Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 36 993
  • 518
  •   1
Отговори
# 105
 Ох,обаркала съм се.То Белисима е писала ,че е до стадион Христо Ботев. Embarassed

# 106
 Wink Няма нищо. Случва се.

# 107
Ох,обаркала съм се.То Белисима е писала ,че е до стадион Христо Ботев. Embarassed
Между другото ние сме комшийки май  Wink
Е супер една дружка да се появи в моя квартал ,може да се запознаем някой ден  Hug

# 108
 Задължително,дано сме наблизо,по-нататък и количките може да бутаме заедно  Grinning.Аз съм точно до стадиона,скоро Deep Purple ни свиреха под терасата  Whistling

# 109
Хехехе Много яко. Аз бях там в един парк да слушам концерта , но нищо не се чуваше освен буботене , нали музикален фон само и публиката.
....
....
...
Е ако решите някой ден да идвате към центъра обадете се. Аз винаги си търся нова компания. 

# 110
 Е,аз съм на 10 мин. от центъра.Ха-ха на всички съм комшийка  newsm44 Някой ден трябва да се съберем и да се запознаем на живо наистина.

# 111

celevra, на мен хич не си ми комшийка, аз съм от Тракия. Grinning

# 112
Здравейте! Имам едно въпрос .....
Колко пъти по време на бременност  трябва да се направят пълни кръвни изследвания?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 113
 Аз незнам,защото всеки месец ми правят,но това е заради болничните.Като отида за болничен винаги ми правят пълни кръвни и урина.Но доколкото разбрах четейки из форума май 3 пъти.

# 114
Да,ясно. И на мен всеки месец ми продължават  болничния , но не са ми правили, не са ми и казвали, че трябва да ми пускат изследвания. Казват ми че само се събира комисия и те ми отпускат още един месец.
Понеже и аз мислех че към 5 месец някакви изследвания трябва да се правят , но вчера личната ми каза чак преди да родя, като преди още в началото каза поне на 3 месеца ,че ще ми пуснат такива изследвания. И се чудя.

# 115
 Ако се притесняваш винаги можеш да отидеш в лаборатория и да си ги направиш.Не е много скъпо.Много момичета си пускат изследвания за собствено спокойствие,а много лекари понякога пропускат да кажат ,че трябва да си направиш дори и тези задължителните.

# 116
Аз започнах 7-ми месец и досега 3 пъти ми пускат изследвания - кръв и урина.

# 117
Мхм ясно , навярно и аз тогава ще взема да си пусна едни такива изследване да ми е по - спокойно и на мен. Благодаря!
А като цяло е  възмутително е да имаме такива лекари който не те осведомяват за такива неща, но за жалост е факт.

# 118
  • Пловдив
На мен кръвни изследвания ми пускаха във всеки триместър.

# 119
Явно си зависи от лекаря и от състоянието на бременната предполагам.

Да попитам и нещо трудно , много трудна съм от към дрехи и по специално  блузи ... тук на центъра има 2 магазина и  всичко е ужасно от към модели и разцветки. Къде мога да намеря нещо различно , друг магазин поне който да разгледам?

Общи условия

Активация на акаунт