Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 478
  • 518
  •   1
Отговори
# 390
И аз се записвам да следя темата, макар че след 2 месеца ще съм окончателно в Пловдив.
Къде ще си правите скрининга 12-14 седмица?

# 391
родих в селената доволна съм  от обикновенните им двойни стаи  ,наложи ни се да отидем в хирургиите останахме там два дни  бяхме с бебчо в така наречените вип стаи възмутена съм от мръсотията там ,миришеше на мухал навсякъде имаше прах започнах да бърша с мокри кърпички за да мога да си оставя детенцето в кошарката ,общо взето жалка къртинка това съм го преглътнала и не сам чак толкова претенциозна но вече от 3 месеца се борим с стафилококова инфекция която я хванахме там , оплаках се

# 392
Ваня роди в Селената и пак те прекараха в Хирургиите .. всеки да си направи извода  Mr. Green Ако е толкова добро АГ, нямаше да знаеш условията на държавната болница!

За ВИП стаите, аз родих преди месец и малко .. Миеха всеки ден, не мирише на мухал и бях там цели 4 дни..  Naughty Прах не съм видяла никъде. Обикновена стая с теракот и две легла.. и баня ВИП е само заради посещенията newsm78 За стафилококито може и от селената да ви е, гаранция няма, нито някой може да каже откъде е  Mr. Green

НБ - първият скриингинг го правих при Даскалов, останалите два при Троянчев  Peace И от двамата съм много доволна ! Simple Smile

# 393
Ваня роди в Селената и пак те прекараха в Хирургиите .. всеки да си направи извода  Mr. Green Ако е толкова добро АГ, нямаше да знаеш условията на държавната болница!

За ВИП стаите, аз родих преди месец и малко .. Миеха всеки ден, не мирише на мухал и бях там цели 4 дни..  Naughty Прах не съм видяла никъде. Обикновена стая с теракот и две легла.. и баня ВИП е само заради посещенията newsm78 За стафилококито може и от селената да ви е, гаранция няма, нито някой може да каже откъде е  Mr. Green

НБ - първият скриингинг го правих при Даскалов, останалите два при Троянчев  Peace И от двамата съм много доволна ! Simple Smile

изписаха ни обсолютно здрави от селената първите 4 месеца не сме имало дори и настинка отидохме здрави в хирургиите за една лека хирургична интервенция ,никой не дойде да почисти докато бяхме там, в родилното може да чистят ,но в детцка хирургия никой не дойде може би защото ние бяхме за малко приеха ни в 10 сутринта и ни изписаха в 14 на другия ден и от там ни започнаха проблемите  newsm78,сличаи различни колкото хора попиташ толкова различни истории ще чуеш ,никой не ангажирам с моето мнение само споделям нашия опит ,имам много познати които за доволни от хирургиите какво и такива недоволни от селената,явно зависи кога,и къде на какви  хора ще попаднеш

# 394
Извинявай Ваня, но от поста ти друго се разбира.
 Да чукна на дърво да не попадаме в детска хирургия  Peace

# 395
да да по добре не ви трябва ,лека бремонност на всички и на финала здрави бебенца да си гушкате  bouquet

# 396
В детска хирургия е ужасно. Ние също сме били там за лека операция. Никаква хигиена, сестрите хич не се появиха да видят детето , нито преди, нито след операцията. Само лекаря дойде 3 пъти, но ние си плащахме.
А бяхме във ВИП стая.

# 397
Ти във ВМИ ли роди?
Доволна ли си ?

# 398
Ти във ВМИ ли роди?
Доволна ли си ?

Да във ВМИ секцио 25 дни преди термин ! За професионализъм им свалям шапка. Аз се оказах с проблем на матката и абсолютно адекватни мерки бяха взети. Бях във ВИП стая с бебето, все тая ВИП или не .. никой не те бръсне за нищо. От отношението не съм доволна. То всъщтност рядко можеше да видиш някой  newsm78 За мен беше важно да мине операцията успешно и да е без последствия за бебчо и за мен. Е с двойна доза пълна упойка бях, но в моя случай друго е нямало как ..

# 399
  • Пловдив
А актуални мнения за раждане в Торакс има ли? Или всички раждат в Селената? Simple Smile

Аз за ФМ доста се колебах между Троянчев и Даскалов, но в крайна сметка избрах Даскалов и утре съм там ..  Praynig

Може би е добре да си направим нова темичка - Бременни мами 2014 от Пловдив...
.. ако някой знае как, че аз съм малко скарана с форумите  Mr. Green

# 400
А актуални мнения за раждане в Торакс има ли? Или всички раждат в Селената? Simple Smile

Аз за ФМ доста се колебах между Троянчев и Даскалов, но в крайна сметка избрах Даскалов и утре съм там ..  Praynig

Може би е добре да си направим нова темичка - Бременни мами 2014 от Пловдив...
.. ако някой знае как, че аз съм малко скарана с форумите  Mr. Green

Аз на първата ФМ бях при Даскалов, на втората и третата бях при Троянчев Simple Smile винаги обичам да има повече от едно мнение  Peace Peace

# 401
  • Пловдив
Записвам се и аз да следя темата,като се надявам повече мами 2014 да се включат  Simple Smile

# 402
Здравейте,
надявам се да сподели някоя мама инфо за раждане секцио в хирургиите на Пещерско.Имам предвид обстановка, условия, отношение на персонала...благодаря предварително Simple Smile

# 403
  • Пловдив
За раждането в Хирургиите на Пещерско има отделна тема,би могла да погледнеш там.

# 404
 Здравейте и от мен! Бременна съм с второто си дете, ще раждам през юли. Живея близо до бившия ресторант "Стадиона", сега е "Тмаркет". В болнични съм и имам доста свободно време. Ще се радвам , ако има и други свободни мами наблизо, с които да се виждаме. Ще слдя темата.
Желая на всички здрави бебета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт