Заведения в Бургас

• 181 545
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
къде може да се отиде вечер с малко дете?
гледах, че в Соле в Изгрев има детски кът...до колко часа работи, отзиви за кухнята?

# 136
  • у дома
В МОЛ Бургас Плаза - Фенсито има детски кът, обаче, ми се стори студено. Аз бях без децата.

# 137
Гледам никой не е отговорил за Зен суи бара - та да си кажа , че сме мноооого доволни Simple Smile

Потвърждавам, страхотно суши  Peace

Някой щеше да празнува на 14-ти в Нептун. Отзиви?

# 138
За Нептун да се отчета-снощи бяхме там и останахме много доволни от храната ,всичко беше страхотно!Не ми хареса ,че бяхме на първия етаж до вратата ,която нон стоп някой пушач отваряше и ставале течение,умрях от студ!Други забележки нямам!

# 139
За мен най-вкусно готвят в Китайския, който се намира в кооперацията зад спортната зала в "Изгрев", мисля, че е бл. 144. Преди харесвах и "Китайска стена" в "Лазур" на ул. "Абоба".

Днес посетихме този зад спортната зала в "Изгрев", останахме изключително доволни! Всичко беше много вкусно. Вече там ще ходим, по-вкусно готвят от Китайската луна на Фотинов.
Миналия месец ходихме на този дето е на Гурко-храната беше отвратителна, имаше вкус на изгоряло. Така си останаха нещата дето поръчахме.

# 140
  • Бургас
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=300332636760887&set=a … ype=3&theater

Забележете колко народ пуши....  Shocked
Тази снимка дали мога да я изпратя на някой инспектор в РИОКОЗ?

# 141
# 142
Те за ресторантите не взимат никакви мерки, а за нощните клубове не вярвам въобще да го отразят.

# 143
Ако някой е ходил на бар Нептун когато има гост-певец/певица,може ли да ми каже колко е входа,и като цяло какви са цените на питиетата  ориентировъчно?

# 144
За Графа беше 20 лв ,май за всички е толкова!

# 145
pashic,благодаря!!!

# 146
  • София
Здравейте, предстои ни да кръщаваме дъщеря ни и ще се радвам да ми препоръчате подходящо заведение за почерпка на гостите след кръщенето. То ще е в края на лятото, така че може да е и някъде до плажа. С мъжа ми отдавна не живеем в Бургас и изобщо нямаме актуална информация кои заведения си заслужават. Благодаря предварително   bouquet

# 147
  • Бургас
 BlueStar  нашето кръщене го направихме на Гролш Флора и редовно си ходим там и винаги съм била много доволна,иначе има много заведения на плажа,примерно Самба,там съм виждала да организиран много такива мероприятия,но пак зависи от времето,а на Гролш има вън маси и е по на завет,а може и вътре ако е хладно

# 148
Нашето беше в градината на Хепи до Морската,доволни сме,и най вече,че в менюто има за всеки вкус по нещо,а пък за децата имаше разни клатушки,та и те си имаха забавление! Simple Smile

# 149
  • София
y_a_n_a, -Bibo-, благодаря за предложенията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт