Заведения в Бургас

• 183 159
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Спортно развлекателен център Електра,кс ,,Славейков,,. Намира се между Кауфланд, автомивка ,,Фреш,, и склад , ,,Деметра,,.  Има табела. Детския център се казва ,,Буболече,,.
Кафенце е,но имат и кухня.
Във ФБ имат страница на Елактра.

# 436
  • Бургас
в Ромата до Флората има нещо като детски кът, но самото заведение не ми харесва, прекалено е скъпо, а не е  нищо особено. Peace  Има едно заведение срещу хотел Приморец, преди се казваше Под Липите сега не му знам името, защото мисля, че го смениха, много е приятно там  лятото Laughing

# 437
  • Бургас
Днес мернах един ресторант на ,,Булаир,, до чейча,казва се 8мама  newsm78
Заинтригува ме. Някой ходил ли е?
Ходила съм няколко пъти. Заведението е приятно, храната е ок, цените нормални, обслужването е добро.

# 438
Днес мернах един ресторант на ,,Булаир,, до чейча,казва се 8мама  newsm78
Заинтригува ме. Някой ходил ли е?
Ходила съм няколко пъти. Заведението е приятно, храната е ок, цените нормални, обслужването е добро.

На мен ми се видяха леко високи цените , зимата беше мнооого горещо вътре- всички климатици бяха включени на по 29 градуса и не се дишаше . Като обслужване - доволна съм

# 439
  • Бургас
Благодаря ви,момичета!
При удобен случай ще го посетя.

# 440
Здравейте, знаете ли някое хубаво заведение на нормални цени с детски кът? Благодаря Simple Smile

# 441
Бирария Гролш в морската градина до Флората!

# 442
Моля препоръчайте ресторант за празнуване на юбилей. Ще сме само най-близките и се колебая между Антре и Океан. Желателно да е в центъра.

# 443
Моля препоръчайте ресторант за празнуване на юбилей. Ще сме само най-близките и се колебая между Антре и Океан. Желателно да е в центъра.
Златна Котва не ти ли допада повече?

# 444
Там се спряхме, да.
Как е менюто знаеш ли?
Разгледах го, има прекалено голям избор  Crazy надявам се да е вкусна и добре направена.

# 445
Ето линк за менюто - http://www.zlatnakotva2009.com/restorant/menu/index.html
На мен ми харесва храната. Предполагам, че ако готвачът е същия ще останете доволни. Grinning

# 446
  • Бургас
От обслужването в Котвата въобще не съм доволна. Като наближи времето за затваряне, много грубо почват да те фонят. То не е суркане на столове, въздишки, "аз си имам работно време", и пр.

# 447
Препоръчайте моля ресторант с хубави пресни миди, цаца и БГ прясна сезонна рибка. Ципури лавраци и претенции ядем и в София, но ако знае те добро местенце с прясна рибка ще е супер;)

# 448
  • Бургас
Препоръчайте моля ресторант с хубави пресни миди, цаца и БГ прясна сезонна рибка. Ципури лавраци и претенции ядем и в София, но ако знае те добро местенце с прясна рибка ще е супер;)
Златна рибка на входа на Морската градина на ъгъла на Булаир и Цар Симеон.

# 449
  • София
Златната рибка отвориха ли я вече, че беше доста време в ремонт?

Общи условия

Активация на акаунт