365 тайни от моя живот

• 924 933
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 910
винаги съм се чувствала почти урочасана, когато 'свекърва' ми ме гледа усмихнато и любезно, а очите й са присвити и излъчват обратните чувства. днес обаче ми беше смешно - знам, че най-вероятно ме мрази, но какво ми пука - тя ще мрази която и да е на мое място, просто е от този вид контролиращи хора, които не се доверяват и ненавиждат, ако някой се изплъзне от властта им. възприемам го като някакъв вид смотан намек, че се държи учтиво заради хората около нас, но държи да си покаже същинската злоба  Grinning как не се е сетила, че на мен отдавна ми се е изяснило какви 'топли' чувства изпитва към мен.  Grinning

# 5 911
Видях бившият ми днес...не бях го виждала от хиляда години, косата му беше леко прошарена (на 31 е) и се направих, че не го виждам-след 6 години още е сам. Не изпитах нищо, само желание да отмина бързо, сякаш прогонвах неприятен спомен-съжалявам за времето, изгубено с точно този човек.

# 5 912
  • София
Страх ме е да направя сватбата и може би за това още се ослушвам и не напирам. Нашите са разведени и баща ми не иска да контактува с майка ми вече 17 години. И знам, че ще се възпротиви. Чудя се как ще я направя? Имайки се предвид, че финансите за нея ще дойдат половината от него...Мама просто няма възможност да помогне  Rolling Eyes
Тя вече на две абитуриентски не дойде ( моята и на сестра ми. добре че си има и друго детенце от втория мъж) и не мога да и причиня това. Колкото повече озрявам, толкова повече осъзнавам колко и е било тежко  Sad

# 5 913
Страх ме е да направя сватбата и може би за това още се ослушвам и не напирам. Нашите са разведени и баща ми не иска да контактува с майка ми вече 17 години. И знам, че ще се възпротиви. Чудя се как ще я направя? Имайки се предвид, че финансите за нея ще дойдат половината от него...Мама просто няма възможност да помогне  Rolling Eyes
Тя вече на две абитуриентски не дойде ( моята и на сестра ми. добре че си има и друго детенце от втория мъж) и не мога да и причиня това. Колкото повече озрявам, толкова повече осъзнавам колко и е било тежко  Sad
Според мен родителите трябва да преглъщат собствениете си дрязги в името и комфорта на децата си!
Тайна : Много често , искрено съжалявам ММ , поради подобни причини изброени по-горе от fede.Няма да седнат на една маса тези хора и това е!И знам, че му е гадно, но не го показва и аз се правя на 2 и половина...

# 5 914
Уморена съм от ежедневието.Искам дъщеря ми да си има читав комплект баба и дядо / в града , където сме/.
Aа-ха,  + 1  Peace

# 5 915
  • София - Рим и обратно
С напредването на годините все повече ми тежи липсата на семейство (родители и роднини имам предвид), най-вече майка. Липсва ми рамо, липсва ми подкрепа някаква...уффф няма на кого да го кажа даже. Усещам се, че гледам със завист приятелки и колежки, които си бъбрят с майките и сестрите си по телефона... Преди го усещах по-малко.

# 5 916
  • Бургас
много ми харесва тази темичка, не знам дали ще съм редовна тук но мисля да се отчитам честичко Simple Smile

Като за начало ще кажа че ми се искаше брат ми да бъде по-различен, някой на който мога да разчитам или ще ми звънне само за да ме чуе как съм, без да иска услуга от моя страна и най-накрая да се вземе в ръце и да си нареди приоритетите в живота Simple Smile

# 5 917
  • София
Въпреки че родих преди 5 год. все още неистово се обвинявам, че не подадох жалба срещу "лекарката", която бях избрала за раждането. Направо се изяждам отвътре. Тя е всеизвестна некадърница в Токуда и не знам как все още продължава да работи там. Може би заради такива като мен, които си траят и се радват, че поне са останали живи, барабар с бебетата си.

# 5 918
Въпреки че родих преди 5 год. все още неистово се обвинявам, че не подадох жалба срещу "лекарката", която бях избрала за раждането. Направо се изяждам отвътре. Тя е всеизвестна некадърница в Токуда и не знам как все още продължава да работи там. Може би заради такива като мен, които си траят и се радват, че поне са останали живи, барабар с бебетата си.

Ще кажеш ли коя е? Би било най-малкото полезно за чудещите се къде да раждат Peace

# 5 919
Напоследък си задавам въпроса как е възможно двама коренно различни човека да ги е раждала една майка. Специално за мен и брат ми изобщо не мога да си го обясня, всъщност  примерите са безброй.

# 5 920
Днес ми е от онези дни в които душата ми плаче, а от вън съм "желязна". Причината е че съм разочарована от хора които обичам. Ужасно боли!

# 5 921
  • София
Ще кажеш ли коя е? Би било най-малкото полезно за чудещите се къде да раждат Peace
Не къде, а при кого да се ражда.  Peace
Въпросната персона е всеизвестна некадърница. Вероника Кръстанова се казва.

# 5 922
Въпреки, че майка ми е много всеотдаен човек, с нея все едно говорим на различни езици. Да донесе нещо, да купи- няма равна! Но не може да осъзнае, че на човек не му е нужна само храна, дрехи и вещи........ Rolling Eyes И после- не съм „споделяла„ с нея и т.н. , ами как да го направя като съм опитвала, а тя изведнъж започва разговор за нещо съвсем незначително или видимо не ме слуша. В такива моменти направо съм така- #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Явно поради тази моя „липса„ винаги съм се чувствала несигурна, като човек без опора.............. Confused

# 5 923
Днес за първи път ми се прииска да отвъртя шамар на една майка.  Close

# 5 924
Хората масово са зверове.  Sad Не знам от бедността ли е. Върнаха ни на ниво физическо оцеляване.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт