365 тайни от моя живот

• 925 023
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 335
Искам да постигна щастието така,както аз го разбирам.

# 4 336
  • В Космоса
На мен пък ми става много приятно да знам, че някоя дебелана ползва лосиони, млека за тяло, кремове и подобна козметика. Навява ми мисли, че тази жена обича тялото си и се грижи за него въпреки килограмите си.

# 4 337
На мен пък ми става много приятно да знам, че някоя дебелана ползва лосиони, млека за тяло, кремове и подобна козметика. Навява ми мисли, че тази жена обича тялото си и се грижи за него въпреки килограмите си.
  202uu 

Имам приятелка...една от най-близките ми....която е травмирана от майка си по повод теглото.Като дете е била постоянно на лагери за дебели деца /това тя ми го е казвала/ ,майка й я е стягала с тесни чорапогащници за да може да има тънка талия....
Преди 2 години бяхме на сватбата й.......е,ще ме извиняват всички,но по хубава и стилна булка не съм виждала НИ КЪ ДЕ ! Има страхотен съпруг и детенце и продължава да си е дебеличка  Wink
Анцузите са съвсем друга тема.... едно е да си пълен,друго е да излизаш с това с което се въргаляш вкъщи.Това вече е мондарщина и няма нищо общо с теглото  Wink

Съжалявам че коментирам....но не се сдържах  Embarassed

# 4 338
Явно има нужда от нови концлагери, в които да прибират всички дебели жени за да не загрозяват гледката

# 4 339
Не е тайна, обаче аз съм от тези дебеличките.
Това сигурно е тайна:Не ползвам лосиони.
 Единствената козметика, която ползвам е шампоан, сапун и дезодорант. Рядко ползвам крем.
Което пък не значи че съм мърла, щото се къпя всеки ден.

Последните мнения ме забавляват.

Скрит текст:
За анцузите съм напълно съгласна!

Муки   bouquet, представих си приятелката ти, сигурна съм че е била страхотна!

# 4 340
Вчера във супермаркета видях жена със насинено око и торбички под очите,стана ми толкова мъчно за нея , че се просълзих и  цяла нощ я сънувах. Явно изпитвам някакъв ужас от всякакъв вид домашно насилие,дори такова филми не мога да гледам .

Дразня се на хора който си мислят, че са перфектни и че всеки друг който не отговаря на тяхното виждане за красиво е едва ли не човек втора ръка. Жалко е!

# 4 341
48...(мисля) През последните два-три месеца се промени нещо в мен...Изпитвам тотална нетърпимост към еснафщина, претенции и простотия. Чуя ли някой да цитира марки, суми и подобни, ми идва да му извия врата, включително и аз съм станала стисната като никога;
49. Негрите винаги са ме умилявали- идея нямам защо, но предизвикват в мен топло чувство...може би заради "Чичо Томовата колиба" и "Хък Фин"  Crazy

# 4 342
Преди няма и месец ходех с насинено око около седмица. Не беше от побой, а в следствие на операция.Понякога нещата не са това, което изглеждат  Wink

# 4 343
Аз пък се чудя как някои хора може да са толкова повърхностни, че дебелите хора по улицата да им пречат, че чак тръгнали и да ги ожалват. Въпрос на възпитание.  Wink Може би имат проблем, може би не им е до спорт, може да не могат да си го позволят, а може и да се харесват така, кое му е невероятното? Че не всички са като манекенки ли? Това по-лоши хора ли ги прави, че и са повод за обиди?  ooooh!

И не, не съм дебела.

# 4 344
Аз си представям всички момичета пишещи тук като  фотомодели, без значение дали съм ги виждал в темите за диети или не. И ей Богу, ако по някаква причина   трябва да сбе видя с Касита, ще търся лицето от аватара.  :mrgreen

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:00 от Medeia

# 4 345
Скрит текст:
Ми то тя почти си е на аватара Wink

# 4 346
Predadoh nai dobrata si priqtelka,no bez da iskam stana bez da se usetq,i dnes plakah tolkova mnogo,stana mi ujasno gadno...Cry

# 4 347
Слаба съм и понякога мисля същото и за себе си - това успокои ли Ви?

Това е темата за тайните, нали? А не за светиците, които никога нищо лошо не са си помисляли, тц...никога...само бели и добри мисли.

# 4 348
3) Водя тайна кореспонденция с една ученическа любов. Не изпитвам нищо към него и не искам нищо от него, но някак си ми е гъдел да усещам, че той има чувства към мен сле толкова години

# 4 349
Когато пътувам постоянно наблюдавам хората. И уви срещам невероятно количество безлични личности- дебели, слаби, млади, стари, ниски, високи... Еднакви типажи, един от които, ако бъде нарочен за извършено престъпление, а аз за свидетел, вероятно ще бъде осъден невинен.

Общи условия

Активация на акаунт