365 тайни от моя живот

• 924 738
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 045
Искам да споделя доста неща, но ще си "повредя" форумния имидж....а не бива....Шега, разбира се и не толкова... Wink Mr. Green Stop
Всъщност искам да кажа доста неща, но няма да го направя...Ще си останат тайна....

# 6 046
  • Сопот, Пловдив
Днес втори лекар потвърди диагнозата на сина ми и препоръча същото лечение, до което така ми се искаше да не стигаме, както потвърди това, че нещата са вродени и почти сигурно наследствени. Тайната е, че едно от първите неща, които си помислих, беше, че никога нямаше да си позволя да имам деца, ако знаех, че мога да им натреса такива гени. Както и ми се изпари всякакво желание някой ден да имам второ дете.

# 6 047
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ненавиждам  разговорите от типа: "Излъгаха ни", " Ограбиха ни", "Всички  са  подлеци", "Те ядат, пък няма  да  дадат някой лев  на  народа" и пр.- сещате  се  за какъв тип разговори  става дума.
Че това е така, така е, обаче  никой не е  прокопсал от празнодумство. Дето  ще  клечиш по градинките , ще се дръгнеш там, дето  не  те сърби и  ще  храчиш, по-  добре   си  тръсни  задника и  си намери  някаква работа, каквато и  да е, отколкото  да чакаш някой  да те калеса  с бъклица  и веднага  да  ти  предложи  работа  за хиляди  левове ooooh!
Тайна:  намирам  средностатистическия/ката   българин/ка  за  ленив/я, неук/а, претенциозен/ на и вярващ/ а в собствената  си  безценност- толкова  голяма, че всички  други  са му/ й длъжни.
От държавата  чакал ooooh! Ами  ти с какво  допринесе  за  тая  държава, че от нея чакаш!
Пфу, ядосах се, защото  днес в офиса  близо час  колежките  се тюхкаха и вайкаха   дълбокомислено  за народа, вместо  да  си вършат работата , за която  им плащат Rolling Eyes

# 6 048
Днес втори лекар потвърди диагнозата на сина ми и препоръча същото лечение, до което така ми се искаше да не стигаме, както потвърди това, че нещата са вродени и почти сигурно наследствени. Тайната е, че едно от първите неща, които си помислих, беше, че никога нямаше да си позволя да имам деца, ако знаех, че мога да им натреса такива гени. Както и ми се изпари всякакво желание някой ден да имам второ дете.
Rois, нещата ще се оправят...ще видиш...детенце ще е добре Hug

# 6 049
Идва ми да плясна през устата някой, който употребява "детенце", "парички" или дъвче дъвка, че и балони прави
.....................
Много ми се иска да получа писмо написано на ръка

# 6 050
Бронте,

Скрит текст:
това, което си написала не трябва да е тайна.  thumbsup

Хем съм разхвърляна, хем съм неорганизирана. Обаче съм в състояние да спретна на мъжа ми най-грандиозния скандал, ако/когато ми го каже в прав текст. Пред всеки друг си го признавам безпроблемно, но пред него - нц.  Rolling Eyes
Не че той не го вижда и не страда от това, де .....

# 6 051
Моят син пише "на стената" на баба си.
Ама наистина на стената, буквално, защото нито тя има друга "Стена", нито той е на вълна "стени" все още.

Първата му публикация беше "Обич",прозвуча ми много мило.

След около  две седмици, днес:

"Не искам филия с крема, искам филия с пастет" Simple Smile

Само дето не е ясно кой ще сменя тапетите. newsm78

# 6 052
  • на североизток от Рая
Идва ми да плясна през устата някой, който употребява "детенце"

Аз не точно да го плясна през устата, но ми се иска да кажа на доста съфорумки, и то доста от тях са уважавани от мен, да спрат да се преструват с това "детенце", а да напишат детето, детенцето...

Това е тайната ми. Искам да го направя, но като знам, че веднага ще се изтълкува като вид заяждане, се отказвам.

# 6 053
  • Cyprus, Пловдив
Адски са ми антипатични момичета с шалвари и потури  Sick

# 6 054
Мисля да се обърна към психолог,напоследък се чувствам една унила,няма нещо,което да ме зарадва,постигам успехи в образованието си,на път съм да постигна моя цел,но дори и тез неща не ме радват и не знам ясната причина за това мое състояние,за това мисля да споделя терзанията си с психолог...

# 6 055
  • София !
Има една съфорумка която обича да е център на внимание , през ден ''нещо и се случва'' и т.н. , с едно изречение - Вкарала се е в страшен филм и не излиза от там !! Аз всъщност я познавам , но тя не знае ( за това знам че лъже ) , и така да ми се иска да ''изкрещя'' КАКВА ДОЛНА ЛЪЖКИНЯ Е , И КАК ЗАБЛУЖДАВА ВСИЧКИ С ЛЪЖИТЕ СЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА И СЪЧУВСТВАТ Sick , а не мога да ме пита човек защо ...................................

Другото което е , че съм под голямо напрежение , искам т.е. трябва да направия нещо , а не мога да се престраша - страх ме е от последиците  Confused

# 6 056
Уморих се да чакам.

# 6 057
Тъпча се със сладки неща тайно в нас Embarassed и се мъкна с небоядисана коса и 20кг отгоре Cry Embarassed

# 6 058
Прилошава ми от целия жаргон с "цока-" корени - цока си, цокане, цоките . Какво им има на суче, кърмене и гърди?

# 6 059
  • В Космоса
Хем искам развитие, хем предпочитам да не се променя сегашното положения и да си остана с илюзиите си. Ако се изяснят нещата, няма да е добре при никой случай, дори и в този, който ми се ще.

Общи условия

Активация на акаунт