Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 512
  • 518
  •   1
Отговори
# 375
Аз бях там в 3 30  smile3506 ,значи си се разминаваме все за малко.

# 376
Аз бях там в 3 30  smile3506 ,значи си се разминаваме все за малко.
да,така е,аз когато излязох от кабинета ти си била там явно ,тогава имаше малко разминаване в часовете и към 3,15 влязох

# 377
# 378
термина ми е на 20 март . чакаме момиче . Някой има ли конкретни наблюдения към д-р Пилев завеждащ ОБ

# 379
термина ми е на 20 март . чакаме момиче . Някой има ли конкретни наблюдения към д-р Пилев завеждащ ОБ

Името на докторът е: Пелев  Peace

Ако си избрала да раждаш в Окръжна ти препоръчвам Бачуров.

# 380

Името на докторът е: Пелев  Peace

Аз останах много разочарована от Бачуров Mr. Green От първия до 8,5 месец следеше бремеността ми и той трябваше да ме разражда.В последния момент взе да ми говори абсурдни неща за един лекар -главата на бебето се смалила  newsm62 ,малко на кг и недоразвито,нямало добър кръвопоток,спрян растеж на коремчето ,ако се наложило като се роди бебето,ще му се  прави операция на гръбнака и още куп неща които не може да ми побере мозъка.Бях потресена и изплашена,въпреки че знам как се развива бебето  newsm45 Накрая се оказа,че не съм само аз с тази диагноза  newsm78 По този начин вкарва родилки по рано,за да си оправдае парите които взима на ръка за екип пред Др.Пелев-завеждащ Аг на ОБ.Родих живо и здраво бебе 3150кг в Селена

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 20:09 от dani_dani1981

# 381

Името на докторът е: Пелев  Peace

Аз останах много разочарована от Бачуров Mr. Green От първия до 8,5 месец следеше бремеността ми и той трябваше да ме разражда.В последния момент взе да ми говори абсурдни неща за един лекар -главата на бебето се смалила  newsm62 ,малко на кг и недоразвито,нямало добър кръвопоток,спрян растеж на коремчето ,ако се наложило като се роди бебето,ще му се  прави операция на гръбнака и още куп неща които не може да ми побере мозъка.Бях потресена и изплашена,въпреки че знам как се развива бебето  newsm45 Накрая се оказа,че не съм само аз с тази диагноза  newsm78 По този начин вкарва родилки по рано,за да си оправдае парите които взима на ръка за екип пред Др.Пелев-завеждащ Аг на ОБ.Родих живо и здраво бебе 3150кг в Селена

УЖАС!!!   Потресена съм направо,как е възможно да има такива хора,и то лекари...нали уж са дали клетва,за едните пари могат да побъркат човек.Направо са ЖАЛКИ

# 382
Не мога да се съглася с твърденията за д-р Бачуров!

Имам лични, прекрасни впечатления от този лекар!

# 383
Не мога да се съглася с твърденията за д-р Бачуров!

Имам лични, прекрасни впечатления от този лекар!
и аз му имах пълно доверие,но...беше кошмарно.Още 2 случая знам като моите Sad Има и оплакване до Др.Аргиров-шефа на ОБ

# 384
здравейте
имам дъщеря на 4 месеца подариха ми 4 млека Enfamil premium съдържат L-karnitin, taurine. Ако някой го е ползвал или е чул отзиви моля пишете ми. Благодаря предварително.

# 385
здравейте! Има ли бременни мами с термин за 2014 година от Пловдив? Пишете и да се намерим.

# 386
Има, има.
Даже се чудим още къде да раждаме.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 19:00 от инааааа

# 387
как къде в селената  Simple Smile какво се чудите   bouquet

# 388
не се чудете-Селена е клиниката,и никоя друга  Peace
Навсякъде е мизерия и отвратително отношение.Няма Вип стаи,няма МИП стаи,с връзки или без връзки Laughing всички ги слагат под общ знаменател

# 389
  • Пловдив
Не мисля, че сте прави. Родих в Окръжна болница, ползвах вип стая и съм повече от доволна.
Познавам и Селена като болница и престой, тъй че имам база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт