Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 006
  • 518
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте мами , как сте!!!

# 406
  • Пловдив
здравейте  и от мен , с интерес ще ви следя Hug

# 407
  • Пловдив
Я,каква хубава тема

Някой ходи ли на ЖК при Петрова в Селена?Всеки път прави ли ви ехография

# 408
Я,каква хубава тема

Някой ходи ли на ЖК при Петрова в Селена?Всеки път прави ли ви ехография
поне на мене всеки път ми прави ехо-то

# 409
здравей морско  момиче  гледам, че ти остават 5 дни до термина. Пожелавам ти бързо и леко раждане. Успех и ще чакаме да се похвалиш тия дни с едно малко сладко бебче!!!

# 410
благодаря....ще се похваля

# 411
Здравейте маминки,виждам,че темета е от миналата година,но тъй като след няколко месеца ще раждам и видях,че има мами,които са избрали др Елена Леви за раждане,дали може да споделят как е протекло раждането при тях с този доктор Simple Smile Благодаря преедварително Simple Smile

# 412
Има ли и маминки с термин юни 2014? И такива,които ходят на училище за бременни да споделят опит и впечатления? Simple Smile

# 413
  • Пловдив
didinkata1  привет,

Аз мисля др. вторник да отида на училището на Селена, има и др. мами, които ходят, заповядай в темата на Юнките ; )

# 414
 didinkata1 -Аз раждах мин.год. и точно Д-р Леви ме израждаше.Много дъбър лекар ,много внимателна..

# 415
Здравейте и то мен Simple Smile Аз вече съм на финалната права,термина ми е на 12.04 така,че във всеки един момент очаквам бебка да почука на вратата.Твърдо съм решила да раждам в хирургиите.
Видях,че се заговори за д-р Сюлейман...... искам да кажа само,че това е един невероятен човек и специалист. През цялата ми бременност дори за момент не съм се съмнявала в нейното мнение и преценка. Винаги отзивчива,отговаря на всеки един въпрос подробно(без да бяга),всяка ЖК не преминава без преглед на ехограф ........... Като за финал мога само да кажа,че когато избрах тя да ми води бременността,при посещението в кабинета й в ЖК Тракия,тя ме посрещна с думите: "За мен няма нищо по важно от едно здраво бебенце. Това ми доставя радост.  smile3522 newsm10 newsm51

# 416
Сюлейман е невероятен човек и много добър специалист

# 417
Здравейте и то мен Simple Smile Аз вече съм на финалната права,термина ми е на 12.04 така,че във всеки един момент очаквам бебка да почука на вратата.Твърдо съм решила да раждам в хирургиите.
Видях,че се заговори за д-р Сюлейман...... искам да кажа само,че това е един невероятен човек и специалист. През цялата ми бременност дори за момент не съм се съмнявала в нейното мнение и преценка. Винаги отзивчива,отговаря на всеки един въпрос подробно(без да бяга),всяка ЖК не преминава без преглед на ехограф ........... Като за финал мога само да кажа,че когато избрах тя да ми води бременността,при посещението в кабинета й в ЖК Тракия,тя ме посрещна с думите: "За мен няма нищо по важно от едно здраво бебенце. Това ми доставя радост.  smile3522 newsm10 newsm51
Хайде стискам палци скоро да ни се похвалиш с красиво и здраво бебче,пък и да разкажеш как е минало раждането в хирургиите Simple Smile

# 418
Благодаря Simple Smile Живот и здраве ще ви разкажа всичко,до най-малката подробност.  Simple Smile

# 419
Здравейте, момичета Hug И аз се присъединявам към вашата групичка. Виждам, че темата е от миналата година и няма много движение дано скоро я раздвижим. Аз искам да се допитам за съвет от вас, тъй като сте по-напред, а аз съм в самото начало. Надявам се да ок всичко този път, че имам лош опит. Трябва да се ориентирам за лекар по ЖК, тъй като при моя ходя на частно и от години не ми се е не ми се е случвало да ходя на преглед по касата и си нямам такъв лекар. Моя док ме насочи, ако искам да пробвам д-р Тотев. Четох хубави мнения за него може би него ще пробвам. Разбрах, че май вече иска заплащане при допълнителни ехографии за разлика от преди. Ще го преживея без това наляхме вече цяло състояние по лекари последните години. Искам просто да ми се пускат всички полагащи ми се изследвания, защото ми е писнало да си плащам за всичко и мисля, че заслужавам да получа това, което ми се полага по каса. И евентуално, ако се наложат болнични. Не очаквам някакво небивало внимание към мен просто търся човешко отношение, разбиране и допълнителен преглед, когато преценя, за да съм спокойна. Та приемам и други предложения по този въпрос.
По принцип ме засилиха от сега да ходя, но реших да поизчакам и след прегледа ми другата седмица, когато ще съм 9 г.с., ако всичко си е наред тогава да ходя до ЛЛ и да взимам направление. Само, че се притеснявам да се изтупкам директно с направление за ЖК да не ме натирят не знам каква е практиката. Малко е неудобно за лекар, който не познавам. Но и не ми се ходи първо за др направление и после на преглед и само да се разкарвам по сто пъти.  Освен ще рискувам и на момент ще преценя какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт