Аз вече съм на финалната права,термина ми е на 12.04 така,че във всеки един момент очаквам бебка да почука на вратата.Твърдо съм решила да раждам в хирургиите.
Аз вече съм на финалната права,термина ми е на 12.04 така,че във всеки един момент очаквам бебка да почука на вратата.Твърдо съм решила да раждам в хирургиите.

И аз се присъединявам към вашата групичка. Виждам, че темата е от миналата година и няма много движение дано скоро я раздвижим. Аз искам да се допитам за съвет от вас, тъй като сте по-напред, а аз съм в самото начало. Надявам се да ок всичко този път, че имам лош опит. Трябва да се ориентирам за лекар по ЖК, тъй като при моя ходя на частно и от години не ми се е не ми се е случвало да ходя на преглед по касата и си нямам такъв лекар. Моя док ме насочи, ако искам да пробвам д-р Тотев. Четох хубави мнения за него може би него ще пробвам. Разбрах, че май вече иска заплащане при допълнителни ехографии за разлика от преди. Ще го преживея без това наляхме вече цяло състояние по лекари последните години. Искам просто да ми се пускат всички полагащи ми се изследвания, защото ми е писнало да си плащам за всичко и мисля, че заслужавам да получа това, което ми се полага по каса. И евентуално, ако се наложат болнични. Не очаквам някакво небивало внимание към мен просто търся човешко отношение, разбиране и допълнителен преглед, когато преценя, за да съм спокойна. Та приемам и други предложения по този въпрос.Препоръчани теми