365 тайни от моя живот

• 924 761
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 895
ЕГАТИ ИЗРОДИТЕ  Shocked

# 8 896
Знам че не се коментира, но момичета знайте, че един мъж удари ли веднъж, удря още много, не си остава с единият път. Пазете се и ако можете бягайте далеч.  Hug

# 8 897
  • Пловдив
Е, на това му викам болни от любов  Crazy

# 8 898
  • София !

БАШ  #Crazy !!

Тайна :
Не мога да показвам чувствата си открито ! Някак си изживявам и се радвам вътрешно , което понякога е кофти за отсрещния - в очите му сигурно изглеждам като темерут !!

# 8 899
Имам 2-3 връзки с мъже, които са били бивши жени/приятелки. Звезди на мутренските времена. На мен никой не ми е посягал/ един път се биха помежду си заради мен  Blush/ . За мен има разлика между провокиран мъж и насилник. Моя приятелка ходи с такъв от втория тип-  ooooh! ooooh! ooooh!. Да не дава Господ да ти е главата... Бягайте, докато в време...

# 8 900
Мъже, които са били бивши жени???

# 8 901
Напоследък често мисля за първата си, детска любов.Пет години бяхме всеки ден, по цял ден, навсякъде заедно.С него са ми първите трепети.Хванати за ръце, целувка по бузката, а след години и първата ни истинска целувка, която беше за раздяла.Първа и последна!Не искам да го виждам, да заформяме каквато и да било връзка, но много искам да разбера как е.Жив и здрав ли е, има ли семейство, деца, щастлив ли е..На никого не съм разказвала за него.Пазя всички спомени само за себе си, от чист егоизъм.

# 8 902
Искам да съм ученичка, да имам гадже от моя клас и всеки ден след даскало да се виждаме, да се държим за ръце и да се целуваме и да се изпращаме на спирката.

# 8 903
Контекста е достатъчно ясен къде е ударението в "били"

# 8 904
Били - бой.

# 8 905
Е, убягна ми контекста, приех го първосигнално. Благодаря за разясненията!

# 8 906
  • Пловдив
Аз също мисля, че мъж, който посегне веднъж ще го направи отново. Първата ми истинска и сериозна връзка, се разпадна поради тази причина - не е било някакъв як пердах, просто шамар...очаквах промяна поради дадени обещания и извинения...така и не дойде на 3 подобен случай просто казах, че това е последния път, когато ме вижда и че взаимоотношенията ни приключват. Нямаше как да имам вяра, че в един момент няма да се задълбочат нещата и да трябва да ходя синя и с наведена глава...

# 8 907
Тази нощ сънувах първата си истинска любов. Припомних си защо ми харесваха високи, снажни, чернокоси мъже. Последно чух за него преди 5години, родило му се беше детенце.
Тайната е че ми стана хубаво от съня и бих искала да го видя. Embarassed

# 8 908
Мразя детските градини..изпитвам някакъв подсъзнателен ужас от тях и нося детето си със свито сърце и разтреперана отивам да го взема  Confused

# 8 909
  • Сф
Тази нощ сънувах първата си истинска любов. Припомних си защо ми харесваха високи, снажни, чернокоси мъже. Последно чух за него преди 5години, родило му се беше детенце.
Тайната е че ми стана хубаво от съня и бих искала да го видя. Embarassed

И аз от време на време сънувам първата си любов, въпреки че всичко е приключило много отдавна. И всеки път ми става хубаво като го сънувам. На живо не съм го виждала сигурно от 3-4 години, не поддържаме връзка.

Общи условия

Активация на акаунт