365 тайни от моя живот

• 925 106
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 895
Никога няма да разбера хората, които не искат някого в живота си и въпреки всичко си умират да му напомнят за себе си.

Непрекъснато ми се налага да си напомням, че трябва да оставя хората да вършат нещата със своето лично темпо. Резултатите винаги са по-добри!

# 5 896
Тайничко се радвам, че дъщеря ми няма никакви баби и дядовци и цялата е моя през деня.
Но ме е страх, че може да не съм й достатъчна.

# 5 897
Чувствам се чудесно сама с двете деца....трудно понасям повече хора....

# 5 898
Искам да имам две деца и да си осиновя други две, някое азиатче и африканче. Grinning

# 5 899
  • Най-сетне у дома
Иде ми да си обърша два шамара от яд, че почти 3 години скърцах и се оплаквах колко ми е тъпо в чужбина и колко не е като вкъщи и намсикво си. И така пропуснах един куп възможности да се развивам - и професионално, и като човек. Единственото нещо, с което мога да компенсирам почти проспаното време е сега да се възползвам от всички възможни възможности  Laughing Това и правя.

# 5 900
Чувствам се чудесно сама с двете деца....трудно понасям повече хора....
Да ти кажа, ако  имахме в града баба и дядо хич не ми трябват те на гости, а тъкмо обратното - внучето да гостува малко.Трудно се пише дипломна работа и се правят  още сто неща като детето ти е нон-стоп на твоето внимание.../ не ,че искам да кажа ,че съм единствена де/...А и не на последно място е добре да си общува и с други възрастни, не аз да съм целия и свят.
Тайничко се радвам, че дъщеря ми няма никакви баби и дядовци и цялата е моя през деня.
Но ме е страх, че може да не съм й достатъчна.

Горе долу и моята идея на половина е такава,да се разнообразява детето, па и аз покрай него  Mr. Green Mr. Green
и за да не е оф - избягвам една съседка.Стана ми неприятна  с нещо, а преди често излизахме с децата...

# 5 901
Скарах се с приятелка..уж се сдобрихме, ама усещам все едно нещо "умря" в мен и не знам дали ще са ни същите отношенията.. и се чудя дали и с мъжа ми при всяко по-сериозно каране не умира нещо в него  newsm78 дано не  Whistling Whistling

# 5 902
Не съм!  smile3531 Истински съм изненадана... Rolling Eyes

Благословена съм с най-скъпия ми човек!  Kissing Heart Пази ми го, Боже! Praynig

# 5 903
  • София
Яд ме е на синът ми, толкова много ме разочарова Confused

# 5 904
Не мога да понасям едни роднини, които живеят срещу нас.
Не искам да участват в живота на детето ми, а те все у нас се мъкнат. Не знам как по-безболезнено да ги накарам да стоят настрана.

# 5 905
Мразя да се разхождам из природата, ливади , горички , планини, превъзнасяне по гледки спиращи ти дъха са неща многооо далече от мен. Тази моя непоносимост среща голямо неразбиране от хората, затова одавна спрях да споделям тези си мои лични разбирания .

# 5 906
Най-буквално ми се доповръщва от постерите keep calm, но и тук не бих споделила защо.

Скрит текст:
mia_bella, не е насочено към теб, просто ме подсети.

# 5 907
Започвам да осъзнавам, че без бившият ми се чувствам истински пълна с живот.

# 5 908
Опитвайки се да се подготвя за бъдещето и още страдайки за миналото,не успявам да изживея настоящето си.

# 5 909
Постоянно си представям някакви ужасии, които се опитвам моментално да махна от мислите си..но не знам защо като пътуваме с колата и трябва да си помисля за катастрофа и да си помисля най-лошото  #2gunfire егати овц@т@ дето съм  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт