Аз съм Ради ,на 31 години.Не живея в Пловдив ,но съм много наблизо.Чакам детенцето си всеки момент-термина ми е на 22 август ,но се надявам да се появи по-рано че вече нямам търпение.Ходя на ЖК в Торакс ,но мисля да раждам в Окръжна.Всичко с бебо и мен за сега е наред с изключение на моята нетърпеливост вече да го гушкам.Чакам момченце.Ще се радвам и тук да споделям мнения,терзания и радости....
Да не се окажем почти съседки.
Желая ти леко и безпроблемно раждане - бъди позитивна и колкото може по-спокойна и всичко ще бъде наред.
Ради, аз също съм вече нетърпелива, а съм в 21 г.с. и няколко дена - миналата седмица видяхме нашето пораснало момиченце, което толкова хубаво се е оформило, като кукла и все повече и повече се движи и често я усещам вече за по-дълго... А и като знам, че се сбъдна мечтата ми да е момиче и да прилича на мъжа ми още повече нямам търпение да я гушна, затова й се радваме често на 4Д - пред 10 дена или 2 седмици сме на преглед, които са напълно безплатни.
Аз да ти кажа чесно не съм много доволна .До сега чета че на други тонове им слушат,казват им колко тежи бебчо.....На мен не са досега ,доктора само ме гледа на ехографа,акушерката ми мери корема и колко тежа....Другата седмица на 7 ще ходя вече да си взимам всички документи и на последен-надявам се-преглед и така.Вече много искам да раждам ,но сигурно ще си дочакам термина....
Препоръчани теми