Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 36 996
  • 518
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен момичета, хвърлям по едно око в темичката, но май не сме много.
Bling-a-ling за лекар не мога да те посъветвам, тъй като моя ми пуска всички изследвания, но като цяло не съм много доволна. Но иначе когато се спреш на АГ, първият път иди да те види без направление, питай го какво иска да се запишеш да ти води жк и следващият път когато се разберете му носиш направлението от ЛК. Аз така направих.  Simple Smile

# 421
  • Пловдив
Само, че се притеснявам да се изтупкам директно с направление за ЖК да не ме натирят не знам каква е практиката. Малко е неудобно за лекар, който не познавам.

Точно така се прави.Носиш на първото посещение направлението за ЖК и започват да те водят.Не знам защо мислиш,че е неудобно.И трите пъти така направих и всички така правят.Три пъти се записвах на ЖК,защото първата бременност не бях доволна от ЖК и го сменях.Проучи обаче при кого да се запишеш на ЖК.

# 422
Момичета, на етап са да намеря свестен педиатър в Пловдив.
Мамите с опит да споделят дали са открили точния човек.

# 423
Bling-a-ling ,аз първо отидох при ЛЛ и си взех направление за гинеколог.След това  при гинеколога казах,че съм за установяване на бременност.След като се установи бременността,докторката ми определи ден,в който да отида.После пак отидох при ЛЛ и тогава той ми даде направление,с което да ме запишат за ЖК. А за доктор,който да ти води ЖК,не мога да ти препоръчам,но аз ходя ходя при д-р Сюлейман в поликлиниката в Тракия и съм изключително доволна. От ЗК ти отпускат 3 безплатни прегледа с ехограф,а останалите се заплащат.При д-р  Сюлейман всеки преглед с ехограф се заплаща по 5лв и това е всичко,което плащаш.

# 424
аз ходих при Ямаков той работи и по здравна каса  в хирургиите и има и частен кабинет ,доволна съм от него много той ми прави секцио в селената ,ходих с направления в частния му кабинет не ми е взимал никакви пари всеки път ме гледаше на ехограф

# 425
Здравейте, на всички настоящи и бъдещи мами Simple Smile Колкото и банално да ви прозвучи и аз да попитам за мнение относно д-р Сюлейман?  Днес бях при нея за пръв път на преглед за установяване на бременност, останах доволна от отношението и начина по които ме предразположи, но все пак искам да знам, доколко е надеждна, тъй като преди три месеца  ми отстраниха кухо яйце и сега ми се ще да бъда по предпазлива в избора си на гинеколог, които да следи бременността ми.

# 426
Dani1988 , със сигурност ще ти обърне внимание и няма да те притупа.... Цялата ми бременност тя я следи и досега и за минутка не съм се замисляла да я сменям.Лично за мен-това е човека Simple Smile .И все пак след още една две срещи с нея, сама ще прецениш колко е надеждна. Simple Smile

# 427
  • Пловдив
Bling-a-ling, много добри отзиви се чуват напоследък все повече за др. Петрова от Медлайн. Аз се следих при Амалиев син също в Медлайн, доволна бях, но щом имаш вече лош опит мисля, че е по-добре да имаш опитен лекар. Моя приятелка с проблемна бременност се следи при Петрова и също остана доволна. Но тя паралелно ходеше и при др. Крумов

# 428
 Мaминки здрaвейте и от мен,рaдвaм се ,че темaтa се порaздвижи и всички мaми от Пловдив може дa си споделяме впечaтления и опит Simple Smile  Когa сa ви терминитеи решили ли сте къде дa рaждaте и при кого .... нaдявaм се,че нa всички ни предстоят сaмо хубaви емоции и слaдки,пухкaви юнски бебчетa Simple Smile

# 429
Благодаря за съветите, момичета Hug Аз за момента престанах да проучвам и реших да се пробвам при Тотев, както моя док ме насочи. Надявам се, че ще ми допадне и няма да имам спорове с него щом поне двамата се познават, защото хич не ми се иска да попадна на лекар, който да почне да ми се прави на много разбиращ и да ми отрича терапиите. Ще изчакам да ми мине прегледа в края на другата седмица и ако всичко е наред ще търча до ЛЛ за направление и ще си взема час. Надявам да ме вместят в графика в следващите 1-2 седмици. Зора ми са главно изследванията за антитела, които трябва да пусна до 12 г.с. затова трябва да успея да се запиша преди това и да имам време да ги пусна. Ще рискувам да се изтупкам направо с направлението за ЖК надявам се, че няма да ме изгонят Laughing Ако толкова не се харесаме просто няма да се запиша и ще търся друг вариант.
Портокалче няма да разчитам само на лекаря по ЖК да ми проследява бременността имам си док, на който за момента съм се доверила до колкото мога, защото вече на никой нямам 100% доверие. Тази Петрова да не е същата от Селена там, ако не се лъжа има лекарка със същата фамилия. Но се отказах от идеята да ходя там, защото ако се наложат болнични ще излезнат златни.
Идеята ми е въпросния лекар да ми си ми дава всички полагащи изследвания, да ме преглежда внимателно от време на време и обяснява какво се случва и да не ми отрича назначените терапии и да ми насажда неговите идеи. Хубаво ще е да е и на удобно място, за да не се налага да прекосявам целия град през всичките дупки и по възможност да си ходя сама, а да не разчитам пак да ме кара ММ. Та това са ми изискванията общо взето малко в повечко станаха Rolling Eyes
Аз още не смея да коментирам много бременността си от предпазливост иска ми се да минат още няколко седмици и да се успокоя. Но занапред ще се радвам да си обсъждаме всякакви теми Wink

# 430
Ох,aз уж четa и пaк не съм рaзбрaлa.Мaй повечето мaми сте в нaчaлото нa своето бременеене,aз сегa влязох в 7 месец и тaкa бързо ми минaхa дните,че чaк ми липсвa,но вече съм в очaквaне нa мaлкото човече,нaдявaм се,че всичко ще ни е нaред Simple Smile

# 431
stanoela Благодаря ти много, имах нужда да го чуя Simple Smile Надявам се този път нещата да се развият нормално и да си имам здраво бебче, все още съм в първия месец и е рано да се каже каквото и е било. Пожелавам късмет на всички мами, ще се радвам да получа съвет от вас Simple Smile

# 432
Радвай се остава още малко до срещата с малкото човече Sunglasses Аз още не мога да се зарадвам на бременността си макар да се опитвам да оценявам чудото и съм решила да се радвам на всеки ден. Предполагам, че като мине рисковия период малко повече ще се отпусна пък и някои хапове и терапии ще отпаднат, че сега е едно непрестанно лежане, хапчета и инжекции по график. За щастие само превантивно. Малко ме хващат лудите от време на време, но гледам да се не се оплаквам.

# 433
  • Пловдив
Пожелавам ви,да минат критичните периоди успешно и накрая да гушкате здрави и хубави бебоци.Аз съм почти на финалната права,но много ми натежава вече.

# 434
А,не всички мами сме в началото аз съм в края-термин 12.04 Naughty newsm03 .
Dani1988 . Повече спокойствие , заредена само с положителни мисли и вярвам,че всичко ще бъде наред.  bouquet smile3522

Общи условия

Активация на акаунт