Моля за съвет! Дом за изоставени деца?

• 2 673
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте!
Тази година в нашата фирма, решихме че вместо да си разменим подаръци около Коледа,  да намерим дом за изоставени деца, като за всяко дете да направим индивидуално подарък-играчка или нещо друго, според възрастта.
Но понеже не сме много навътре в нещата се обръщам към вас. Трябва ни дом, който да не е много "ухажван" от различни видове организации и благотворители, а наистина дом в който нямат възможност или много по-рядко получават подаръци. Предполагам, че в провинцията са повече такива домове от колкото в софийска област, но не съм убедена.
Ще сме ви много благодарни ако ни дадете насоки за дом с такива нужди Simple Smile

# 1
 Мисля, че вие сте намерили отговора на въхпроса.

# 2
  • sofia
Домовете от Видинска област Confused
Давам координати на доброволците в района Peace

# 3
Домовете от Видинска област Confused
Давам координати на доброволците в района Peace

Чудесно и ние за този район мислехме.
Прати ми координатите на ЛС Simple Smile

# 4
Домът за деца в гр. Кюстендил  Peace
Населението там не е много заможно и миля, че ще бъде чудесно. В дома за деца, лишени от родителска грижа (3-7 г.) има около 35 деца. Или поне преди бяха толкова.
Телефонът на директорката е 078/ 52-34-93

# 5
  • sofia
Населението там не е много заможно и миля, че ще бъде чудесно. В дома за деца, лишени от родителска грижа (3-7 г.) има около 35 деца. Или поне преди бяха толкова.

Да, Кюстендил също е вариант. Още ли Росица е директор?

# 6
Отдавна не съм звъняла  Embarassed, но мисля, че директорката беше Маргарита или с някакво подобно име.

# 7
Благодаря ви!
Ще ще направим връзка с координатите, които ми даде  lavender, както и с този дом в Кюстендил.

Много ми се иска да е повече от един дом, но за  съжаление, само на  около 30-35 деца  ще можем да приготвим подаръци, затова и основният ни критерий ни е да е дом,  в който рядко получават подаръци. 

# 8
Децата от Дома за медико-сооциални грижи в Ямбол биха се зарадвали някой да ги посети и изненада приятно. Децата са на възраст от 0 до 3, като има и по-големички. Директорката се казва Др. Донка Атанасова. Ето сайта на Дома: http://www.dmsgd-yambol.com/contacts.php
Ако се спрете на него, мога да отговоря на допълнителни въпроси. За съваление много са децата в домове, за които никой не се сеща Sad

# 9

Днес говорих с директорката, в домът има 7 деца, което ни отваря възможност за поне още един!

# 10
Чудесно! Ще успеете да зарадвате повече дечица!
Поздрави за инициативата!  bouquet

# 11
Чудесно! Ще успеете да зарадвате повече дечица!
Поздрави за инициативата!  bouquet

.

Да, така се надяваме, дано сме успяли!
Благодарение на координаторите от Видин се свързахме с домът в с.Ново Село, от където ни помолиха за една- две печки, защото децата седят на студено. Успяхме да съберем и да им закупим 3 конвектора и две духалки, което пък се оказа, че е точно това от което имат нужда. Днес даже трябва да ги получат. На децата от Кюстендил,  пък искаха да идат на куклен театър и на тях купихме билети за 20 декември и ще ги чакаме да дойдат Simple Smile
 И така... Simple Smile

# 12
  • Earth
Страхотно.  Hug

( колко е броят на децата в с.Ново село и на каква възраст са те ? )

# 13
Страхотно.  Hug

( колко е броят на децата в с.Ново село и на каква възраст са те ? )

51 деца на възраст от 4 до 17г

Общи условия

Активация на акаунт