родих преди 20 дни в селената секцио 1290 лева струва всичко,не съм сигурна но мисля че само в частни клиники правят секцио по желание
,общо взето съм доволна който го интересуват подробности мога да разкажа съвсем пресни впечатления от селената
макар че имам познати които не са доволни но това е индивидуално всеки случаи е различен,пожелавам ви лека бременност и раждане на всички
живея в тракия ако има някоя мама на близо може да пише
но мен лично много ме забуля но си го обяснявам че аз имам леко изкривяване на гръбначния стълб ,специално в селената вече имат всичко необходимо за деца с проблеми не им правя реклама
имам познати които изобщо не са доволни но все пак всеки сам избира как и къде да ражда
но мен лично много ме забуля но си го обяснявам че аз имам леко изкривяване на гръбначния стълб ,специално в селената вече имат всичко необходимо за деца с проблеми не им правя реклама
имам познати които изобщо не са доволни но все пак всеки сам избира как и къде да ражда 
секцио с пълна упойка никой не прави вече така ми обясниха ,правиш си дъра бъра с анестезиолога и докато се усетиш всичко е минало
на втората мин.ти показват бебенцето

слагат ти номерче още като го извадят и на теб и на бебенцето чуствителност имаш само на ръцете врата и главата
първото кърмене е на 2 ден защото не можеш да мръднеш и да ставаш защото си с катетър ако се сетиш нещо друго питай смело няма проблем
Препоръчани теми