365 тайни от моя живот

• 924 823
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 925
Дотегна ми да слушам оплаквания от близки и не толкова близки хора! На всеки някой друг му е крив за лошата атмосфера в семейството, за малкото пари, за скапаната работа, за мърсотията по улиците и пр., и пр. - списъкът няма край! Малко хора си дават сметка, че за по-голямата част от проблемите им причината е собственият им мързел и безхаберие. Не може да търсиш разбиране от другите без да проявяваш такова към тях, не може да харчиш, без да си правиш сметка, и да искаш да имаш пари, не може да не знаеш поне още един език, да не можеш да пишеш грамотно, да нямаш книжка и никакви умения и да искаш тлъста заплата, не може да пускаш боклуци на всяка крачка, да ръсиш фасове и чашки от кафе и да искаш да ти е чисто... Как един не потърси проблема в собствената си "градинка"... Tired

Тайната е, че ми е неудобно да кажа всичко това на много от хората, които ми се оплакват, за да не ги засегна. И за да не изляза лошата може би. А истината е, че оплакванията им ми дотягат и ме натоварват. Не обичам хора тип "вечната жертва".

# 5 926
  • София
Напоследък ми е много оптимистично, без конкретна причина. Притеснявам се, че съм се bug-нала нещо. Grinning

# 5 927
  • София
Дотегна ми да слушам оплаквания от близки и не толкова близки хора! На всеки някой друг му е крив за лошата атмосфера в семейството, за малкото пари, за скапаната работа, за мърсотията по улиците и пр., и пр. - списъкът няма край! Малко хора си дават сметка, че за по-голямата част от проблемите им причината е собственият им мързел и безхаберие.
Това все едно от мен е писано.  Peace

Прекратих няколко приятелства още в зародиш, тъй като въпросните персони по цял ден си пиеха кафето и ревяха една на друга от безпаричието си и коя стока с колко стотинки е поскъпнала.  Tired Как пък един нормален разговор не проведоха, все мрънкаха и се оплакваха. И уж постоянно си търсеха работа. Обаче това не им харесвало, онова не им харесвало... Ами да си дуднат една на друга, аз не мога да им вляза в положението.

# 5 928
Аз пък не се оплаквам и според много хора съм пълен тапигьоз, с извинение за епитета. Угода няма  Grinning

# 5 929
Писна ми от тъпи демонстрации.Нека се погледне в огледалото и тогава да реше да доказва каквото и да било.Смешна e !

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 21:15 от ТЯ

# 5 930
Народът иска драма!

# 5 931
  • Лутаща се
Много обичам лятото. Но от няколко години го очаквам с ужас.
Работя в офис, с мъже. Започне лееекичко да е стопля и пускат климатика на охлаждане.
Аз умирам от студ през цялото време. Духа ми, накъдето и да се насочи струята. Обличам се, послед лято с жилетка с дълъг ръкав.

Днес е ден първи за това лято с климатик.
Изобщо не се чувствам комфортно в момента.

# 5 932
Аз съм същата като баща си , защо не се опитвам да се променя тогава !

# 5 933
Мисля, че страданието трябва да извисява, но виждам, че рядко се получава

# 5 934
  • София
О, страданието не извисява никак, даже тъкмо напротив. Както каза един мъдър човек каквото не те убива ти е***а майката. И колкото повече страда човек, толкова по- сляп става за чуждото страдание, това е най- неприятното.

# 5 935
С напредването на годините все повече ми тежи липсата на семейство (родители и роднини имам предвид), най-вече майка. Липсва ми рамо, липсва ми подкрепа някаква...уффф няма на кого да го кажа даже. Усещам се, че гледам със завист приятелки и колежки, които си бъбрят с майките и сестрите си по телефона... Преди го усещах по-малко.

+1  Sad

# 5 936
Май се превръщам лека полека в отшелник... Съкратила съм контактите си доста. Не знам супер взискателна ли съм станала... с времето по-малко склонна ли съм да преглътна някои неща. Не мога да си го обясня и се самозалъгвам постоянно, че е нещо временно... Все по-трудно допускам някой до себе си и съм сложила маската на безразличието.

Най-лошото е, че това се отразява на децата ми Sad Нямам желание да се сприятелявам с майките около нас. Не мога да търпя разговори за прически (повече от веднъж е истинско мъчение за мен), нокти, пудри и.... Нито имам какво да си кажа с тях нито имам желание да седя да ги слушам  Rolling Eyes

Крия го дори от себе си, опитвам се да не обръщам внимание и да не ме дразни толкова, че нямаме нищо общо с тези жени . Защо съм станала толкова чепата, защо допускам децата ми да нямат приятели заради моите странности  ooooh!

# 5 937
Аз  не търпя разговри, които се въртят само и единствено около децата...Някак ми се иска като съм с възрастни хора да си говорим за времето ако ще да е...Ама да не е за памперси и пюрета.Simple Smile И за това и аз често съм сама на вън.

# 5 938
Толкова рядко вече срещам добри и „неподправени„ хора. Една такава жена днес реши да ме зарадва, подарявайки ми въпреки моите протести, великденска кошнишка с малки пиленца, трева и яйчица. На масата, където продаваше имаше направо произведения на изкуството, сътворени от работливите и ръце.Обичам я! Heart Eyes Hug

# 5 939
  • Сопот, Пловдив
Ако още някой ми спомене нещо свързано с хомеопатията и магичното й действие, не зам дали ще се въздържа да не го изям с парцалите. Аман от разбирачи, изслушах един куп прехвали за хомеопатии, бабешки рецепти и един камион простотии през последната една година. Всеки си мисли, че щом действа на неговото дете, ще действа и на моето, и задължително трябва да му го приложа, като в повечето случаи този съвет ще е придружен задължително от лекция за това, как нищо което съм правила и давала на детето до момента не е било правилно. И да, тайна е, защото досега съм отговаряла винаи учтиво на подобни, знам, че го казват добронамерено, но следващия ще го отнесе.

Общи условия

Активация на акаунт