Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 531
  • 518
  •   1
Отговори
# 255
има доктори които работят с направления и колкото пъти искаш толкова ще те гледат на ехограф без да пращаш нищо

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 16:39 от vaniq180

# 256
Има такива, но има и такива, които искат да си плащаш. Wink

# 257
 В какъв смисъл доктори,които работят с направление? Всички работят с направления ,освен тези които практикуват само частно,т.е. нямат договор със ЗК.И моят е с направление,но имх право само на 4 ехографии,останалите си ги плащам...

# 258
да точно такива по здравна каса не на частно,аз през цялата ми бременност не сам плащала нищо за екограф явно зависи от доктора Laughing

# 259
vaniq180, ЗК заплаща на лекаря два ехографски прегледа за нормално протичаща и три за рискова бременност. Това, че твоят лекар е извършвал ехограхия на всяко твое ходене е от неговата добра воля. Тук обсъждаме как са по принцип нещата. Намесих се, за да не остане някоя мама с усещането, че не се грижат както трябва с нея на ЖК.
Меренето на корема е изключително остарял метод и никой уважаващ себе си лекар не го извършва вече.

# 260
  • пловдив
Здравейте и от мен.Сега видях и тази темичка  Simple Smile Аз съм Ради ,на 31 години.Не живея в Пловдив ,но съм много наблизо.Чакам детенцето си всеки момент-термина ми е на 22 август ,но се надявам да се появи по-рано че вече нямам търпение.Ходя на ЖК в Торакс ,но мисля да раждам в Окръжна.Всичко с бебо и мен за сега е наред с изключение на моята нетърпеливост вече да го гушкам.Чакам момченце.Ще се радвам и тук да споделям мнения,терзания и радости....

# 261
Здравей, Ради! Не бъди нетърпелива, бебчо си знае кога да излезе, важното е да ти е живо и здраво момченцето, а ще има да се гушкате.. То винаги финала е най-дълъг, но имай търпение.

# 262
 Ради, и аз като теб ходя в Торакс на консултация, но мисля там да раждам, а аз също съм наблизо до Пловдив. Wink Simple Smile Да не се окажем почти съседки. Wink Желая ти леко и безпроблемно раждане - бъди позитивна и колкото може по-спокойна и всичко ще бъде наред.  Hug Hug Ради, аз също съм вече нетърпелива, а съм в 21 г.с. и няколко дена - миналата седмица видяхме нашето пораснало момиченце, което толкова хубаво се е оформило, като кукла и все повече и повече се движи и често я усещам вече за по-дълго... А и като знам, че се сбъдна мечтата ми да е момиче и да прилича на мъжа ми още повече нямам търпение да я гушна, затова й се радваме често на 4Д - пред 10 дена или 2 седмици сме на преглед, които са напълно безплатни.

# 263
И аз мисля в Торакс да раждам, charming6, декември да не се засечем там без да знаем Grinning

# 264
  • пловдив
charming6,Във Торакс при кой ходиш?Там ли има 4Д безплатен  newsm78 Аз да ти кажа чесно не съм много доволна .До сега чета че на други тонове им слушат,казват им колко тежи бебчо.....На мен не са досега ,доктора само ме гледа на ехографа,акушерката ми мери корема и колко тежа....Другата седмица на 7 ще ходя вече да си взимам всички документи и на последен-надявам се-преглед и така.Вече много искам да раждам ,но сигурно ще си дочакам термина....

# 265
имам една позната ходи на частно в торакс  всички прегледи са и по 30 лева и 4дето също плати 30 ,но не е много доволна и смята да ражда в селената,не сам чувала досега че е безплатно а ако отидеш само на 4д е 80 лева

# 266
Е, 80лева е малко, в центъра по репродуктивно здраве е 100 лева.

# 267
  • Пловдив
И аз се насочвам към Селена,мисля си да посетя и курсовете Peace

# 268
От какво точно не сте доволни от Торакс, защото аз мисля там да раждам?

# 269
аз на 4де съм ходила при троянчев и при него е 80 лева доволна съм обяснява всичко дава снимки и диск,раждах в селената събират мамчетата които са родили и им правят нещо като кратък курс показват как се къпи бебенцето как му се сменя памперса и как се оправя след банята  Laughing понеже на мен няма кой да ми помага беше ми от голяма полза това което показаха ,преди да родя не съм ходила имам приятелки които са били доволни са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт