365 тайни от моя живот

• 924 667
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 015
Снощи наговорих ужасни неща на милото,а той цяла нощ ме прегръща..не заслужавам подобно отношение и ми е много криво,че съм отвратителна към него на моменти,а той е такава душичка. Confused

# 6 016
Положението не е весело.Ще има операция,не тежка за щастие,но това го съсипва и не мога да помогна. ОПитвам,старая се,но сякаш не ме чува Sad Ами е тежко колкото и на него Cry
ДАНО всичко е наред!!!

# 6 017
Моята тайна е,че всичко,което досега съм поискала в живота си,ми се е случило рано или късно(от известно време го подозирах,затова вече много внимавам какво си пожелавам,наистина...)Днес ми се случи нещо,което отново доказа гореспоменатото.Единственото,което не ми се е случило,а много да съм желала,е да имам дъщеря-е,имам 2-ма сина,които много обичам, но все още имам време да си пожелая едно момиченце...

# 6 018
Добрите снахи са като родни дъщери-блазе му който ги случи Embarassed Hug

# 6 019
Добрите снахи са като родни дъщери-блазе му който ги случи Embarassed Hug
Тайна е, че изобщо не говоря с евентуалната ми бъдеща свекърва, и това много ме измъчва  Confused
Скрит текст:
Идея си нямам, защо не ме харесва. За толкова години веднъж не е седнала да говори с мен, а после трови живота на сина си  Thinking

# 6 020
  • София
Хубаво си починах през празничните дни. Ах, как не ми се тръгва утре на работаааа! ooooh!

# 6 021
  • В Космоса
Въпрос на възпитание е да поддържаш адекватни, интелигентни и  приятни отношения със свекърва/снаха ... Ясно е, че не могат да се обичат като родни майки и дъщери.
Дано е все така! Praynig

# 6 022
Въпрос на възпитание е да поддържаш адекватни, интелигентни и  приятни отношения със свекърва/снаха ... Ясно е, че не могат да се обичат като родни майки и дъщери.
Дано е все така! Praynig
Да , но е въпрос на възпитание и от двете страни...Щото не може само единия да е културен , па другия да си разиграва коня както си иска!

Тайна - подразних се от лицемерието на етърва ми.Хем не беше насочено към мен,а към друг човек , който не ми е никакъв, но някак ми падна в очите.

# 6 023
Нямам много близки хора до себе си , защото често се усещам , че оставям хората да ми се качат на главата, прекалено много се съобразявам с тях , страх ме е да не обидя и разочаровам някого  и много често когато създавам нови запознанства се опитвам да моделирам държанието си , за да отговаря на това, което очаква човека срещу мен.

Тайната е , че отново се вкарах в един филм с един човек , който по първоначални впечатления е много добър , но просто не е за мен. Държах се по един непривичен за мен начин , което разбира се почна да ми тежи  и сега давам отбой , което ме кара да се чуствам като най - голямата кучка на света.

# 6 024
  • В Космоса

Да , но е въпрос на възпитание и от двете страни...

Абсолютно е така! Wink

# 6 025
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Тия празници  ми съсипаха  нервите.
Обичам  баба си и  дядо  си, които  са вече  на преклонна  възраст,  но ужасно  ме натоварва  гостуването  при тях.Под давление  на  баба ми,  която  здраво ме юрка, цялото  ми време  минава  в готвене,  сервиране, отсервиране и миене  на   чинии  за един  куп хора / защото  по  празниците често има и други  гости. Докато  оправя всичко  след закуска, почвам  да приготвям обяд и  въртележката  не  сипра да се върти. То е ясно, че  няма да я оставя  тя  да върши тази работа, но ме е яд,  че   постоянно  нещо трябва  да се принася  на масата.Че никой не  яде половината  неща, няма значение- важното  е масата  да е  отрупана,  та  после  да има какво  да  се връща обратно, сакън  някой  да  не   вземе  да умира от глад ooooh! Всичко това е  придружено  с висящо  по  полите ми човече, което  си иска  своето.
Тази вечер  се  прибрахме, като взехме  дядо  с нас, защото утре   сутринта  ще го водя  на изследвания. И сядам чак сега- свалихме багажа, разопаковах, пуснах една пералня, приготвих салата и вечеря, нахраних  чавето, изкъпах  го, приспах го, прострях пералнята, настаних  успешно дядо  да  спи, изкъпах  се  и съм гроги.
Тайната е, че нямам  търпение   утре да отида  на  работа и  да се  върна в нормалния  си ритъм.

# 6 026
  • Сопот, Пловдив
Моята тайна е,че всичко,което досега съм поискала в живота си,ми се е случило рано или късно...

Същото е и при мен, и затова всеки път си казвам, че ще внимавам какво и как си пожелавам, защото рядко съм подготвена, когато всъщност ми дойде до главата, но така и не съм се научила още как да си контролирам желанията.

Много искам да посетя психолог или психиатър зареди едно мое конкретно и необичайно влечение. Не искам да премахвам влечението, чувствам си се идеално с него, просто много, ама много искам да разбера на какво се дължи, вече близо 20 години изчетох какво ли не, анализирах се по какви ли не начини и не мга да си обясня каква е причината.

# 6 027
Чудя се дали да го върна тъпкано на някой, който ми трови нервите или да не бъда гадна и отмъстителна.

# 6 028
Моята тайна е,че всичко,което досега съм поискала в живота си,ми се е случило рано или късно...
И аз така... Понякога си мисля, че някой от някъде ми се подиграва (съдбата или каквото е), защото някои неща се случват когато вече не ги искам. Май трябва да имам по-конкретни желания

# 6 029
Принципно не приемам разделението на хората- по пол, по раса, социално положение, граждани-селяни...но напоследък ми се изплъзва от ума и устата да наредя еди кой си защото бил еди какъв си. Не знам кое ме промени- близките срещи с хора различни от мен или  нещо друго. Това, което ме шокира най- много е, че когато някоя жена ми сече пътя така я нареждам по полов признак ,  че все едно аз съм мъж  ooooh! Ако мъжът ми ме чуе ще ме съсипе от подигравки, защото аз "толкова мразя да делят хората на мъже и жени !!!"  ooooh! Blush Трябвало е да бъда мъж...сигурна съм. Толкова добре бих се вписала в мъжкия свят, в който живеем...

Общи условия

Активация на акаунт