365 тайни от моя живот

• 925 087
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 350
Дебела съм и отдавна не ми пука от погледите на разни стройни мадами, които ме гледат осъдително. Обаче си мисля, дали ако знаят, че на 23 имах три деца и те и баща им са целият ми свят; че бяхме толкова бедни и сами, че събирах шепа леща и шепа боб, за да направя супа за децата, а често ядяхме само филийки с маргарин и шарена сол отгоре; че на 24 очаквах да чуя най-страшната диагноза и си мислех как ще оставя човека, когото обичам и децата си сами след не дълго време; как имах майка, а всъщност никога не съм имала истинска такава; как припадах от болки и плашех синовете си, защото не знаеха как да ми помогнат, затова беше по-добре да не мърдам по цял ден от фотьойла, седнала в една и съща поза, в която най-малко боли; и как въпреки всичките тези неща, всичките тези години и всичките тези килограми най-важният за мен човек ме събужда сутрин с най-милия си син поглед и ми казва най-прекрасните думи на света след 24 години заедно, ще ме гледат с този укор?
И аз понякога се чудя дали същите тези прекрасни ефирни създания, които ме гледат с укор, но са толкова изваяни, имат трима прекрасни синове, след които хората се обръщат когато ходят петимата с баща им заедно по улицата, и за да ги имат са платили с младите си тела, но цената си е струвала? Дали красивите им тела се извиват нощем в ръцете на мъж, който ги обожава не заради външния им вид или си лягат до мъж, с когото се чудят защо са все още?
Дали имат приятели, които ги обичат и с които са близки от 30, и повече години заради смеха им, заради откровеността им, заради това, което са?
Обаче не ги гледам с укор като си купуват красиво бельо, червило или парфюм, а си представям колко хубаво им стои...  Simple Smile

# 4 351
  • В Космоса
Имам някаква параноя, че непознатите хора, с които имам моментни срещи или кратък разговор не ме харесват, мислят си гадни неща за мен и ми се присмиват на ум за нещо.  ooooh!

# 4 352
Хората са склонни да съчувстват винаги на онзи, които им изглежда по-уязвим.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 09:15 от Касита

# 4 353
И на 100 години да стана, пак ще обичам да чета Астрид Линдгрен.

# 4 354
Отвратително е да не си разбран  Tired Иде ми да крещя и да обясня на всеки поотделно.Когато знам че съм права ми е особено болно да виждам как отсреща продължава да се повтаря едно и също и да се тъпче на едно място  Tired Чак започвам да вярвам че ми има нещо....

Когато гледам риалити формати от рода на мюзик айдъл и тн.... вътрешно се свивам и се поставям на мястото на всички които са отишли просто за да се изложат.Не спирам да се чудя така ли не се намери някой който ги обича да им каже "не отивай,ще станеш за смях"
Гледах сега една гърчеща се девойка при Слави /някакъв конкурс с балета/ ...ако аз отида и се разчекна така бездарно после ще ме е срам да се покажа на улицата  Tired

# 4 355
Бижу,  Hug Прекрасно казано!
Една от предните ми тайни беше свързана с килограмите ми. Че изляза ли дори 100 грама от иначе поднорменото си тегло, се депресирам. Обаче допреди година бях с около 13-14 килограма отгоре, които на ниския ми ръст личаха доста. Не се бях виждала слаба има няма 6 години. И наскоро разбрах, че една особа, която уж по онова време ми се пишеше приятелка, доста се е забавлявала като ми е говорила зад гърба и ми се е подигравала, че съм дебела Sick Ами много болно ми стана, как може за приятел така да говориш... Още повече, ако собственият ти родител има същия проблем, в много по-изразена форма.
От тук следва и една друга тайна... В момента злорадствам тихичко, знаейки животът как й го нахендри. А тя му помогна със собствената си глупост. Стана като в онзи виц, "Аз хубаво ще отслабна, ама ти по-умна няма да станеш".

# 4 356
Тъжно ми е, че спрях да сънувам, че мога да летя. Това бяха едни от най-реалистичните сънища и се събуждах, като преродена...

# 4 357
Понякога чувствам хора близки, симпатични са ми, искам да сме приятели и искам да им помогна, не искам да им е зле, но не знам дали изобщо съм им приятна.

# 4 358
Тъжно ми е, че спрях да сънувам, че мога да летя. Това бяха едни от най-реалистичните сънища и се събуждах, като преродена...

Дори не помня кога за последен път летях на сън. А беше много хубаво и е точно както си написала, след това се събуждаш преродена   bouquet

# 4 359
Тази вечер бях много разсеяна и на връщане от работа отнех предимство на един камион, колкото къща. Може би вече живея втори живот...

# 4 360
  • Tам през Атлантическия океан
   Обожавам да чета, препрочитам   Чарлз Буковски и Хенри Милър  Flutter харесвам откровения им ценизъм  Grinning Набутвах книгите и на мъжа ми  Mr. Green така и не ги разбра/хареса , всъщност нечетими му бяха. На времето много се разочаровах от това  Crossing Arms Laughing как така да не му допаднат ?!

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 05:02 от Desss

# 4 361
Имам предубеждение към хороскопаджиите. Хората, които ме питат "Вие коя зодия сте", аз ги броя за патки и патоци. Извинявайте, ако ви обидих.  Confused

# 4 362
И още нещо. Сърбят ме ръцете да ви споделя една тайна за икономиката: нито е наука, нито е точна.  Wink

# 4 363
  • София
Мило Бижу, слабият на дебелия не вярва!... Wink Много хора мислят, че ако една жена е по-пухкава, то тя непременно страда от липса на внимание и секс! Случва се обаче и по-сгодните да преживяват такива драматични периоди в живота си... Всеки си плаща за лошата енергия обаче, в това съм сигурна.

ПП. Толкова ми е приятно, четейки историята и любовта ти!....  Hug

# 4 364
Инфантилно е може би, но искам да прегърна някои от вас и да им предложа подкрепата си....

Общи условия

Активация на акаунт