365 тайни от моя живот

• 924 722
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 985
  • София
Никога не се моля на Господ, просто благодаря! И често се страхувам, че многото хубаво не е на добро.....

# 5 986
  • В Космоса
От известно време насам съм бясна на религиите и се надявам винаги да имам в какво друго да вярвам, мое си, неподлежащо на канони.

# 5 987
Обичам да вали, защото ми е най-хубаво да си стоя вкъщи............

# 5 988
От известно време насам съм бясна на религиите и се надявам винаги да имам в какво друго да вярвам, мое си, неподлежащо на канони.

И аз така. Винаги съм се учудвала когато видя как в делник и празник народът се тълпи в религиозните храмове. Мода ли е това или заблуда, или грозно разминаване между думи и дела... Stop

# 5 989
Аз вярвам. Но то е по-скоро вътрешно усещане, а не глупостите, които се бръщолевят наляво и надясно. Тези разделения на религии и пр. винаги са ми били неприятни. Защото във всяка една религия, Бог учи на едно и също, просто всеки го нарича с различни имена.  Peace

# 5 990
Аз не съм вярваща.Интересни са ми религиите, но като някакъв факт от човешката история и наша измислица.
Не вярвам в Бог.За мен си има природа, закони, зависимости.  Дори в зодии и нумерология вярвам повече, те са ми по-логични. Няма на кой да се моля, аз съм тази, която си движи живота, близките ми, държавата и природата също му се отразяват.Но не и някой "горе" или "наоколо".   

# 5 991
И аз не съм от вярващите, още по-малко пък религиозна. Просто знам. Благодарна съм за знанието, което получих, дано успея да го използвам по най-добрия начин.

# 5 992
Обмисляме да се махнем от България...уморих се да живеем на инат тук, всъщност да оцеляваме. Не мисля, че мога да остана в държава, която принуждава образовани и трудолюбиви хора да се чудят какво да сложат на масата, вместо да се развиват и да допринасят за развитието на "милата ни родина". Омръзна ми от безмозъчни "дупеблизачи", наречени политици и управници, които не мислят за нищо друго освен за собственото си "дупе". Колкото и оптимистично да ми беше когато се прибрах от Англия, толкова по-песимистично ми е сега.

# 5 993
  • София
Всички празници са ми скапани. По една или друга причина.

# 5 994

И аз така. Винаги съм се учудвала когато видя как в делник и празник народът се тълпи в религиозните храмове. Мода ли е това или заблуда, или грозно разминаване между думи и дела... Stop
Или едно стриктно спазване на някои традиции и определен външен вид, сякаш с това ще си купят индулгенция.
През цялата година хората са озверели, но дойде ли празник се сещат, че трябва да посетят църква, да се помолят, да се сетят за Бога. Тъжно е.

С треперещи ръце, протягащи към Благодатния огън...И си мисля, дали не е запален с някой кибрит.

Мине ли ми през ума някое съмнение, по-късно идва идва момент, който да ме разубеди и да повярвам отново.
Странно.

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 21:01 от Katrine

# 5 995
Имам нужда да вярвам в нещо. Прекалено много са ме лъгали и може би за това съм вярваща. Просто няма в какво друго да вярвам. На хора не мога да вярвам. На никой.

# 5 996
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Точно  тази вечер  дъщеря  ми  просто  ме  подлудява!!! Целият  ден е недоволна от всичко, претенциозна   и обсебваща SadТайната е, че напоследък  това  се случва доста често - или  аз  съм с разклатени  нерви  и  трудно  понасям  капризите  й, или прекомерно  се сдържам, или  твърде  дълго време  прекарваме  заедно, особено  сега, през почивните  дни.
И още една тайна- бясна  съм на майка  ми, че  не  я взема  за разходка  поне  за час- два, та  да мога  да си свърша нещо.Обажда се, пита къде сме, присламчва  се  към нас  и  се оказваме  две  жени  да гледаме  едно  дете, докато  моята  работа  си  остава  несвършена.Денят ми  започва  в  шест и  половина  с детето, оттам на работа  до  6.30 вечерта, после   тя  се  залепя  за мен и  така, докато  капне  за сън- около 10.30. Почивните  дни  са истинско  изпитание  за мен, защото  по 24 часа  сме  неотлъчно заедно, като  нонстоп  ме врънка  да си играя с нея, тъй като нейните приятели  ги нямало, а с непознати  деца   на  нейната  възраст  не желае  да си играе.Отделно  баща й  едва  дочаква  да  заспи тя и  започва  да мрънка и  той  за внимание  и  това  буквално  ме  докарва  до  изстъпление.
Искам да избягам поне  за три дни, сама  някъде, а няма как.Реве ми се Confused

# 5 997
...или  твърде  дълго време  прекарваме  заедно, особено  сега, през почивните  дни.
Това е!... Tired
Отвикнахме да сме заедно по 5 дни! В нашата къща не съм оставала сама от години, вечно има някой, а сега по празниците направо се прескачаме и някак на четвъртия ден по 24 часа накуп, ни отесня къщата.

# 5 998
  • София - Рим и обратно
Чувстваме се прекрасно трите с децата. По-спокойни, организирани, забавляваме се идеално... Мъжът ми би се почувствал ужасно ако го разбере.

# 5 999
Днес вече се замислих дали не прекалявам с изискванията към детето което няма и 4 год ooooh! Подлуди ме.... Отвъртях му шамарите.. Тайната е ,че не съжалявам но се срамувам от това ooooh!
Започвам да осъзнавам ,че проблема идва от мен. Трябва да направя нещо!

Общи условия

Активация на акаунт