Заведения в Бургас

• 182 767
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Явно през лятото сервитьорите отиват по курортите и става ад в Бургас.
Снощи ни строшиха нервите в Киш Twisted Evil Чакахме 20мин да ни донесат меню, след това 30 мин да ни вземат поръчката. И с нея имаше проблем и накрая чакахме 20-30 мин да платим.
Ако бях сама щях да си тръгна без да платя, толкова се бях изнервила.................

# 361
  • Бургас
Момичета, помагайте, моля. Търся ресторант, който да е приятен като интериор, с добра кухня, на прилични цени и без чалга музика. Може да е в центъра, в Морската или в Славейков.

Аз на заведение с чалга слава богу много отдавна не съм попадала. В близост до Морската харесвам Златна рибка, 8 mamas на Булаир - беше вкусно, макар че ни сервира доста неопитен младеж.

# 362
Бистро Рома, съвсем нов ресторант в Тришъра. Прекрасна обстановка, вкусни ястия!! Много съм доволна!

# 363
Бистро Рома, съвсем нов ресторант в Тришъра. Прекрасна обстановка, вкусни ястия!! Много съм доволна!
hahaha hahaha hahahaТришър са малки магазинчета
Имаш предвид Триа. Кое е по-различното в менюто от др. Рома, до Флората? Защото на нас там не ни допада

# 364
Не, всъщност като се замисля като че ли имаше много изтънчени неща... И във флората съм ходила, но сякаш не съм забелязала такива. Хмм жабешки бутчета, големи омари, гъши дроб и охлюви  Laughing Все едно, че бях в някакъв супер изискано заведение...

# 365
  • Бургас
Напоследък съм много доволна от Златна Котва и Густичериа. Последните имат и доставка. Много вкусна храна.

# 366
  • Бургас
Менюто в новото Рома в Трия е същото, без разлика. Това до Флората, ако не са го съборили вече, ще го събарят, тъй като ще строят кооперация на негово място.

# 367
  • Бургас
Аз искам да споделя положителни впечатления от пицария Ла Тоскана на ул. "Карлово" - много приятна обстановка и добра кухня.  Peace

# 368
Аз искам да споделя положителни впечатления от пицария Ла Тоскана на ул. "Карлово" - много приятна обстановка и добра кухня.  Peace

Напълно съгласна+ много добро обслужване.
Дано запазят нивото, че не се сещам за заведение, в което всичко да е наред,
особено за по-дълго време.

# 369
Антре /на мястото на Луксор/ отвориха ли го? Някой вече да го е посетил

# 370
Заведение с хубав детски вътрешен детски център?

# 371
  • Бургас
Г-жа Рамацоти ,вчера минах покрай него - работеше. И аз ще чакам някой да се включи е мнение за кухнята и цените.

# 372
Препоръчайте ми клуб / дискотека, където пускат комерсиална и ретро музика в събота вечер?

# 373
Препоръчайте ми клуб / дискотека, където пускат комерсиална и ретро музика в събота вечер?
Vogue пускат такава музика : ))) Не е лошо, само че се пуши вътре ( единствен минус) И внимавайте, лъжат със сметката  Outta Joint
На бекстейдж също не е лоша музиката ( по-скоро барче е )

# 374
Къде се намира бекстейдж? А отзиви за бар Dover и Етикет имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт