Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 030
  • 518
  •   1
Отговори
# 135
Честито Вания180 и от мен.Живо и здраво да е бебчето ти.
На мен може да стискате палци за понеделник,най-после да ни кажат пола на детето.
благодаря ,стискаме палци Simple Smile чакаме да се похвалиш ,лека бременност

# 136
  • гр.Пловдив
Цена за секцио незнам,но мисля,че за да раждаш секцио по желание в ОБ трябва да имаш предварителна уговорка с лекар и се договаряш с него за цени.Иначе за ВИП-а за нормално раждане е 100лв.,а за секцио 200лв.
аз съм с епилепсия и няма как да раждам нормално ще трябва да питам на место
Цена за секцио в ОБ е 500лв.,ако имаш уговорен лекар,но там правят само с пълна упойка,кочто е 100лв.

# 137
Здравейте  preggo
Аз съм с термин 06.09. Живея в Асеновград. Засега бебето е седалищно и плацентата е ниска. Моето АГ ми казва секцио, ако нещата останат така. Аз ходя при д-р Добрикова / Асеновград / , но тя работи и в Торакс - Пловдив. В 16 г.с. прокървих и лежах в Торакс - много бях доволна. Сега се чудя къде да раждам. Ако има някоя мама чувала или родила в Торакс ще се радвам да ми споделите.

# 138
Цена за секцио незнам,но мисля,че за да раждаш секцио по желание в ОБ трябва да имаш предварителна уговорка с лекар и се договаряш с него за цени.Иначе за ВИП-а за нормално раждане е 100лв.,а за секцио 200лв.
Цена за секцио в ОБ е 500лв.,ако имаш уговорен лекар,но там правят само с пълна упойка,кочто е 100лв.
Здравейте!
Това 500лв в ОБ по желание ли е или по необходимост да е така раждането... и пълна упойка т.е. няма да видиш бебока когато го изкарат от теб (без съзнание )?

# 139
Добро утро!  newsm47
Аз искам да ви попитам нещо свързано със съня, понеже аз лично вечерно време много трудно заспивам  и си намирам място знам, че има специални възглавница който се слагат под корема за по - голямо удобство. Някой запознат ли е къде в Пловдив продават такива възглавници Simple Smile

# 140
  • гр.Пловдив
Здравейте!
Това 500лв в ОБ по желание ли е или по необходимост да е така раждането... и пълна упойка т.е. няма да видиш бебока когато го изкарат от теб (без съзнание )?
Цената е ако искаш определен лекар да те изражда,независимо по необходимост или не,една моя приятелка роди преди 20 дни и бебето го видя чак на другия ден.

# 141
Здравейте момичета,връщам се от 4Д прегледа,доктора каза че...ще си имаме МОМЧЕНЦЕ!!!

# 142
Здравейте момичета,връщам се от 4Д прегледа,доктора каза че...ще си имаме МОМЧЕНЦЕ!!!
браво Simple Smile

# 143

Браво! Честито да е , лек остатък от бременноста и леко раждане.
Искам да те питам  , ти къде ходиш на 4D , и колко плати на него? Благодаря! Simple Smile

# 144

Искам да те питам  , ти къде ходиш на 4D , и колко плати на него? Благодаря! Simple Smile
въпроса не е към мен но и аз да кажа 80 лева струва аз ходих при Троянчев  Simple Smile

# 145

въпроса не е към мен но и аз да кажа 80 лева струва аз ходих при Троянчев  Simple Smile
А доволна ли си?Той къде се намира?

# 146
ами да доволна съм обяснява всичко подробно дава и снимки и диск позна че ще си имаме момченце Simple Smile намира се точно до тунела в дясно една оранжава сграда немога да се сетя коя улица беше но неможе да я пропуснеш друга такава там няма,единственото което не ми хареса е че ни даде час чак след 6 дни след като звъннахме много е зает има си и сайт може да разгледаш http://4dbebe.com/

# 147
ами да доволна съм обяснява всичко подробно дава и снимки и диск позна че ще си имаме момченце Simple Smile намира се точно до тунела в дясно една оранжава сграда немога да се сетя коя улица беше но неможе да я пропуснеш друга такава там няма,единственото което не ми хареса е че ни даде час чак след 6 дни след като звъннахме много е зает има си и сайт може да разгледаш http://4dbebe.com/
Благодаря за информацията. Ще проуча. Simple Smile

# 148
аз ходих при доц. Малинова - 100 лв е прегледа

# 149
аз ходих при доц. Малинова - 100 лв е прегледа
Да аз веднъж вече ходих при нея.  Но ми се иска да си намеря нещо по - евтино . Но като цяло съм доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт