Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 036
  • 518
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен! Да се запиша при вас и да си пожелаем накрая да гушкаме здрави сладки бебета!

Относно 4Д-ехаграфиите - аз също бях при д-р Троянчев. Изключителен професионалист е, като съм чела из форумите други лекари как претупват...

# 151
Здравейте,бъдещи майки.Вече съм щастлива майка на две прекрасни момченца и искам да споделя своя опит.2012 г. раждах във ВМИ при д-р Амалиев.Избрах по добри отзиви,но аз лично не останах доволна.Говорехме,че ще присъства на раждането,нооо не дойде.Уж щеше да е секцио, защото като по-голяма нямало да мога да го родя естествено, а наскрая родих по естествен път. Идваха лекар след лекар и всеки правеше преглед-направо беше ужасно,човек да се откаже повече да ражда.Май само паричките искаше да си прибере.Освен това в самата болница отноше-нието беше отвратително сърдити лекари, акушерки и персонал-при -20 градуса студ във ВИП стая да не знаеш защо климатика не работи-това не е нормално.Само ти повтарят какво имаш да плащаш.Д-р Ирмов от същата болница пък е отвратително груб и вулгарен лекар-незнам как изоб-що някой го търпи. Скоро станах майка за втори път.Избрах Окръжна болница,а лекар ми беше д-р Пелев.Е,този път не мога да кажа нищо лошо.ВИП стаята беше хубава,никой не викаше и не се караше,по коридора не крещяха хора.Изобщо май във ВМИ само славата ще им остане скоро ако продължават в същия дух.Освен това на ражданията присъстват и студенти, които гледат като телета(поне повечето от тях). Сблъсках се и с д-р Христодулова - тя е уникално мързелива и нелюбезна лекарка,най-вероятно защото не бях на платен преглед,така и намекна!

# 152
А д-р Боргоджийска от 1-во ДКЦ ПЛОВДИВ и в Торакс ме караше да правя аборт - защото и тя е специалист с "европейска диплома".
Моят съвет е когато се уговаряте с лекар, направете го от рано и искайте да сте сигурни,че когато започне раждането лекарите ви ще са до вас. Успех на всички

# 153
Доволна съм от д-р Мерджанов, добре си върши работата, а що се отнася до 4-Де ехографите, много любезен и добър лекар е д-р Керезиев във ВМИ

# 154
 И аз съм при Мерджанов и съм много доволна.И аз смятам да раждам в Окръжна,ВМИ от много време съм я зачеркнала като опция  Peace

# 155
Аз мисля да раждам в Торакс.

# 156
  • гр.Пловдив
tania_tsvetanova ти уговорила ли си се с някой лекар за раждането.Аз се чудя нали в торакс или селена да раждам и вече трябва да избирам лекар,а несъм се насочила и съм в голяма чуденка.

# 157
zilqra и аз още с никой не съм се уговорила. Препоръчват ми д-р Велевси, той работел в Селена, май и в Торакс ходи ако е планирано.

# 158
  • гр.Пловдив

Аз мислех за Кръшкова в торакс или за Карагьозов в селена,но искам ако всичко е наред да е нормално раждане.Ти как ще раждаш?

# 159
Аз по принцип първия път раждах нормално, сега пак исках нормално, но при предния преглед моето АГ ми каза, че засега съм за секцио - понеже ми е ниска плацентата и  бебо е седалищно. Преди термин ще ме праща на 4Д да видят как е плацентата и ще се реши. На 10.07 съм на ЖК и ще видим тогава, какво ще каже.

Колко струва раждането в Селена?

# 160
секциото е 1290 лева  а нормалното 800 Simple Smile

# 161
В Торакс секцио 950 лв, а нормално - 700 лв

# 162
В Торакс секцио 950 лв, а нормално - 700 лв
в торакс маиче няма неонатологично отделение докато в селената има затова сигурно там е по скъпо

# 163
Здравейте и от мен.Аз съм бъдеща мама от Пловдив и живот и здраве моето малко човече трябва да дойде на бял свят до 24.12.2013  Simple Smile Четох ви мненията за лекарите и болниците и се обърках още повече  Confused Надявам се докато дойде момента да съм взела окончателно решение,инъче ми предстои смяна на АГ,защото от сегашната лекарка не останах особенно доволна,за сега съм се спряла на д-р Котева и д-р Мандов

# 164
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мен.Аз съм бъдеща мама от Пловдив и живот и здраве моето малко човече трябва да дойде на бял свят до 24.12.2013  Simple Smile Четох ви мненията за лекарите и болниците и се обърках още повече  Confused Надявам се докато дойде момента да съм взела окончателно решение,инъче ми предстои смяна на АГ,защото от сегашната лекарка не останах особенно доволна,за сега съм се спряла на д-р Котева и д-р Мандов
Здравей,Станислава,ако питаш мен не отивай при Котева,аз бях при нея в началото,но се разочаровах и се преместих.Сега съм при Тотев и съм много доволна от него,макар,че ми е доста далече обаче предпочитам да пътувам повече и да съм доволна.
vaniq180 ти сигурна ли си че нормалното раждане в Селена е 800лв.,ако е така много добре,аз незнам защо знам че е 1000лв.,аз доколкото си спомням ти скоро роди там,ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт