Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 535
  • 518
  •   1
Отговори
# 345
Резултатите на биохимичния скрининг са ми лоши за синдрома на даун ранния ми беше 1-190  а втория е 1-270 а вече сам почти на 39г. и направо се побърквам

# 346
Резултатите на биохимичния скрининг са ми лоши за синдрома на даун ранния ми беше 1-190  а втория е 1-270 а вече сам почти на 39г. и направо се побърквам
Но защо чак в 39г.с. ще ти правят амиоцинтеза ,тя не се ли прави в ранни седмици ,то ти ще раждаш вече  newsm78

# 347
Жената май пише, че е на 39 години.

# 348
Жената май пише, че е на 39 години.
Ох  ooooh!  да извинете поправям се

# 349
да на 39 години съм днес  ми направиха амниоцентезата  сега чакаме резултатите

# 350
  Здравейте!
На 08.10.2013г. се роди нашия син.
Тежи 3,350гр и е дълъг 50 см.
Вече сме си вкъщи. Simple Smile

# 351
Честито.Да ви е жив и здрав,много да ви радва и да ви кара да се гордеете с него  smile3501 smile3501 newsm62 baloni

# 352
Добро утро, мамчета!  Има ли майки-настоящи и бъдещи, които са от Тракия и ако има имате ли желание за една среща!
Лек и спокоен ден и дано днес имаме повече слънце,хайде да се маха тая мъгла  Grinning

# 353
Добро утро, мамчета!  Има ли майки-настоящи и бъдещи, които са от Тракия и ако има имате ли желание за една среща!
Лек и спокоен ден и дано днес имаме повече слънце,хайде да се маха тая мъгла  Grinning
желаещи винаги има Simple Smileсамо да се махне тази мъгла Simple Smile

# 354
Записвам се с темата Simple Smile въпреки, че термина ми е 11.01.2014 Simple Smile
Засега съм се насочила към Хирургиите  Simple Smile  за раждане.
Някои беше питал за Весела, имам приятелка роди там и двете си дечица и е изключително доволна Simple Smile И тя и бебо са били обгрижвани

# 355
Записвам се с темата Simple Smile въпреки, че термина ми е 11.01.2014 Simple Smile
Засега съм се насочила към Хирургиите  Simple Smile  за раждане.
Някои беше питал за Весела, имам приятелка роди там и двете си дечица и е изключително доволна Simple Smile И тя и бебо са били обгрижвани
И мен ме интересува Весела.
Кога е родила приятелката ти, нормално или секцио?

# 356
Преди два месеца, нормално раждане Simple Smile

# 357
Хей момичета, някоя от вас може ли да ми каже нещо за доктор Сюлейман от поликлиниката в Тракия и евентуално телефон за връзка с нея. Една приятелка ми я препоръча, а не виждам никакви отзиви за нея – става въпрос за водене на ЖК.

# 358
За следене на бременноста препоръчвам  две ръце д-р Тотев също в Тракия. PeaceЗа Сюлейман нямам мнение.

# 359
Хей момичета, някоя от вас може ли да ми каже нещо за доктор Сюлейман от поликлиниката в Тракия и евентуално телефон за връзка с нея. Една приятелка ми я препоръча, а не виждам никакви отзиви за нея – става въпрос за водене на ЖК.

За Тракия и аз съм ходила при д-р Тотев на частен преглед. Останах много доволна и д-р е широкостроен. Винаги като съм била при него ни е било много весело. Бъзика се най-вече с мъжкото тяло  Mr. Green Той първи видя пола на бебето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт