Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 36 988
  • 518
  •   1
Отговори
# 90
Аз също съм при Тотев но ходя и при други лекари, тъй като в момента съм извън страната.Сега на 15 си идвам и мисля да се консултирам с него къде да раждам, доста жени хвалят ОБ и смятам да се поинтересувам на место, защото в сайта им няма много. Ако някой има информация за цените на секциото и вип стаите моля пишете.

# 91
 Цена за секцио незнам,но мисля,че за да раждаш секцио по желание в ОБ трябва да имаш предварителна уговорка с лекар и се договаряш с него за цени.Иначе за ВИП-а за нормално раждане е 100лв.,а за секцио 200лв.

# 92
Цена за секцио незнам,но мисля,че за да раждаш секцио по желание в ОБ трябва да имаш предварителна уговорка с лекар и се договаряш с него за цени.Иначе за ВИП-а за нормално раждане е 100лв.,а за секцио 200лв.
аз съм с епилепсия и няма как да раждам нормално ще трябва да питам на место

# 93
 Е,това е съвсем друго.Тогава предполагам,че няма какво да плащаш.Това е сайта на ОБ http://www.ag-plovdiv.com/main/contacts/ ,там има доста инфо.Надявам се да съм ти била полезна.  bouquet

# 94
Аз също ще раждам Секцио.По предписание на лекаря ми заради минала операция преди време.Само че още не знам къде.В моя случай ще трябва ли на плащам?От мои познати разбрах че в Хирургиите-секциото било 300 лв.

# 95
Здравейте да се запиша и аз в тази тема аз съм с термин края на ноември -1 декември ще се радвам да обменяме опит и дори да си намеря нови дружки за разходка живот и здраве като се роди бебока  Peace

# 96
Белисима, от кой квартал си?

Аз за сега нямам причини да раждам секцио, но мисля, че ще съм секцио по желание. За това и мен горещо ме интересуват цените.

# 97
Белисима, от кой квартал си?
Живея до стадион Христо Ботев и  Ескалибур   Peace

# 98
Здравейте, мили дами! В началото на 5 месец съм  и нямам търпение да усетя как ритат. Непрекъснато ме хващат мисли дали всичко е наред , дали надавам с килограмите ,все ми струва, че корена ме ми расте. Притеснявам се даже да кихна, че понякога получавам болки ниско долу.

Много ще е хубаво ако успеем някой ден да се видим по на разходка. Първа бременност ми е и направо се шашкам понякога.

# 99
Здравейте, мили дами! В началото на 5 месец съм  и нямам търпение да усетя как ритат. Непрекъснато ме хващат мисли дали всичко е наред , дали надавам с килограмите ,все ми струва, че корена ме ми расте. Притеснявам се даже да кихна, че понякога получавам болки ниско долу.

Много ще е хубаво ако успеем някой ден да се видим по на разходка. Първа бременност ми е и направо се шашкам понякога.

Здравей Мария!Няма от какво да се шашкаш.Аз доста късно усетих бебока.Ще дойде и при теб.Бъди спокойна и всичко ще бъде наред.Корема си расте просто на теб така ти се струва.
Аз също се стрясках по-рано когато се изкашлям силно или кихна...но разбрах че няма от какво да се притеснявам.
Ще се радвам и аз след като всяка една от нас роди да се виждаме заедно с бебоците на разходка.

# 100

Здравей Мария!Няма от какво да се шашкаш.Аз доста късно усетих бебока.Ще дойде и при теб.Бъди спокойна и всичко ще бъде наред.Корема си расте просто на теб така ти се струва.
Аз също се стрясках по-рано когато се изкашлям силно или кихна...но разбрах че няма от какво да се притеснявам.
Ще се радвам и аз след като всяка една от нас роди да се виждаме заедно с бебоците на разходка.
[/quote]

Благодаря! Успокояващо е да го прочете. Опитвам се много да не се притеснявам , но това са усещания който изпитвам за първи път.Пък са ми и два бебока и по - тясно. Ще е приятно да се разходим с децата живот здраве и късмет Simple Smile

# 101
ОООООО Мария чудесно че чакаш близнаци.....е сигурно чувството с две бебета в корема е по-различно...
Знаеш ли вече какъв е пола им?

# 102
Ми за сега  са малко срамежливи  , или поне едното е по - срамежливо . Казват че едното е момче , другото не се знае. Много ми се иска да е момиченце , но каквито и да са пак ще ги обичам само да са ми живи и здрави.
За разлика не мога да кажа , на мен всичко като цяло ми е различно Simple Smile

# 103
 Хехе близначета  Simple Smile Дано всичко да е наред,за ритането не се притеснявай,аз го усетих чак в 6-ти месец.Сега се притесняваш ,че не усещаш ,после ще те риткат четери краченца  LaughingМоя приятелка,която също е бременна в момента започна да усеща още по-късно,така че спокойно.Между другото ние сме комшийки май  Wink

# 104
 Ми  така ми е вече по - спокойно. Simple Smile Благодаря !  Сега нямам търпение за следващият ехограф  да ги видя че са добре и особено да им чуя сърчицата.  Супер много ще е хубаво, ако е така, ти къде точно живееш.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт