365 тайни от моя живот

• 924 618
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 45
  • В Космоса
В тийн годините ми беше адски адреналинесто да изневерявам на гаджетата си я под носа им, я с приятели, братя... Sad

# 46
Обичах несподелено 8 години.

# 47
Страх ме е, че остарявам.

# 48
  Страх ме е, че биологичният ми часовник изостава.

# 49
  • Канада
Преди 4 години, 6 месеца и 13 дена, за първи път в живота си, поисках да умра.

# 50
На 18 години направих аборт, за който майка ми не знае.

# 51
Когато бях в 12 клас, откраднах пари от майка ми и баща ми, за да дам за аборт на приятелка от компанията. Не беше бременна от мен...

# 52
  • София
Обичам да стоя сама.

# 53
Всеки път като гледам Нотинг Хил ме заболява сърцето физически, когато тя му казва, че е само едно обикновено момиче, което е влюбено в едно обикновено момче. Simple Smile

# 54
Всеки път, когато чета любимата си книга плача на финала

# 55
Изоставих една мечта, защото не е доходоносна, но мисля, че това винаги ще ми липсва и ще съжалявам за него.

# 56
През последният месец на два пъти ми се случи в разговор с непознати да споделя от какво имам нужда, за да си върша работата по-добре и после те ми го подариха. Странното е, че и в двата случая влизах в магазина, за да си го купя, не съм ги молила.  Thinking

# 57
Явно нещо не разбрах съвсем идеята на темата и отдавна спрях да пиша. Моля да не ме цитирате повече, за да няма сърдити, че им се спами.

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 17:48 от Анонимен

# 58
Окти, не знам, ама много натоварващо ми се струва едно такова споделяне.

Извинявам се на всички, влезли в темата очаквайки наистина да прочетат 365 тайни от личният ми живот. Не съм чак такъв ексхибицоинист. Причината да съществуват няколко такива инициативи явно е в това, че на хората им харесва. Само, че изестните ми на мен са само с постове от един човек, а тук го правим заедно. Поради това мненията са шарени какъвто е самият живот. Темата не е задължителна и всеки, на който не му харесва моля, да не спами.  Peace

# 59
Мен ме е яд, че не може да се коментират чужди постове. Така авторът на поста ще чуе и други мнения, различни и може да си промени гледната точка. Но да, вярно е, че ще се получи спамо-чат.

Моята мръсна тайна е че не съм си сменяла розАвкия лак на краката повече от месец.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт