 129
Храната изобщо няма да я коментирам. Имаха някакви кюфтенца с прекрасно име, а реално бяха замразени от Била или нещо от този порядък. Понеже не ползвам такива продукти и не мога да кажа със сигурност,но бяха много гадни.

# 130
Да, същите.
Непоносими са.
А какви тарикати на дребно са със сушито за вкъщи - нищо общо с грамажа в заведението. Случвало ми се е филаделфията вместо с парче краставица, да е с обелка.
По повод тарикатлъка им и аз имам какво да кажа.Два пъти ми се случва да си поръчам кафе и каничка мляко,Носят ми кафето, каничката я няма.Били ми сипали млякото в кафето.Хубаво, ама идва сметката -0,49лв каничка  с 50 мл мляко. В кафето ми бяха сложили не повече от 1 чаена лъжичка.Не ми се разправяше, но се подразних.Не съм за 50-то стотинки, но мразя да ме правят на глупачка .

# 131
  • Бургас
А дали е възможно в Нептун да има различни готвачи и да са смени или нещо подобно - иначе не мога да си обясня случващото се. Сервитьорите виж наистина не ги бива особено - единия се озъби на сина ми като го пита къде е тоалетната, през цялото време се местеха маси и столове, обаче кюфтетата ми наистина бяха хубави  Thinking.

# 132
И на мен ми се струва ,че са двама готвачите и който уцели по-добрия е доволен ,който другия ... ooooh!
Ние също нямахме лошо приготвено нещо ...да видим на 14.02 как ще е ,дано не се изложат!

# 133
  • у дома
Pashic, препоръчвам паниран камембер със сладко /но не със смокини, както е в менюто, а със сладко от боровинки/. Както и да го направят, не могат да го объркат, а е голяма вкуснотия   Mr. Green

# 134
Здравейте, дами  bouquet.

Знаете ли дали работи "Ласточка"? И, малко странно звучи, но дали правят там бьоф Строганоф? Приемам идеи и за други места, където го правят, ако знаете такива. Видях го в менюто на "Ретуш", ама е към 20 лв порцията- все си мисля, че някъде трябва да го има по-евтино.

Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт