Заведения в Бургас

• 183 118
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Да не е Далян Чайка?

# 496
Може би Blush След Созопол, на юг
П.С.
Точно Чайка се казвал въпросният далян Peace

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 12:36 от Г-жа Рамацоти

# 497
Грог не знам,  но Каристо не бих повторила аз. Изключително бавно обслужване, при положние, че част от поръчката бяха само напитки. Сервитьорката седи на вратата подпряна и нищо.
Теньовата къща и тя към списъка. Безобразни цени за това, което предлагат. Дойде ред да платим сметката, няма кой да дойде да я вземе, за да ни върне ресто. Не е като да бяха заети, имаше 2 маси освен нас.

# 498
  • Бургас
Хм, преди време в Теньовата къща беше хубаво. Храната много вкусна. Кофти, че са го развалили.
Миналата седмица бяхме на Del Mar, Сарафово. За семейства с деца идеално.

# 499
Редовно ходим в Теньовата къща и сме повече от доволни
Къде точно е това Дел мар в Сарафово, че продължавам да издирвам приятни заведеения извън града?

# 500
# 501
В неделя бях за последно в Теньовата къща. Масите отвън бяха пълни.
На мен ми харесва там, даже подозирам, че имат нов готвач, защото беше доста по-вкусно спрямо преди Laughing

# 502
Хм, преди време в Теньовата къща беше хубаво. Храната много вкусна. Кофти, че са го развалили.
Миналата седмица бяхме на Del Mar, Сарафово. За семейства с деца идеално.

Като цени как е

# 503
Според мен е малко скъпичко за порциите,които предлагат.Но всеки според вазможностите си. Wink

# 504
Заинтригувахте ме с Ла мар - как са цените? Интериора на снимки ми се вижда супер .
Сещате ли се и за друго приятно заведение с хубав интериор и гледка в и около Бургас( за повод )

# 505
Здравейте,

Препоръчайте добро местенце за обяд на добри цени или с добро обедно меню?

# 506
Здравейте,някой ходил ли е в Отманли на хижа?? Как са цените там?

# 507
Здравейте,

Препоръчайте добро местенце за обяд на добри цени или с добро обедно меню?

Пицария Каристо в Славейков или бистро Джони в Лазур.

# 508
Случайно да знаете къде в Лазур са отворили пицария Град Италия ди Митко. Знам, че има в Славейков и го пише в сайта им, но за Лазур нищо не споменават...

На ул. Перущица е
Къде точно се намира? Не откривам инфо, а обикаляхме с колата, но на Батак я търсихме тази пицария ooooh!

# 509
Знаете ли дали заведението в Цурка работи? Телефон за резервации?

Общи условия

Активация на акаунт