Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 478
  • 518
  •   1
Отговори
# 165
да преди 1 месец толкова беше не вярвам да се е увеличила цената за толкова малко време но пак трябва да питаш знае ли човек имат много родилки ,ходихме на преглед на бебенцето преди 2 седмици и нямаше къде да паркираме чакахме 15,20 мин.докторката да дойде и като се появи каза че изписвали 20 бебета затова може да са увеличили цената не знам Simple Smile

# 166
Здравейте!На мен ми препоръчаха за раждане във Втора Градска болница.Аз ще бъда със секцио,поради здравословни причини.Някой от вас има ли наблюдение от там?

# 167
Здравейте и от мен.Аз съм бъдеща мама от Пловдив и живот и здраве моето малко човече трябва да дойде на бял свят до 24.12.2013  Simple Smile Четох ви мненията за лекарите и болниците и се обърках още повече  Confused Надявам се докато дойде момента да съм взела окончателно решение,инъче ми предстои смяна на АГ,защото от сегашната лекарка не останах особенно доволна,за сега съм се спряла на д-р Котева и д-р Мандов
Здравей,Станислава,ако питаш мен не отивай при Котева,аз бях при нея в началото,но се разочаровах и се преместих.Сега съм при Тотев и съм много доволна от него,макар,че ми е доста далече обаче предпочитам да пътувам повече и да съм доволна.
vaniq180 ти сигурна ли си че нормалното раждане в Селена е 800лв.,ако е така много добре,аз незнам защо знам че е 1000лв.,аз доколкото си спомням ти скоро роди там,ако не се лъжа.
не знам цената да не зависи от доктора който изражда аз бях при Ямаков

# 168
Здравейте и от мен.Аз съм бъдеща мама от Пловдив и живот и здраве моето малко човече трябва да дойде на бял свят до 24.12.2013  Simple Smile Четох ви мненията за лекарите и болниците и се обърках още повече  Confused Надявам се докато дойде момента да съм взела окончателно решение,инъче ми предстои смяна на АГ,защото от сегашната лекарка не останах особенно доволна,за сега съм се спряла на д-р Котева и д-р Мандов
Здравей,Станислава,ако питаш мен не отивай при Котева,аз бях при нея в началото,но се разочаровах и се преместих.Сега съм при Тотев и съм много доволна от него,макар,че ми е доста далече обаче предпочитам да пътувам повече и да съм доволна.
vaniq180 ти сигурна ли си че нормалното раждане в Селена е 800лв.,ако е така много добре,аз незнам защо знам че е 1000лв.,аз доколкото си спомням ти скоро роди там,ако не се лъжа.
а къде се намира този д-р Тотев?

# 169
  • гр.Пловдив
В медицински център ''Димд'' това е в тракия,бившето Сани,ако знаеш къде се намира.

# 170
То все още е „Сани„, но е търговския център, намира се срещу бившото „Сани„, сега е „Триумф„, зад Форума и в близост до Лидл. Клиниката се казва „Димед„, а д-ра Георги Тотев, аз също съм при него и смятам, че е страхотен човек и не си претупва работата.

# 171
благодаря ви момичета,ако може,дайте ми някакви координати,да разбера поне дали приема нови пациенти

# 172
Здравейте,бъдещи майки.Вече съм щастлива майка на две прекрасни момченца и искам да споделя своя опит.2012 г. раждах във ВМИ при д-р Амалиев.Избрах по добри отзиви,но аз лично не останах доволна.Говорехме,че ще присъства на раждането,нооо не дойде.Уж щеше да е секцио, защото като по-голяма нямало да мога да го родя естествено, а наскрая родих по естествен път. Идваха лекар след лекар и всеки правеше преглед-направо беше ужасно,човек да се откаже повече да ражда.Май само паричките искаше да си прибере.Освен това в самата болница отноше-нието беше отвратително сърдити лекари, акушерки и персонал-при -20 градуса студ във ВИП стая да не знаеш защо климатика не работи-това не е нормално.Само ти повтарят какво имаш да плащаш.Д-р Ирмов от същата болница пък е отвратително груб и вулгарен лекар-незнам как изоб-що някой го търпи. Скоро станах майка за втори път.Избрах Окръжна болница,а лекар ми беше д-р Пелев.Е,този път не мога да кажа нищо лошо.ВИП стаята беше хубава,никой не викаше и не се караше,по коридора не крещяха хора.Изобщо май във ВМИ само славата ще им остане скоро ако продължават в същия дух.Освен това на ражданията присъстват и студенти, които гледат като телета(поне повечето от тях). Сблъсках се и с д-р Христодулова - тя е уникално мързелива и нелюбезна лекарка,най-вероятно защото не бях на платен преглед,така и намекна!
Здравейте!
Аз първоначално бях решила че ще раждам в ОБ, но след като разбрах ,че гинеколожката при която ходя работи в ВМИ и Селената д-р Леви се казва бях решила да ходя при нея понеже тя си ме следи от началото,  да родя секцио в ВМИ , но от това което чета от теб.. доста ме разколеба да не кажа направо ме отказа... И сега вече не знам какво да правя вече.

# 173
   Здравейте и от мен! Simple Smile  Аз съм записана на ЖК в Торакс и там е моят АГ, при който ще раждам и вече е предупреден. Simple Smile Много съм доволна от него и като лекар, и като човек - добър, внимателен, обяснява хубаво всичко, което те интересува. Относно неонатологичното отделение в Торакс мисля, че има, а съм чувала, че в Селена няма, но не съм напълно сигурна. Разбрах, че в Селена нямат някои апаратури и проблемни бебета ги карали другаде, недай си Боже. А и съм чувала доста други негативни неща за Селена, които тук незнам дали е уместно да казвам... А всъщност разликите в цените за ражданията в Селена и Торакс не се дължат на нищо друго освен политика на болницата, чувала съм от някои хора, че в Селена били "обирджии".
 А аз понеже съм записана в Торакс от началото на бременността ми за ЖК и там ми е АГ и затова не плащам нищо за прегледи на 4Д, досега имах един кратък в 8 г.с., но тогава още нямаше какво толкова да се гледа, сега на 5 юли при прегледа ще се гледаме отново на 4Д, освен на 2Д. А моят лекар още в 13 г.с. на 2Д при преглед успя да ни покаже пола - толкова хубаво и ясно се видя нашата силно желана и мечтана дъщеря и без да ни каже какво гледа, аз разбрах веднага. Wink Simple Smile Е в края на прегледа ни каза естествено. Явно и апаратурата е модерна, аз затова се насочих и към тази клиника - бях чувала отлични отзиви за апаратура, специалисти, отношение, добри условия ...
  Успех на всички Мами и безпроблемно раждане, пожелавам ви здрави и жизнени бебчета! Simple Smile

# 174
негативни неща съм чувала както за торакс така и за селена така че всеки сам решава къде да отиде в крайна сметка  Laughing зависи много и човек като отиде каква ще е ситуацията в момента и също какъв е случая Simple Smile,различни хора различни проблеми пожелавам ви да са по малко,безпроблемна браменност на всички  bouquet

# 175
Ето сайта на “Демед„, можеш да видиш на картата къде се намира, също така и номерата на регистратурата.

http://www.dimed.org/contacts.htm

Отиди на място, ако искаш и говори с Тотев.  Peace
Пише и с кои рейсове можеш да стигнеш до там.

КАК МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ ДО НАС?

Автобуси №: 9; 10; 17; 18; 24; 29; 63; 66; 99
Маршрутки №: 1; 5; 19

# 176
благодаря,знам къде е ,като му видях снимката се сетих

# 177
  • гр.Пловдив
  Здравейте и от мен! Simple Smile  Аз съм записана на ЖК в Торакс и там е моят АГ, при който ще раждам и вече е предупреден. Simple Smile Много съм доволна от него и като лекар, и като човек - добър, внимателен, обяснява хубаво всичко, което те интересува. Относно неонатологичното отделение в Торакс мисля, че има, а съм чувала, че в Селена няма, но не съм напълно сигурна. Разбрах, че в Селена нямат някои апаратури и проблемни бебета ги карали другаде, недай си Боже. А и съм чувала доста други негативни неща за Селена, които тук незнам дали е уместно да казвам... А всъщност разликите в цените за ражданията в Селена и Торакс не се дължат на нищо друго освен политика на болницата, чувала съм от някои хора, че в Селена били "обирджии".
 А аз понеже съм записана в Торакс от началото на бременността ми за ЖК и там ми е АГ и затова не плащам нищо за прегледи на 4Д, досега имах един кратък в 8 г.с., но тогава още нямаше какво толкова да се гледа, сега на 5 юли при прегледа ще се гледаме отново на 4Д, освен на 2Д. А моят лекар още в 13 г.с. на 2Д при преглед успя да ни покаже пола - толкова хубаво и ясно се видя нашата силно желана и мечтана дъщеря и без да ни каже какво гледа, аз разбрах веднага. Wink Simple Smile Е в края на прегледа ни каза естествено. Явно и апаратурата е модерна, аз затова се насочих и към тази клиника - бях чувала отлични отзиви за апаратура, специалисти, отношение, добри условия ...
  Успех на всички Мами и безпроблемно раждане, пожелавам ви здрави и жизнени бебчета! Simple Smile
Tи при кой лекар си в Торакс.

# 178
 Моят АГ е д-р Христо Кунчев. Smile Повече от възхитена съм от него. Имах късмет - избрах си го аз, без да съм го виждала, посочиха ми имената на няколко лекари специалисти от там и аз ей така се спрях на неговото име. Smile

# 179
вижте какво намерих за д-р Кунчев http://marica.bg/стартира-делото-за-смърт-на-пациентка-news74487.html

Общи условия

Активация на акаунт