365 тайни от моя живот

• 925 124
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 880
Приготвих си едни филийки без да съм гладна, а само защото са ми вкусни.  Embarassed

# 5 881
  • при моите деца .....
Една любима моя мисъл е, че "Всички умират, но не всички живеят"...
Осъзнавам, че последната година и малко, просто съществувам, а не живея... а ме е страх да почна да живея отново. Sad ooooh!

При мен периода е доста по-дълъг.....

# 5 882
Искам... Praynig

# 5 883
Мисля, че загубих. Ще разбера скоро.

# 5 884
Не се трогвам от смъртта на известни личности, които не съм познавала лично, дори когато много съм харесвала творчеството им. Изпитвам съпричастие по сила и продължителност съпоставимо с това, което изпитвам, когато прочета за загиналите при природно бедствие. И толкова. 

# 5 885
  • France
Мисля, че загубих. Ще разбера скоро.
И аз....

# 5 886
Писна ми постоянно да го разбирам.Искам той да се постави на мое място,поне веднъж.

# 5 887
Писна ми постоянно да го разбирам.Искам той да се постави на мое място,поне веднъж.
Така ги учим.

# 5 888
Вчера камък ми падна от сърцето. Тръгнах си почти разплакана, но от радост и малко носталгия. Не и от съжаление. Не съжалявам за нищо, което направих!!

Отсега-нататък мисля да не си правя дългосрочни планове за нищо.

# 5 889
Вчера получих много апетитно предложение за работа, което значи обаче, че ще трябва да спра да се занимавам с нашия бизнес за около 5 години, което обаче в бъдеще би ни донесло огромна полза именно за този бизнес! И това предложение е отправено от много влиятелен човек в областта. Поблазних се и сигурно ще приема. Не е точно това, което съм си мечтала да работя, макар че същият човек може да ми предложи и това (работила съм го вече, именно при нея), но новото е... как да кажа, свързано с много, много добри пари. Другото също не е за лоши пари, то е нещото, което ми се работи, но пък е невъзможно за семеен човек.

Ще приема, да му се не види... Макар и да ми е малко гузно, че изоставям нашия бизнес, ама пък и за негово добро го правя. Мъжът ми се зарадва много, ще видим другите, но те нямат значение!

# 5 890
 Бивш мой шеф, който ми дължи пари се усмихва от предизборни плакати и бордове. Искам да му нарисувам неприлични неща с черен спрей.

# 5 891
Днес преди обяд бях „пей сърце,..... Laughing С малката, наконтени и хайде на разходка, нищо,че в къщи оставих като след бомбандировка.... Rolling Eyes

# 5 892
Уморена съм от ежедневието.Искам дъщеря ми да си има читав комплект баба и дядо / в града , където сме/.

# 5 893
Уморена съм от ежедневието.Искам дъщеря ми да си има читав комплект баба и дядо / в града , където сме/.

И аз, и аз!

# 5 894
Много ме е страх да шофирам, но си мра на ината и нарочно се набутвам в тесни улички, паркирам на по-тесни места (разбирайте широки под 3 метра) и искам да имам моя си кола. Водя се от принципа, всяка кифла с джип, аз една малка кола ли не мога да подкарам.

Общи условия

Активация на акаунт