Заведения в Бургас

• 181 541
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, предстои ни да кръщаваме дъщеря ни и ще се радвам да ми препоръчате подходящо заведение за почерпка на гостите след кръщенето. То ще е в края на лятото, така че може да е и някъде до плажа. С мъжа ми отдавна не живеем в Бургас и изобщо нямаме актуална информация кои заведения си заслужават. Благодаря предварително   bouquet
Кръщенето на сина ми го отпразнувахме на Теньовата къща в Славейков. Бяха много отзивчиви, кухнята е добра и на добри цени, позволиха да си внесем доста неща, поставиха ни украсата, вкл. ни надуха и балоните. Хубаво е, че е заградено и няма къде да избягат децата. Близо и до детски площадки и батут, но на нас не ни се наложи да ги ползваме, защото имаше много желаещи да занимават рожденика. Няма жива музика - това го отчитам като + за подобен празник. Препоръчвам, ако харесвате такъв тип заведения.

# 151
  • Бургас
Кръщенета и изобщо детски празници съм виждала на "Чадъра". Очаквам женската мафия  Laughing да се включи с отзиви за новото заведение срещу Бакарди. Мисля, че ще го работи собственика на Розе.
Снощи бяхме на Океан, грамажите изобщо не отговаряха на написаното  в менюто. Мен това шикалкавене нещо взе да ме дразни яко. Друго, което ме дразни напоследък, че на места като Хепи България, Нептун и дори миналата седмица на Малибу издават нефискален бон.

# 152
На доста места цакат с грамажа.
А това до Бакарди не е ли старият Амстел, сега Етно, ако не се лъжа? Той не се ли запали преди няколко дни?

# 153
Довечера сме в Етно ,после ще дам отзиви!

# 154
  • Варна
здравейте момичета, ще посетя за 2 дни вашия прекрасен град-моля препоръчайте ми хубаво ресторантче-ако може на лесно за намиране място.Благодаря ви

# 155
  • Бургас
smurf  Златна Котва,Булевард ,На Кея ,Музей

до сега съм нямала разочарования  там нека и другите дами предложат

Peace

# 156
Къде ще отседнеш за да ти е лесно да намериш заведението?
Какво е за теб хубаво? Кръчма, пицария, луксозно, рибно, скара?
................
Даляна - през седмицата е ок, но в почивните дни е чудо да си намериш места. Рибата - не винаги ми харесва
Романс /в Центъра/ - много редуцирано меню, но пък всичко е вкусно
Джърси /до Н. поща/ - все така много богато меню, а и сега е по-приятно, защото са засадили цветя.
Турския /на плажа/ - развалили са турската кухня, а може и да не съм попаднала на готвач. Ще му дам пак шанс на това заведение, защото харесвам турската кухня и заведението е много удобно за хора с деца

# 157
  • Бургас
Не е лесно да предложим заведение
все се излагат все развалят нещо
 Laughing Peace

# 158
Не е лесно да предложим заведение
все се излагат все развалят нещо
 Laughing Peace

Напълно вярно. Като изключим Джърси, турския и музея, в които отдавна или въобще не съм ходила, не харесвам вече нито едно от изброените по-горе.
Освен Ретуш, в който основно ходим, напоследък съм с добри впечатления и от кухнята на Бохем.

# 159
Кое заведение е Музея Blush

# 160
  • Бургас
Ами  на Богориди до часовници Енгибаров  не е лукс  Embarassed но съм доволна от кухнята няма издънки
за  сега  newsm78

Peace

че някой от луксозните  мнооого се изложиха

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 23:38 от gicka

# 161
Мислех, че до Енгибаров е само кафене Blush

# 162
Златна Котва и Булевард отдавна ги отсвирих, не стават.

Това турско не го знам, къде се намира да го посетя, щом е добре за деца?

# 163
Ами  на Богориди до часовници Енгибаров  не е лукс  Embarassed но съм доволна от кухнята няма издънки
за  сега  newsm78

Peace

че някой от луксозните  мнооого се изложиха
Странно,в предвид факта,че то си е един вид "капан",но и аз съм много доволна от кухнята им!Доста неща съм пробвала от менюто,всичко ми харесва!

# 164
Това турско не го знам, къде се намира да го посетя, щом е добре за деца?

На самия пясък, след капанте в посока Солниците. Това е последното заведение, преди беше дискотека. Сега има И турска кухня, затова така го наричаме. Децата играят на плажа

Общи условия

Активация на акаунт