Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 36 978
  • 518
  •   1
Отговори
# 435
Здавейте  мамчета и аз съм към края-термин 24 април. Не остава много, вече сме готови с освежаването вкъщи, днес даже бяхме за бебешки покупки. Пожелавам на всички бъдещи мами да гушкаме  здрави и сладки бебоци !!!

# 436
Благодаря ви момичета и успех на тези, които скоро ще се срещнат с мъничетата си Simple Smile Stanoela дано всичко да мине по мед и масло и догодина да ги разхождаме заедно из Тракия Simple Smile

# 437
здравейте и от мен,моя термин е към края на юли   bouquet

# 438
Знае ли се,може да се засечем някой ден.Ще ми бъде приятно да се запознаем,а и да си имам дружка за разходките. Simple Smile

# 439
Здравейте момичета  Grinning

Моя термин е края на юни, 20 юни и аз също се следя при доктор Сюлейман и съм изключително доволна.  Всеки път ме гледа на ехограф и заплащам по 5лв както е споменато по- горе.

Все още не сме купували нищо за бебето, като изключим 1 шапка  Laughing В петък купихме бои и ще започва едно освежаване на целия етаж сега и като приключим тогава ще се впуснем в покупките за бебето. Иначе съм си избрала легълцето  Grinning

Късмет на всички, на тези в началото на бременността леко бременеене, повече спокойствие и позитивни мисли, а на тези в края нека да ни е безпроблемно оставащото време, да и се насладим изцяло и здрави пухкави бебенца накраяя  Hug

# 440
И аз първото нещо,което купих беше шапка.  Simple Smile

# 441
Момичета, искрено споделям чувствата ви и много се радвам за вас, дано при мен този път нещата да се получат. Нямам търпение да дойде следващия преглед при д-р Сюлейман, искрено се надявам  тогава да видим ембрион и да се чуе сърчицето му. Много се вълнувам, същевременно изпитвам радост и страх нещо пак да не се обърка.
 В края на месец май имам държавен изпит, а аз само за бебо мисля и само за него се интересувам Simple Smile
Имате топли прегръдки от мен Simple Smile Късмет на всички ви Simple Smile

# 442
Dani1988 , какво съвпадение  Grinning ,аз пък имам държавен изпит в края на юни  Grinning,така че стискам палци.  Hug

# 443
Здравейте!
Аз съм от мамите с термин през 2014г. - в началото на октомври. Видях тук доста от интересуващите ме въпроси, защото честно да ви кажа, в главата ми е пълна каша....! Прегледи, изседвания - задължителни, препоръчителни и т.н.
Ходя на прегледи при д-р Леви, но още не ме е записала официално /направлението ми е от 07.03./, защото имали лимит..?  Rolling Eyes  Ще ме запишат от 03.04.
Преди това се чудех между нея и д-р Сюлейман, но така  и не стигнах до преглед при втората. Мисля, че мога да ходя допълнително при нея. Та...
Ще се радвам да споделите впечатления, може и да се запознаем "на живо" - тези контакти са необходими и полезни, независимо пред компа или навън..

Друго - правихте ли си биохимичен скрининг, фетална морфология - колко пъти, кога и при кого? Не познавам специалисти в тази област... За скрининга реших да го пропусна, защото не искам да се притеснявам излишно на базата на статистически данни, но  ФМ искам да направя /сега съм в 13/14 седмица/ - не знам цена, при кого и т.н.   
Може въпросите ми да са банални, но когато човек няма информация, направо си е тежко... Благодаря ви предварително!

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 16:09 от eli_as

# 444
  • Пловдив
/сега съм в 13/14 седмица/ - не знам цена, при кого и т.н.  

Час се записва по-рано.Не знам дали ще може сега да те вместят в графика.Цената на първата ФМ при Даскалов е 75 лв.При другите АГ та също е горе долу толкова.В Селена ФМ прави Стратиева
За втората ФМ си запиши час 2-3 седмици по-рано.100 лв е при Даскалов
БХС и аз не правих съвсем съзнателно

# 445
  • Пловдив

Привет, Ели

Като те запише на ЖК, лекарката ще ти препоръчва какво да правиш и ще те ориентира по кое време. Поне моята така прави, тъй като мен ме няма много по тези въпроси. Аз съм правила досега освен прегледите по ЗК, и БХС и 2рата ФМ. ФМ я правих при Стратиева, защото ми беше по-удобна датата, иначе за Даскалов само суперлативи съм чувала. Пожелавам ти една лека и безгрижна бременност и не се притеснявай излишно  bowuu

Друго - правихте ли си биохимичен скрининг, фетална морфология - колко пъти, кога и при кого? Не познавам специалисти в тази област... За скрининга реших да го пропусна, защото не искам да се притеснявам излишно на базата на статистически данни, но  ФМ искам да направя /сега съм в 13/14 седмица/ - не знам цена, при кого и т.н.   Може въпросите ми да са банални, но когато човек няма информация, направо си е тежко... Благодаря ви предварително!

# 446
Благодаря ви, мили момичета!

Аз 1-та ФМ така или иначе май ще я пропусна - и седмицата е напреднала, и с часа ще е проблем. Но...нищо. Чувам, че втората е по-ясна и важна. На този етап да се успокоя малко - не съм от притеснителните, но от всякъде блика информация, често противоречива, и в един момент...бъгваш! Всичко хубаво и на вас желая! Всяко мнение ми е от полза! Heart Eyes

# 447
Здравейте!
Аз съм от мамите с термин през 2014г. - в началото на октомври. Видях тук доста от интересуващите ме въпроси, защото честно да ви кажа, в главата ми е пълна каша....! Прегледи, изседвания - задължителни, препоръчителни и т.н.
Ходя на прегледи при д-р Леви, но още не ме е записала официално /направлението ми е от 07.03./, защото имали лимит..?  Rolling Eyes  Ще ме запишат от 03.04.
Преди това се чудех между нея и д-р Сюлейман, но така  и не стигнах до преглед при втората. Мисля, че мога да ходя допълнително при нея. Та...
Ще се радвам да споделите впечатления, може и да се запознаем "на живо" - тези контакти са необходими и полезни, независимо пред компа или навън..

Друго - правихте ли си биохимичен скрининг, фетална морфология - колко пъти, кога и при кого? Не познавам специалисти в тази област... За скрининга реших да го пропусна, защото не искам да се притеснявам излишно на базата на статистически данни, но  ФМ искам да направя /сега съм в 13/14 седмица/ - не знам цена, при кого и т.н.   
Може въпросите ми да са банални, но когато човек няма информация, направо си е тежко... Благодаря ви предварително!

Здравей и добре дошла Simple Smile И аз се следя при Леви,но вече съм в 7 месец,а термина ми е края на юни.На мен като лекар поне за сега ми допада,въпреки че на пръв поглед е малко грубовата,а понеже много изисквам да ми се обяснява и я затрупвам с въпроси...на повечето ми отговаря Laughing

# 448
Благодаря ви, мили момичета!

Аз 1-та ФМ така или иначе май ще я пропусна - и седмицата е напреднала, и с часа ще е проблем. Но...нищо. Чувам, че втората е по-ясна и важна. На този етап да се успокоя малко - не съм от притеснителните, но от всякъде блика информация, често противоречива, и в един момент...бъгваш! Всичко хубаво и на вас желая! Всяко мнение ми е от полза! Heart Eyes
И според няма смисъл от първата, все още не оформено всичко на бебо. Аз ще се записвам сега за втората, тя се прави 18-22 седмица, моят термин е 20 август.

# 449
  • Пловдив
/сега съм в 13/14 седмица/ - не знам цена, при кого и т.н.  

Час се записва по-рано.Не знам дали ще може сега да те вместят в графика.Цената на първата ФМ при Даскалов е 75 лв.При другите АГ та също е горе долу толкова.В Селена ФМ прави Стратиева
За втората ФМ си запиши час 2-3 седмици по-рано.100 лв е при Даскалов
БХС и аз не правих съвсем съзнателно

Само да допълня за ФМ и д-р Троянчев www.4dbebe.com - цената е 80-85 лв - отново дава диск, снимки и пр.
Часове и за двамата /и за Даскалов и за Троянчев/ съм запазвала 1 седмица по-рано .. т.е. не е чак толкова голям наплива колкото очаквах. При Троянчев часовете са по-скоро проформа. Дава ти ориентировъчен час, но отиваш и чакаш, защото за този час често има още 1-2 момичета.

Общи условия

Активация на акаунт