Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 539
  • 518
  •   1
Отговори
# 330
като е толкова усъваршенствана защо не е препоръчват Simple Smile

# 331
Защото има по-щадящ начин за майката и детето!

Но всички останали сериозни операции се правят с пълна упойка ! Ако беше такова зло и хората не се събуждаха дали щеше да е така!

# 332
абсолютно Simple Smile

# 333
Обеснението на Даскалов беше, че спиналната е по-щадяща и с нея се вкарва обезболяващо което държи 24 часа( незнам каква е логиката да не може да се сложи и при пълната). Аз съм медицинско лице, но не казвам по прегледите нарочно и това обеснение ми се вижда глупаво.

# 334
Лиленце, защо толкова много искаш пълна упойка?
Добре е че си медицинско лице и много неща са ти ясни, но аз също като теб бях твърдо за пълна упойка по време на раждане, струваше ми се ужасно да чувам и виждам всичко, но след разговора с анестезиолога вече бях готова да се възполвам от местна упойка.И сега като съм минала и през двете упойки, ако трябва да избирам пак ще избера местна. Обезболяването наистна трае дълго и повече време имаш да се възстановиш психически и не си ограничена толкова в движенията, а и повръщането се ибягва от пълната упойка ... е не всеки се повлиява така от пълната упойка, но аз съм една "повръщачка" .. леле мале.
И само да ти кажа, че това с каква упойка ще раждаш ще го решаваш с анестезиолога, Велевски изобщо май не го интересува дали ще си с пълна или местна, все ще те среже и ще извади бебето Simple Smile

# 335
Изпитвам някакъв ужас Елф4е. Докато учех още влезнах на рабдането на една приятелка и цялата предродилна бях с нея... След това като учех вече и  АГ и ни вкарваха да гледаме секцио и нормално раждане ми ставаше лошо и припадах преди упойката! Незнам какво ми става, само като се говори ми става лошо...

# 336
Изпитвам някакъв ужас Елф4е. Докато учех още влезнах на рабдането на една приятелка и цялата предродилна бях с нея... След това като учех вече и  АГ и ни вкарваха да гледаме секцио и нормално раждане ми ставаше лошо и припадах преди упойката! Незнам какво ми става, само като се говори ми става лошо...

Еми .. имаш пълното право да настояваш за пълна упойка, след като проблемът е психологически и то толкова задълбочен. Аз също изпитвах ужас при мисълта за игла в гръбначния стълб и за това помолих да ми бие успокоително и нещата придобиха друг вид Simple Smile

# 337
Сигурно малко смахнато звуча,ама и аз не мога да си го обесня,защото не съм лигава по принцип... Ще поговоря с анестезиолога като му дойде времето и ще видим,а и Велевски ще питам за мнение. В крайна сметка ако седацията ще ми помогне да не помня мисля, че и това ще помогне Simple Smile

# 338
здравейте на всички интересуваме някой правил ли е амниоцентеза при др.Троянчев

# 339
  • Пловдив

До колкото знам аминоцентеза се прави само в Майчин дом newsm78

# 340
Чела съм, че от пълната упойка е по-трудно възстановявянето след това, при секцио май е по-добре местна спинална. Все пак лекаря знае най-добре.
Епидуралната се ползва само при нормално раждане.

# 341
в пловдив правят във ВМИ др.Амалиев и др.Троянчев на мен ще ми правят в сряда и затова ми трябва мало инфо.

# 342
Чела съм, че от пълната упойка е по-трудно възстановявянето след това, при секцио май е по-добре местна спинална.
Това е факт, но в някои болници нямаш избор.
В Окръжна например , секциото е само с пълна упойка.

# 343

не си вкарвайте в главите странични паранои с амниоцинтеза и модерните скрининги.В Бг няма точен резултат,а само предполагаем,който може да те психяса 9 месеца.В цял свят цвните започват от 1500€,а в Бг е 150лв ??????  #2gunfire една амниоцинтезе освен че може да навреди психически,може и физически(да вкара бактерия в околопл води и .....) това не е прочетено от интернет  Peace а от кухнята,мелачката в здравеопазването на бг медецината  #Cussing out

# 344
в пловдив правят във ВМИ др.Амалиев и др.Троянчев на мен ще ми правят в сряда и затова ми трябва мало инфо.

pepina а защо ще ти правят амниоцентеза? То май докато питам и тя е минала ако е ставало дума за миналата сряда? Как си?

Общи условия

Активация на акаунт