365 тайни от моя живот

• 925 412
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 245
Когато бях в гимназията, една съученичка, която ми беше приятелка, пусна много гаден слух за мен (породен от някаква шега), след което говореше зад гърба ми и настройваше съучениците ми срещу мен - не ми пукаше особено, защото имах и продължавам да имам достатъчно добри приятели извън класа, накрая установи, че е сбъркала и се извини.

Тогава казах, че няма проблем, но и до ден днешен не мога да се отърся от това и да я приема дори като добра позната. Сега видях профила и в Линкд ин, пораснала е, както и всички останали, но ми стана много болно защото си спомних какъв човек е.

# 4 246
Отчаяна съм- за дъщеря ми - на 34  а е САМА.  Принца не се е появил, а времето лети

При мен се появи на 38, наистина изключително стойностен човек, с привлекателна външност и благороден характер.И аз бях от тези, които чакат принца, но си струваше.

# 4 247
  • при моите деца .....
Изнервям се когато се прибера и видя мъжът ми на дивана..... пореден ден без работа, пореден месец..... Вече нямам сили....
Успя и днес да скапе настроението ми от получените мартенички, от чудесното време и кафе в приятна компания....

# 4 248
Рядко съм толкова раздразнена, както днес... Не може и агнето да е изядено, и вълкът да е невинен.. аман вече..
Отивам си вкъщи да си търся Сиамското езеро.

# 4 249
Избеснявам, когато се кача в градския транспорт с дъщеря ми, която е на 6 и никой не и отстъпва място. А тя се клати при всяко по-рязко спиране на трамвая. И не може да диша, защото е до кръстовете на хората, да не говорим, че я и избутват! И недоумявам как може жените да са такива непукисти, все едно, че те не са били майки на малки деца и не са били в подобна ситуация!

# 4 250
Не разбирам съвременното изобразително изкуство. Абсолютно ми е необяснимо как може "шедьовър" да бъде наречен накриво закачен бял лист хартия, на който с розов спрей, кьопаво е написано "I have lost confidence with everybody in the country at the moment".

# 4 251
В трети или втори клас бях "гадже" на една съученичка, само защото майка й работеше нещо свързано с правенето на готини химикали и тя ми подаряваше .  Rolling Eyes

# 4 252
  • в дяволитите очички на моето тормозче
3.Не съм се влюбвала от  12  години. И пази,боже,  да не ми се  случи!  Пу-пу!

4.Зверски  ме дразнят  хора, които  ядат  лакомо  и хищно -все едно  някой ще ги изпревари и ще им изяде яденето.

# 4 253
  • Бургас
Нямам с кой да споделя, и ми тежи.
И май си загубих най-добрата приятелка, та и с нея не мога.
Смотана работа..............

Сама съм, заобиколена с много хора.

# 4 254
45/Вчера си взех 2 клина вместо 1, но не казах на моя....а когато разбере ще го забаламосам нещо...Яд ме е че като му обясня ми разрешава да си купувам доста неща, но отначало винаги мърмори и опява-все иска да показва кой е господарят вкъщи

# 4 255
46/Искрено се чудя защо жени с хубави професии и доходи стоят с мъжете си, които не ги заслужават....аз ако имах къде да живея и взимах хубава заплата щях веднага да събера багажа( и моя и на детето)

# 4 256
47/Ако се разделим с моя ще позволявам да се виждат с детето по стандартия минимум и няма да премълчавам нищо пред детето, защото съм убедена, че той ще се опитва да го настройва против мен...понеже е злобен....

# 4 257
  • В Космоса
Като, че ли излизам от дупката - за първи път от известно време не станах с дупето нагоре. Peace

# 4 258
Във всеки важен,или труден момент се обаждам на един бивш шеф за подкрепа и съвет.

# 4 259
"Не мога да живея без да те обичам, душите ни са се слели! Миришеш на сладко. Добро утро!" - това сигурно е кристално чистата, съвършена обич?! Аз май наистина съм съкровище, щом я заслужих! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт