Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 528
  • 518
  •   1
Отговори
# 240
Момичета здравейте!как сте в тези големи жеги?С напредването на бременността и растящия корем на мен постоянно ми е горещо.Вечер не мога да си намеря място за сън.Постоянно се въртя.Бебчето доста се вълнува и то.Честичко ме рита и се обръща,много е интересно.Попитах ви за д-р Сърбакова защото ми я препоръчаха за секциото.Още не съм се ориентирала кой да ми го води.
Времето напредва и както си казвам има още два месеца..ей сега ще дойде Simple Smile

# 241
Въобще не съм я чувала тази докторица. Къде работи? Твоето секцио по медицински показания ли е или ти така искаш? Живот и здраве, аз смятам да раждам във ВМИ.

# 242
Въобще не съм я чувала тази докторица. Къде работи? Твоето секцио по медицински показания ли е или ти така искаш? Живот и здраве, аз смятам да раждам във ВМИ.

По медицински показания ще ми бъде секциото.
Тя работи във втора градска.
Приятелки са ми казвали че след секциото има ужасни болки,но аз не се плаша.Издържам на голяма болка,а и като знам че ще видя моето бебче сигурно ще забравя че ме боли. Simple Smile

# 243
100 жени да питаш, 100 различни описания на раждането ще чуеш. При всеки е различно. Зависи от много неща и най-вече праг на търпимост на болката и лиготия на жената.  Wink

Аз не бих отишла във II гр да раждам, но това си е мое мнение, ти - както си решиш.  Peace

# 244
И аз мисля, че много жени преекспонират нещата за да се изкарат големи героини, други не слушат какво им говорят лекарите и вместо да напъват викат Wink... Та, така, трябва да сме спокойни, а ако при нас е тежко раждане да не забравяме, че друг начин няма, трябва да излязат бебетата, а и това е най-хубавото в живота, болката ще се забрави още щом бебчетата са вън.

# 245
Здравейте и от мен Simple Smile В адските жеги навън се спасявам вкъщи на климатик Simple Smile и денем и нощем не ги спираме и двата климатика и у дома е идеалната температура,бебчо все повече взе да "буйства " Simple Smile преди само сутрин го усещах,а сега по всяко време на денонощието Simple Smile В петък заминаваме за Несебър и пак ще избягам от адските жеги в града Simple Smile

# 246
Здравейте мами, новичка съм! Бременна съм с второто си детенце, баткото е на 5. Интересувам се от майки записани на ЖК при Тотев - ще ми опишете ли как ви я води, гледа ли ви на ехограф всеки път? Аз съм при Велевски, в Гранда и ще се махам от него! Безобразен е! Абсолютен темерут! Никакво внимание не ми обръща, нищо не обяснява, нищо не пита! Първия път, при записването ми ме видя на видеозона и дори не обърна монитора за секунди и аз да зърна! Нищо и не каза! Направо след началните изследвания да съм дойдела за БХС! За втория - след 15 седмица!!!! Та ще го сменям и съм и от Тракия! Но не искам да се разочаровам и от Тотев!

# 247
  • Пловдив
Аз ще се записвам при Тотев ,че ми е близо в Тракия.Препоръча ми го дружка,но още не съм ходила.каза ,че е внимателен и обяснява. Peace

# 248
Момичета, това за докторите всеки го преценява индивидуално, но все пак, ако имате конкретни въпроси аз ходя при него от самото начало. Гледа на ехографа, но според полагаемото по ЗК, ама аз всеки път искам да ме гледа и до сега съм платила веднъж. Имах проблеми в началото, но ми обясни много тактично как ще процедираме и слава на Бога и с благодарности към Тотев сега всичко е наред. Шегаджия е, но всеки има тежки дни. Simple Smile При него не се чака много на опашките, ако няма много жени за изследвания, понеже те влизат без час и някак си с предимство, смисъл, ако си само за изследвания другите майчета ще ви пускат да влезнете преди тях и без час.

# 249

Здравейте! Нещата не са никак добре. Аз бих те посаветвала да смениш лекарката. Деня на прегледа в който тя каза че всичко е наред аз постъпих в болница с разкритие, за огромно съжаление не успях да задържа децата и ги загубих. Оказа се че имам много околоплодна течност което не е нормално. И ви казват от опит вече и в последствие  че е добре да се правят не само ехогравки прегледи. Като цяло при мен е не правилно следене на бременноста.  Следете добре и бялото течение ако имате то не е никак за пренебрегване.На мен за 6 месеца ми взеха само 1 път секрет в началото. Наистина ако искаш живо и здраво детенце смени лекарката.

# 250
 Оф с това бяло течение и аз много се притеснявам.Двама следящи АГ смених и нито единия не ми направи микробиология.Напротив-в листа пише ,че съм отказала,а никой не ме е питал #2gunfire И двамата само ми изписват глобули от които ефекта е нула.Сега преди два дни свърших последните и днес пак ми тръгна това течение,ще се побъркам вече  ooooh!

# 251
Аз за сега да "чукна на дърво" нямам бяло течение,дори преди да забременея имах и в бременноста изчезна (дано и да не се появява) но в интерес на истината и на мен до сега не са ми взимали секрет,незнам защо,смених две АГ и нито едната,нито другата ми взе,утре съм на консултация,ще видим дали ще ми вземе,ако не ми вземи аз сама ще си попитам

# 252
  • гр.Пловдив
Аз също съм при Тотев и съм доволна,когато съм казала,че има течение веднага ми взима секрет и винаги ми пуска изследвания за кръв и урина,на ехографа гледа,ако искаш,защото само 2 има безплатни.На мен ми е втори лекар,от първата не бях доволна и човека веднага ми обърна нужното внимание.

# 253
от много бременни  мамчета чувам че имате право само на 2 безплатни екографа ,кой ви го каза това  newsm78,аз като бях бременна винаги когато съм ходила са ме гледали на екограф и не са ми искали пари ,какъв преглед ще е ако само ти премерят кръвното ,килограмите и обиколката на корема без екограф newsm78

# 254
само толкова ни е отпуснато от ЗК ,ако искаш на всеки преглед да те гледат на ехограф си заплащаш съответната такса

Общи условия

Активация на акаунт