365 тайни от моя живот

• 924 689
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 910
много щастлива се чувствах с първата си любов , но се оказа боклук ,както и втората ..
В последствие като пораснах започнах да се питам дали наистина са били любови? За тогава сигурно , но доста противоречиви и натоварващи любови .И сега като си давам равносметка ,знам какво е любовта и знам че съм я изпуснала в момента когато можеше да е моя ,но се радвам че го разбрах само съжалявам че се разминахме ,че не и дадох този шанс

# 8 911
  • В един копнеж!
Все по-често се хващам, че размищлявам над въпроса дали е добре децата да дойдат в първите години на връзката, докато нещата са още на огъня, отколкото след 5-6-7-10 години, когато нещата се уталожват?!

# 8 912
  • London
Все по-често се хващам, че размищлявам над въпроса дали е добре децата да дойдат в първите години на връзката, докато нещата са още на огъня, отколкото след 5-6-7-10 години, когато нещата се уталожват?!

Моето ще дойде точно след 10 годинки връзка. Peace Не очаквам промени от страна на партньора, не очаквам сътресения и изненади и изобщо стъпката е предприета след като сме се уверили, че сме един за друг на 100%. Peace Как така нещата да се уталожат? Ххехе, обичаме се повече от първите години, секса е още по-хубав, както и живота ни. Вкуса на бонбоната е един като се яде бързо и съвсем друг като се остави да се разтопи в устата бавно... Wink

# 8 913
Искам героите от любимия ми сериал да съществуваха наистина и аз да съм една от тях.
Искам да живея в различна страна, в различен дом, да общувам с различни хора.
Понякога си представям как заспивам и на сутринта се събуждам на 30 - красива, с гардероб пълен с красиви вещи, преуспяла, с хубав дом и секси гадже.
Ех, май много филми гледам.....  Mr. Green

# 8 914
Едно дете може да преобърне и най-здравата и дългогодишна връзка....
Имам много добър личен пример пред себе си за подобно нещо...

# 8 915
Аз пък все сънувам плажове и луксозни хотели.

# 8 916
Искам да се нарева едно хубаво и да ми мине всичко, ама тц ...

Споделих тайна, която пазех с години само за себе си, чувството е странно, много странно. Сякаш съм се отървала от огромен товар, но същевременно ме е страх да няма последствия

# 8 917
Вървя по улицата и се усмихвам. Заспивам и се усмихвам. Събуждам се и се усмихвам. Работя и се усмихвам. Под душа съм и се усмихвам. Готвя и правя тривиални неща, и се усмихвам. И това го правя несъзнателно, просто в един момент усещам, че се усмихвам от известно време насам. Моля се нищо да не ми отнема тази усмивка. Praynig

# 8 918
Вървя по улицата и плача. Крия се във всеки възможен момент, за да изплача болката и горчилката си. Само да можеше посредством сълзите си да забравя него и спомена за случилото се....Толкова искам поне за миг да можех да върна времето назад.... Невъзможно е и това ме съсипва Sad

# 8 919
  • София
 Дойдох да живея в чужд град заради любовта до мен в момента.
Знаех, че първата ми любов живее тук, чували сме се, но не знаех точно къде.
Родителите на мъжа ми ни дадоха техния апартамент и по едни странни обстоятелства се оказа, че той се намира на 50 метра от жилището на онази красива първа любов.
Та сега го виждам от време на време и осъзнах, че като ме погледне с тези красиви големи черни очи все още ми омекват леко краката.
Навярно цял живот ще е така, въпреки че са минали 10 години.  Rolling Eyes

# 8 920

И аз също често мечтая за разни напълно нереалистични неща и съм благодарна за това.
Имаше един период, в който не си мечтаех и нищичко не си представях, и сега като се връщам назад, осъзнавам, че това е било най-тъжното време в живота ми досега.

# 8 921
Нямам първа любов Confused Не знам коя е. Бях безумно влюбена в гаджето ми, с което ходех в у-ще (6-7 клас); после бях ужасно влюбена в едно познато момче от селото ми. След това срещнах бившия си мъж, в когото бях адски влюбена Crazy
Нямам първа любов май.

И още: никога не съм мечтала или не съм си представяла да съм част от някакъв друг живот. Колкото и тежко да ни е било, винаги съм знаела, че "и това ще мине" (дори при загубата на толкова близки). Обичам си живота. Пък, докъдето стигне Laughing

# 8 922
И аз нямам първа любов, нямам и голяма. Всичките ми любови са били големи и истински.

# 8 923
  • София
Имам такава. Не е лесно, въобще...

# 8 924
Тази зима се чувствам добре, за разлика от предишните. Май ще вземе да става човек от мене.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт