365 тайни от моя живот

• 925 137
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 865
Понякога, макар и рядко, съм ужасна параноичка в отношенията си с хората, нагласям си два-три факта един с друг и решавам, без да съм сигурна, че някой е решил да ме пренебрегне, излъже, подразни и тем подобни. Предполагам е от твъде многото анализиране, в което се впускам понякога.
Аз съм абсолютно същият постоянен анализатор на отношенията.  Confused

# 5 866
  • Сопот, Пловдив
Предполагам е от твъде многото анализиране, в което се впускам понякога.
Аз съм абсолютно същият постоянен анализатор на отношенията.  Confused

Мда, това анализиране понякога може тотално да скапе нещата, почти винаги колкото по-малко съм се замисляла, толкова по-гладко се е получавало.

А понякога изпитвам неудобство, когато ни най-малко трябва. Реших да си сменя интернет доставчика, просто ми предлагат по-изгодна оферта  като цена, а досегашния доставчик напоследък занижи качеството на услугата. Сега обаче си умирам от неудобство как ще отида да кажа на досегашната фирма, че не искам повече да им ползвам услугите.  Crazy ooooh!

# 5 867
Нямам приятели.Толкова ме е страх някой да не ме нарани,че не общувам с никого,дори с колегите.Просто си живея сама.Тежко е  Cry

# 5 868
Аз също.От днес официално нямам приятели,които живеят или ще живеят в България в близко бъдеще.Не смятам ,че приятелството може да се поддържа и от разстояние.Иска ми се да греша,но ... вече само семейството ми е до мен.Най-близкия ми човек замина,аз исках точно това,но май не осъзнавах,че няма да ми е лесно . Cry

# 5 869
  • ...на безопасно
Горчива топка ми е заседнала, ама който ме види "се пука" как всичко ми е наред и колко съм щастлива.
Да не им дойде само до главите.....

# 5 870
Имам проблем, с който взаимно се мъчим от години и мислех, че вече съм го решила, но уви - не съм.  Tired

# 5 871
Няколко пъти отварям една тема да напиша нещо и все се отказвам,защото някога имах същите страхове като авторката и не искам пак да ги събудя.Костваше ми години да ги преодолея,макар и не напълно.Като чета как и се подиграват,сърцето ми се свива.Само който не го е почувствал може да коментира по този начин...

# 5 872
Страшно мразя буболечки!  Sick Одеве се опитах да убия стоножка със спрей - падна някъде до/върху леглото и май избяга, защото не мога да я открия. Махнах всички завивки, поогледах и я няма, не знам къде е отишла, но нямам никакво намерение да се връщам в леглото. Гнус ме е!  Sick Стомахът ми направо се преобръща.

# 5 873
Понякога фактите някакси сами се подреждат в сценарий Simple Smile. Няма как да не анализираш в такъв случай; въз основа на това преживявам доста драматично отношенията си с един човек. Странно, дори партньора си не анализирам толкова, даже изобщо, то затова ми е тъй леко, сигурно.

# 5 874
61/ Нямам търпение да мине май месец и всички важни за мен събития да са минали благополучно  Praynig

# 5 875
62/ Страшно съм разочарована от кръстницата на синът ми- ако знаех, че ще е толкова незаинтересована за детето нямаше да я избера...колкото и да е заета може поне веднъж в седмицата да драсне някой ред поне да пита как е...

# 5 876
  • София (Възраждане)
Днес случайно минах покрая протест на бищите. Не познавам исканията им, но носеха плакати че майка не е равно на семейство и че бащите искат да са част от живота на децата си. Доплака ми се, ето сега пак се просълзявам.

# 5 877
  • Сопот, Пловдив
И само майка, и само баща може да е равно на семейство, ако обстоятелствата са се стекли така. Ако протеста е на бащи, ощетени откъм родителски права, които все пак искат повече контакт с децата си, тогава подкрепям в общи линии.

# 5 878
  • София (Възраждане)
Да, прочетох че за такъв протест именно става дума Cry

# 5 879
Една любима моя мисъл е, че "Всички умират, но не всички живеят"...
Осъзнавам, че последната година и малко, просто съществувам, а не живея... а ме е страх да почна да живея отново. Sad ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт