Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 36 997
  • 518
  •   1
Отговори
# 120
mariya1968 за болничния нещо плащаш ли ?На мен до сега ми издаваха от Селената без да плащам допълнително защото лежах там ,но сега вече като съм добре искат по 100 лева за всеки следващ болничен  много ми се струва  Thinking

# 121
 Белисима уууу много си е.... Аз лично нищо не плащам поне до момента не са ми искали пари. Личната лекарка ми издаде първо болничен за 14 дена като на него пишеше симптоми типични за бременна , после 2 дена преди да ми изтече с амбулаторния картон при гинеколожката при която ходя с комисия ми удължиха с един месец на следващия де отивам да си взема картона и болничния и ми каза пак така преди да изтече тоя за отида по същия начин да ми отпуснат още един месец. Като на този болничен диагнозата е опасност от аборт. но разбира се всичко е наред. Не са ми искали никакви пари.

# 122
 Eхаааа,по 100лв!!! Shocked На мен в началото ми вземаха 30лв. в Торакс,но сега започнах да ходя да си го взимам от поликлиниката в Тракия ,където е 15лв.Не е задължително да взимаш болничен от Селена,можеш да го взимаш от където си искаш.

# 123
Белисима, от кой квартал си?

Аз за сега нямам причини да раждам секцио, но мисля, че ще съм секцио по желание. За това и мен горещо ме интересуват цените.
здравейте  Simple Smile родих преди 20 дни в селената секцио 1290 лева струва всичко,не съм сигурна но мисля че само в частни клиники правят секцио по желание Simple Smile,общо взето съм доволна който го интересуват подробности мога да разкажа съвсем пресни впечатления от селената  Simple Smileмакар че имам познати които не са доволни но това е индивидуално всеки случаи е различен,пожелавам ви лека бременност и раждане на всички   bouquet живея в тракия ако има някоя мама на близо може да пише  Simple Smile

# 124
Честита да е рожбичката! Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!
Аз не бих отказала подробности от към секциото. Чувала съм че има проблеми при някой жени с кърменето. Колко време е възстановяването? И самата упойка и цялата процедура като цяло?  При мен навярно ще е секцио , нямам никакъв екип , и по скоро се колебая за някоя държавна болница , че за частните съм чувала, че ако възникне усложнения нямат необходимите неща.

# 125
Честита да е рожбичката! Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!
Аз не бих отказала подробности от към секциото. Чувала съм че има проблеми при някой жени с кърменето. Колко време е възстановяването? И самата упойка и цялата процедура като цяло?  При мен навярно ще е секцио , нямам никакъв екип , и по скоро се колебая за някоя държавна болница , че за частните съм чувала, че ако възникне усложнения нямат необходимите неща.
мога да се похваля че се чуствам страхотно бях се подготвила да съм на легло поне 10 дни след това,секциото беше в 12 на обяд на другия ден ни караха да ставаме да се раздвижваме вече  бях чувала че болката била нещо като много силна мускулна треска на корема но поне при мен беше много повече от това   но поне бързо отшумя, държаха ни 4 дни като се прибрахме в къщи си правех всичко сама ,предполагам че при всеки е различно и всеки случаи си е отделен но не е нищо страшно цялата работа приключи за 20 мин. така че ако ще раждаш секцио смело на пред  и успех всичко да мине без проблеми ,проблеми с кърменето нямам жената с която бях в една стая също си кърмеше детето,упойката бях чула че е като от ухапване от комар  Simple Smileно мен лично много ме забуля но си го обяснявам че аз имам леко изкривяване на гръбначния стълб ,специално в селената вече имат всичко необходимо за деца с проблеми не им правя реклама Simple Smileимам познати които изобщо не са доволни но все пак всеки сам избира как и къде да ражда  Simple Smile

# 126
мога да се похваля че се чуствам страхотно бях се подготвила да съм на легло поне 10 дни след това,секциото беше в 12 на обяд на другия ден ни караха да ставаме да се раздвижваме вече  бях чувала че болката била нещо като много силна мускулна треска на корема но поне при мен беше много повече от това   но поне бързо отшумя, държаха ни 4 дни като се прибрахме в къщи си правех всичко сама ,предполагам че при всеки е различно и всеки случаи си е отделен но не е нищо страшно цялата работа приключи за 20 мин. така че ако ще раждаш секцио смело на пред  и успех всичко да мине без проблеми ,проблеми с кърменето нямам жената с която бях в една стая също си кърмеше детето,упойката бях чула че е като от ухапване от комар  Simple Smileно мен лично много ме забуля но си го обяснявам че аз имам леко изкривяване на гръбначния стълб ,специално в селената вече имат всичко необходимо за деца с проблеми не им правя реклама Simple Smileимам познати които изобщо не са доволни но все пак всеки сам избира как и къде да ражда  Simple Smile

Да ясно че при всеки е различно и нормално да  е така. Благодаря за отговора. Чудесно е че бързо си се възстановила.А да попитам упойката  която са ти сложили ти наблюдаваше ли самата оперативна дейност  или те приспиват напълно... Simple Smile

# 127
упойката е от гърдите на долу  в съзнание си през цялото време ,но не виждаш защото слагат от пред един чършав  Simple Smile секцио с пълна упойка никой не прави вече така ми обясниха ,правиш си дъра бъра с анестезиолога и докато се усетиш всичко е минало Simple Smileна втората мин.ти показват бебенцето  Simple Smile

# 128
Колко хубаво звучи особено с показването на бебето.Колко време след упойката ти дават в ръцете и първото кърмене, и те слагат номерче на ръчичката, имам някакъв ужас да не ми сменят бебетата.  Аз съм чувала че в гръбначния стълб се биела упойката , а при тази само коремната област ли губиш чувствителност.  Извинявай дано да те тормозя много с моите въпроси.   Simple Smile

# 129
Опа аз малко погрешно съм те разбрала за упойката ама сега загрях.. хехех извинявай

# 130
Колко хубаво звучи особено с показването на бебето.Колко време след упойката ти дават в ръцете и първото кърмене, и те слагат номерче на ръчичката, имам някакъв ужас да не ми сменят бебетата.  Аз съм чувала че в гръбначния стълб се биела упойката , а при тази само коремната област ли губиш чувствителност.  Извинявай дано да те тормозя много с моите въпроси.   Simple Smile
 радвам се да мога да помогна  Simple Smileслагат ти номерче още като го извадят и на теб и на бебенцето чуствителност имаш само на ръцете врата и главата Simple Smile първото кърмене е на 2 ден защото не можеш да мръднеш и да ставаш защото си с катетър ако се сетиш нещо друго питай смело няма проблем Simple Smile

# 131
vaniq180, честито! Да ти бъде жив и здраво детенцето! Аз съм от "Тракия", но още не съм мама.

# 132
Eхаааа,по 100лв!!! Shocked На мен в началото ми вземаха 30лв. в Торакс,но сега започнах да ходя да си го взимам от поликлиниката в Тракия ,където е 15лв.Не е задължително да взимаш болничен от Селена,можеш да го взимаш от където си искаш.
Днес бях до поликлиниката в Тракия защото една позната ми каза ,че мога да си взема болничен от там и д-р Керменлийска без проблем ми го удължи срещу 15 лева ,радвам се че разбрах за нея навреме  Peace

# 133
 И аз си го взимам от нея,но разбрах много късно,до преди това плащах двойно!

# 134
Честито Вания180 и от мен.Живо и здраво да е бебчето ти.
На мен може да стискате палци за понеделник,най-после да ни кажат пола на детето.

Общи условия

Активация на акаунт