365 тайни от моя живот

• 925 787
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 400
Дали Господ не ме е забравил , защо всичко , което започна се разрушава още преди да съм направила и крачка.нима съм толкова лоша , защо преди не беше така и за мен имаше хубави моменти.
И между другото искам да видя Крис искам бе ще се пръсна от яд защо не съм се родила в USA пфууу б*си късмета  Laughing

# 8 401
Той е австралиец. Grinning

# 8 402

Mr. Green вЕрно такъв е , ама и Америка ставаше , че там се случава всичко интересно , да не говорим , че целия свят на актьорите се е изнесъл да живее там
 Hug

# 8 403
Дали Господ не ме е забравил , защо всичко , което започна се разрушава още преди да съм направила и крачка.нима съм толкова лоша , защо преди не беше така и за мен имаше хубави моменти.
И между другото искам да видя Крис искам бе ще се пръсна от яд защо не съм се родила в USA пфууу б*си късмета  Laughing
the MOB, За Крис не знам, но брат му Лиам си изтървала да го видиш Simple Smile Преди година беше в България, за да се снима във втората част на "Непобедимите", близо месец изкара у нас, но не беше от най-активните по нощните заведения, за разлика от Ван Дам например...

# 8 404
Изпадам в депресия. Осезаемо. А съм достатъчно оправен и уверен в силите си човек, но този път се притеснявам: децата, работата, баща ми, разводът, приятелят ми, парите, имотите, близките, здравето ми, нервите ми, животът - всичко се е объркало някак странно логично. И за първи път в живота ми не знам какво да правя и не ме води самочувствието ми, че съм адски силна. От няколко дни единственото ми желание е да спя и само това ме спасява, а не е моментът, защото още по-лошото тепърва предстои.

# 8 405
  • Телиш/Плевен
Не съм сигурна, че постъпвам правилно, връщайки се на старото място, но просто нямам избор. Tired

# 8 406
  • Талант на 2012,2013 г.
Много ми е мъчно за мъжът ми. Няма го от два месеца и половина, а болката се засилва... Идиот ли съм или какво? Нали исках да не го боли повече, да се отърве от денонощните болки,така както самият той го искаше...?
Питам накъде? Отговарят ми напред... Е да ама е ужасно трудно... ooooh!

# 8 407
Марѝ  Hug
Скрит текст:
Знам какво е да загубиш любим човек и как всички ти казват да се опиташ да продължиш и че времето лекува.Почти са прави.Минаха 6 години,а нито за ден не съм спряла да мисля за нея или да се питам какво би било,ако....Но има една много хубава мисъл,която е много подходяща за мен-Болката никога не спира,спира да ти пука че те боли.Така е и при мен,привикнах към нея,но има дни в които ме връхлита и ме убива за секунди.В такива моменти ми помага новата любов.Знам че не при всички е еднакво,но нищо друго не ти остава освен надеждата.Повярвай ми,всичко съм пробвала и докато не откриеш друг важен човек няма как да привикнеш.Съжалявам за дългия пост,дано съм ти била от помощ  Hug

# 8 408
Марѝ, Hug Hug Hug прегръщам те!

# 8 409
Мари, дръж се, миличка! Hug Още много дълго ще те боли. Важното е да останеш вместо него. Работата ти още не свършила, момчето ти е тук. Това е напред.

Влязох да напиша, че се тревожа за една съфорумка. Не ми се обажда и не знам какво й казаха лекарите. Не смея да я безпокоя. Тъпа тайна.... Tired

# 8 410
Имам съмнение, което ме влудява!!

# 8 411
  • Варна
Аз пък искам дете......ужасно много искам.......

# 8 412
Всичко се срути за секунди,но не можеш повече  Cry

# 8 413
  • София
Трябва да отида на лекар за едно нещо, а ме е страх /какво ще излезе/!

# 8 414
В следващите месеци предстои промяна на мен и семейството ми.Усещам свиване в областта на стомаха и честичко се будя нощем в мисли, как  ще е , какво ще е.

Общи условия

Активация на акаунт