365 тайни от моя живот

• 925 069
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 275
Предстои ми труден период - трябват ми много сили, отговорност и спокойствие. Като се познавам не знам дали ще се справя и ако се справя  на каква цена -  дали пак ще е ужаса, от който бягам и до днес.

И относно едно нещо искам вече да крещя...стига, стига, стига....

# 4 276
Идва ми да крещя"стига" за почти всичко в живота ми, но няма кой да ме чуе.  Tired

# 4 277
Не обичам да моля за услуга,или да искам помощ. От когото и да било,за каквото и да било. Трудно ми е,неудобно ми е,пък и в такъв момент се чувствам слаба и безпомощна. Много е неприятно чувството. Освен това не ми харесва да бъда задължена на някого.

# 4 278
Не обичам да моля за услуга,или да искам помощ. От когото и да било,за каквото и да било. Трудно ми е,неудобно ми е,пък и в такъв момент се чувствам слаба и безпомощна. Много е неприятно чувството. Освен това не ми харесва да бъда задължена на някого.
+1

# 4 279
Много ми хареса една прошушната на уше идейка от гражданските протести - да се работи без пари, ама после да се пазари без пари от това дето сме си го изработили. 

# 4 280
Мнооого се връзвам на приказките на непознати или на хора, на които грам не държа. Някой каже ли ми нещо на криво го мисля сума време и се нервирам.

Веднъж на работа се разви един спор дали рибата е месо. Повече от половината колеги твърдяха, че не е. А една филипинка гадна толкова ми се ядоса, че ме блъсна по стълбите. Уволниха я, ама чак след месец.

Снощи гледах по телевизията едно предаване за хората със странни болести. Повечето имаха дефекти на гръбначния стълб, а изглеждаха весели.

Преди 3 месеца до вкъщи стана катастрофа. Не знам подробности, но днес видях едно 7-8 годишно момиченце , клекнало до стълба самичко, плачеше и стискаше цветя в ръчичката си. Много ми е мъчно.

На фона на това всичко изглежда бял кахър. Но все пак искам един ден, все едно къде, да живея в една държава, в един град с всичките ми близки. Писна ми майка ми, баба и дядо, както и майката на приятеля ми едвам да свързват двата края и да ядат отвратителните продукти от растителни мазнини вместо сирене, защото България е най-бедната държава в ЕС и предлага това  smile3514

# 4 281
Имам ужасно много работа, но съм седнала удобно в новия ни хол, на земята, върху една огромно възглавница и съм си промушила краката през "пръстена-основа" на холната масичка. Кафенцето е при мен, навън е слънчево и за първи път от много време, поне за малко се чувствам спокойна.

# 4 282
Ровя в темата "днес съм щастлив/а, защото" и се опитам да си намеря повод и аз да се почувствам щастлива.

# 4 283
Мъжът ми си събра багажа и си тръгна. В момента се чувствам странно, но съм добре. Ще чакаме развръзка.

# 4 284
  • Там, където ме обичат
Мъжът ми си събра багажа и си тръгна. В момента се чувствам странно, но съм добре. Ще чакаме развръзка.
Hug Hug Hug
Не тъгувай, когато се затварят врати, се отварят порти.
Ще стане така, както е трябвало.

# 4 285
Годината ми тръгна с ужасни офис интриги... Tired мисля си за нова работа и не отсега, но като се замисля в тази криза как ли се намира работа... ooooh!

# 4 286
Най-добрата ми приятелка ме пренебрегна в много труден за мен момент. Държала съм и ръката и съм плакала с нея, а когато аз имах нужда - нея я нямаше.
Вече не и вярвам и не ме е грижа за нея, но тя още не знае. В момента играя театър пред нея.

# 4 287
  • в Низината
Когато съм болна, когато имам нужда от помощ, от физическа и емоционална подкрепа, съм съвсем сама. Мисълта, че ще остарея сама ме ужасява.

# 4 288
Най-добрата ми приятелка ме пренебрегна в много труден за мен момент. Държала съм и ръката и съм плакала с нея, а когато аз имах нужда - нея я нямаше.
Вече не и вярвам и не ме е грижа за нея, но тя още не знае.

Това ми се е случвало два пъти в живота.
Повече нямам най-добра приятелка. Не искам да имам. А и да поискам след близо 10 г. без такава до мен, надали ще нарека който и да било най-добър приятел. Имам приятели и добри познати.

# 4 289
  • ...на безопасно
Не знам кое по ред стана.....за Баба Марта рано сутринта, сестра ми /родна/ ми изсъска през зъби с присвити очи и устни: "Да си жива и здрава" и ми хвърли мартеница далеч, далеч от ръцете, все едно на куче... Не пожелавам на никого усещането, все едно ми каза " Умри по-бързо!" ...
Лошото е , че беше от сърце.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 20:12 от кеа

Общи условия

Активация на акаунт