Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 529
  • 518
  •   1
Отговори
# 225
до колкото знам Троянчев работи само на частно,според мен най добре е да си намериш някой доктор който работи по здравна каса да те следи и само за важните прегледи може да ходиш на частно ,аз така  правих излиза по евтино  Laughing много съм доволна от Ямаков при него бях работи и с направления и на частно Laughing

# 226
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета Hug
Може ли да помоля за малко насоки.В началото на бременността си съм и не съм много наясно какво  трябва да направя - знам,че трябва да се запиша на ЖК,но ЛЛ ли трябва да уведомя първо? Всъщност какъв е начина за проследяване на бременността?
Някой знае ли дали при  доктор Троянчев може да ми води ЖК или той е само на частно?
Първо си взимаш направление от ЛЛ за женска консултация и след това отиваш при лекар който да следи бременни,но най-добре си избери по здравна каса,моя лекар е Тотев и съм доволна от него,иначе на частно ходих при Даскалов.

# 227
Ох, за Даскалов много лошо чух, то за всеки може да се чуе лошо де, ама не е видял киста с размери от 6см.. изпратил момичето, което се гъне от болки да се прибира, че нищо и няма и на следващата вечер по спешност в болница. А, Тотев и аз ходя при него, доволна съм, ама май много обича да изписва лекарства превантивно. Laughing

# 228
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви за бързите отговори Hug
Първо ще отида при ЛЛ,после ще си избера някой за ЖК.
За частно ме насочиха към Троянчев,ако се харесаме взаимно ще продължа при него Peace

# 229
Интересува ме има ли някоя мама да е ходила или раждала при д-р Велевски и ако има какво ви е мнението за него?

Здравей, tania_tsvetanova с малко закъснение се включвам в темата за д-р Велевски, но моята бременност е към своя край и до момента ми я води д-р Велевски, ако говорим за един и същи специалист - работи в търговски център Гранд.
По мое мнение .. човека си разбира много от работата, това, че не говори и не предразполага много добре мамите и изобщо жените, които имат проблем си е част от самия негов характер. Ако трябва да правя избор между това, да избера някой който разбира и някой който просто ми говори сладко естествено избирам 1-я вариант. Велевски ме оперира преди 2 години - операцията не беше изобщо безобидна, но това е друга тема и може би от там имам голямо доверие на точно този специалит.

# 230
elf4eBG благодаря ти!

# 231
аз за сега клоня към ВМИ ,защото моята лекарка води раждания там

И аз съм се насочила там. Коя ти е лекарката?
Елена Леви

И аз съм при нея. Какви са ти впечатленията от нея. Защото аз като и споменах , че може би ще искам да тя ме изражда и веднага се промени разбира се ( обръща по голямо внимания) не че по принцип не е де , но може би малко по-припряна.
Аз останах доволна от първия преглед,мина много добре,беше много внимателна и обясняваше всяко нещо,което правеше,след седмица ми предстои 2 преглед,ще видим тогава как ще е

# 232
аз за сега клоня към ВМИ ,защото моята лекарка води раждания там

И аз съм се насочила там. Коя ти е лекарката?
Елена Леви

И аз съм при нея. Какви са ти впечатленията от нея. Защото аз като и споменах , че може би ще искам да тя ме изражда и веднага се промени разбира се ( обръща по голямо внимания) не че по принцип не е де , но може би малко по-припряна.
Аз останах доволна от първия преглед,мина много добре,беше много внимателна и обясняваше всяко нещо,което правеше,след седмица ми предстои 2 преглед,ще видим тогава как ще е

Ми аз вече съм на 95% сигурна ,че ще и се доверя и да ме изражда тя във ВМИ. И на мен ми предстой преглед утре и нямам търпение да видя малките си пакисници как са:)

# 233
дано всичко е наред Simple Smile

# 234
Момичета от доста време не бях влизала във форума,но покрай приготовленията за сватбата нямах време.Е...... на 20.07.2013 се омъжих.Сватбата беше прекрасна.Останаха ми много незабравими спомени!!!Вече ще съм по-редовна.

# 235
Честито, Червена шапчице!   bouquet

# 236
Браво, шапчице, моята е на 3ти август. Simple Smile

# 237
Исках да ви попитам чували ли сте за д-р Ангелина Сърбакова?Някоя от вас ходи ли при нея на консултации.Препоръчаха ми я и се чудя дали да отида при нея.

# 238
Не съм я чувала дори.

# 239
Исках да ви попитам чували ли сте за д-р Ангелина Сърбакова?Някоя от вас ходи ли при нея на консултации.Препоръчаха ми я и се чудя дали да отида при нея.
една приятелка ходи при нея,доволна е

Общи условия

Активация на акаунт