Заведения в Бургас

• 181 465
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
За ресторант Бургос някой отзиви да има?

Още едно до скоро прилично заведение ме разочарова:
"При шопа"- и храна и обслужване- зле!

# 91
  • у дома
Привет  - имам нужда от спешен съвет - на личен празник сме в Рубаят в Цурка. Може ли да се облека по-спортно или заведението изисква по-строг тоалет?

# 92
Много вкусно готвят в Джърси /срещу Новата поща/. От лятото не сме сядали там, но поръчахме храна за вкъщи и останахме много доволни

# 93
Привет  - имам нужда от спешен съвет - на личен празник сме в Рубаят в Цурка. Може ли да се облека по-спортно или заведението изисква по-строг тоалет?

Не знам какво точно имаш предвид под "спортно", но определено мястото не е за строг тоалет според мен.

# 94
  • у дома
Да, ivss, и аз така се убедих  Simple Smile Да кажа впечатления - вкусна храна, огромно, шумно, а за оркестъра и DJ - не мога да намеря подходящи епитети... След Форинър - танца на пингивните, руски песни, шлагери от времето на моите родители, Славка Калчева изникваше след всяко по-твърдо парче  Mr. Green Изобщо, не спирах да се изумявам на музиката. Общо взето  прекарахме весело, въпреки това  Laughing
За Нептун да напиша, че бяхме там преди НГ. Храната е ужасна, сервитьорите не знаят на кой свят се намират, все питат - Това, за Вас ли беше. Бяхме до бара - сигурно строшиха цял сервиз, но се стараят момчетата. И тоалета, определено, не може да е дънки и Т-шърт, както аз се бях дикисала  Mr. Green

# 95
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате от кой китайски да си взема храна за вкъщи. В смисъл да готвят добре, дори и обстановката да е кофти.

# 96
 За мен най-вкусно готвят в Китайския, който се намира в кооперацията зад спортната зала в "Изгрев", мисля, че е бл. 144. Преди харесвах и "Китайска стена" в "Лазур" на ул. "Абоба".

# 97
много странно -тук два коментара видях за Нептун и лоша кухня.Ами в петък вечер вечеряхме там с приятели и беше много хубаво ,менюто е по-изискано няма "кебапчета",всичко беше много вкусно ,ставаше много бързо,а сервитьора който ни обслужваше беше много на ниво за такъв ресторант.Определено всички бяха с официални дрехи .Изискан ресторант какъвто до сега бе само в Приморец!Ние останахме много доволни и пак планувахме посещение!

# 98
 Това ми прозвуча, като какво разбираме ние от изискана кухня, като все ма'аме кебапчета  Mr. Green /не се заяждам, шегувам се/ На мен пък ми бе адски безвуксно, месото ми бе чисто сурово вътре, а салатата си чаках почти час, защото сервитьорът бе всичко друго, но не и професионалист. Това преди близо месец вече. Сега може и да са влезли в ритъм, дано.

# 99
  • у дома
Ооо, аз нямам претенции да съм изискана и обичам кебапчета, но за мен заведение, в което капрезето е с кашкавалената моцарела за пица, е далеч от изискано  Whistling

# 100
Кой какво разбира е друг въпрос ...споменах го ,защото  има хора които обичат масовото меню на бистро  ,а после решават че заведението е ужасно.От коментарите тук бях скептично настроена ,но понеже наши приятели ни поканиха точно там ,защото им  харесвало решихме все пак да отидем ,та нищо общо с прочетеното тук ,нямаше грам забележки !

# 101
  • София
за Китайски - харесвам този на К. Фотинов, Китайска луна май се казваше.

А за Нептун - радвам се, че има още един ресторант като Приморец. Защото лятото се налагаше да търся изискан ресторант и нямаше кой знае какъв избор.

# 102
Нали следя темата...много ми стана интересно,
Какво е " кашкавалена моцарела"?

Ей, дано Инканто влезе в крак до лятото,
че обичам да хапвам там.

# 103
Аз да похваля Ред фокс. Не бях ходила от години, сега ми е фаворит. Страхотно обслужване и кухня. Е, обстановката е каквато си беше от преди години, но там се чувстваме като царе, глезени, обгрижвани ...  Simple Smile

# 104
  • у нас
Аз пък ще похваля ресторант Бургос, в к-с Славейков. Всичко беше на ниво - и кухнята и обслужването. Само не ми хареса, че до нашата маса имаше пушачи, на които им разрешаваха да пушат вътре.

Общи условия

Активация на акаунт