365 тайни от моя живот

• 925 400
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 260
Вчера една позната ми сподели съобщение на обща приятелка, че напоследък съм и неприятна, защото съм почнала много да се грижа за визуалният си вид и това я дразнело. Стана ми кофти, изречено е с голяма злоба на съобщение, написала също, че нарочно не ме отразявала вече по снимки, които съм качвала понякога във фейса, нямало смисъл да ми вдига самочувствието, и че съм забравила, че преди съм била грозно патенце. Да ви кажа пих едно питие за случката и си казах защо хората станаха толкова злобни, наистина се потресох Confused Cry

# 4 261
  • София
Понякога гледам много злобно хората,не знам защо...И особено ми личи,когато не харесвам някой,
опитвам се да бъда лицемерна понякога,защото в тоя момент трябва да съм,но ми личи ужасно,че не харесвам отсрещната страна...

Много обвинявам родителите ми,че не ме отгледаха те,имах прекрасно детство при баба,но на подсъзнателно ниво никога няма да им простя,и майка ми го знае,защото вижда,че и за секунда не се отделям от децата си...не го показва,но знам,че се обвинява,така и трябва!

# 4 262
Не спирам да се изненадвам на жени,които не могат да признаят,че друга ги првъзхожда в някое отношение,особено щом се късае за външен вид. Tired

# 4 263
Когато сме с мъжа ми някъде ми се струва че всички жени около нас се чудят как може такъв мъж да е с тая смотаната  Rolling Eyes Сигурно защото самата аз се замислям как е възможно  Confused

# 4 264
45/Вчера си взех 2 клина вместо 1, но не казах на моя....а когато разбере ще го забаламосам нещо...Яд ме е че като му обясня ми разрешава да си купувам доста неща, но отначало винаги мърмори и опява-все иска да показва кой е господарят вкъщи
Изобщо не му казвам,ако евентуално забележи подарък от мама и това е, в противен случай ще има, ама сега за какво, нямаше нужда
 #Cussing out

# 4 265
Просто ми е тъжно, понякога, от отношението на хората към мен....

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 00:21 от No_matter

# 4 266
Не се разбирам добре с жени, които нямат майчински инстинкт.

# 4 267
Вярвам в илюзии или по-точно в нашата илюзия.Не ми е лесно да се разделя с нея,каквото и да ми струва това.

# 4 268
Много мразя да ходя на зъболекър, защото ме е страх ...

# 4 269
 Хем искам да коригирам зъбите си, вече са достъпни толкова варианти, хем мисля дали няма да изгубя нещо мое си с корекцията, което често е ставало повод за мили обръщения.

# 4 270
Изнервям се когато се прибера и видя мъжът ми на дивана..... пореден ден без работа, пореден месец..... Вече нямам сили....
Успя и днес да скапе настроението ми от получените мартенички, от чудесното време и кафе в приятна компания....

Sorry за спама, ама защо го търпиш???

# 4 271
Понякога се обвинявам, когато си купувам нещо, макар и да ми трябва Confused Няма особена причина, като да не ми стигат парите, да речем, но има моменти, в които след някоя спонтанна покупка се чувствам виновна.

# 4 272
Понякога се обвинявам, когато си купувам нещо, макар и да ми трябва Confused Няма особена причина, като да не ми стигат парите, да речем, но има моменти, в които след някоя спонтанна покупка се чувствам виновна.

Същата работа съм и аз.  Tired

# 4 273
Не мога да разбера удоволствието от това, като пийнеш алкохол да ти се "замота" главата.  Определено ми е доста неприятно да не съм на себе си и  да не мога да се контролирам.

# 4 274
  • София
Вчера една позната ми сподели съобщение на обща приятелка, че напоследък съм и неприятна, защото съм почнала много да се грижа за визуалният си вид и това я дразнелo....
Ти отговорна ли се чувстваш за завистта на тази "приятелка" Stop?!
Мисля, че е прекрасно да се грижиш за себе си  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт