365 тайни от моя живот

• 925 410
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 730
Не понасям хора,за които чуждото мнение (какво ще кажат хората) е по-важно от чувствата и живота на децата им.Смятам за редно и напълно справедливо когато такъв родител стане безпомощен и има нужда от детето си да бъде пратен при комшиите и всички онези хора,чието мнение е било по-важно през годините от това на собственото му дете.

# 5 731
Зарадвах се, но си давам сметка колко много ми липсва, че не чувам точно това изречение от друг човек

# 5 732
Чета, но не пиша. Защото, ако го напиша това ще означва, че съм се предала. Пък аз не съм, нали?

# 5 733
Скрит текст:
Октопод, не си!

И за всички, които пътуват в градския- ако живея в голям град с велоалеи, веднага си купувам велосипед- хем спорт, хем се изолираш от другите в рейсовете/ слагаш си слушалките и дим да те няма Laughing/, хем икономия, хем екология- ето 4 в едно

# 5 734
  • Terra incognita
Изпитвам ужасен страх да не напълнея.Днес хапнах като че ли малко повечко и мисълта ме побърква.Искам винаги да бъда кльощава,когато видя пълна жена се поставям в нейното тяло и това ме кара да изпитвам ужас.

# 5 735
  • Сопот, Пловдив
Тази нощ сънувах, че имам нещо общо с един татко, с който се засичаме всяка сутрин като водим децата на детска градина и по който ни най-малко не съм се заглеждала досега. Знам че подсъзнанието ми просто реагира на това, че това е един от малкото мъже, които виждам наживо. Тайната е, че се стряскам какво силно впечатление ми направи този сън, може би вътрешно изпитвам някаква нужда, която иначе не осъзнавам.

# 5 736
Имам чувството, че да се постигне "пълна" непорочност, човек трябва да си навлече една голяма бурка с плътна мрежичка за очите и да си сложи ръкавици, за да не се вижда никаква част от тялото му.
После да се отдаде на денонощни молитви.Crazy

# 5 737
  • на брега на морето
Не понасям хора,за които чуждото мнение (какво ще кажат хората) е по-важно от чувствата и живота на децата им.Смятам за редно и напълно справедливо когато такъв родител стане безпомощен и има нужда от детето си да бъде пратен при комшиите и всички онези хора,чието мнение е било по-важно през годините от това на собственото му дете.

Точно така!!! Peace

# 5 738
  • Пловдив
Плаче ми си...писна ми от тъпото ежедненвие.И работата и всичко...а и като за капак като има и нещо семейно,което да ме притеснява и... #Cussing out Искам да се стегна,да се променя и да се оправи всичко.Не знам обаче как да стане Rolling Eyes Мъжът ми ме обвинява,че нямам чувства,а съвсем не е така...просто съм по-труден х-р и с времето все по-трудно ги показвам и изразявам.А не искам да е така...

# 5 739
  • При децата ми
Плаче ми си...писна ми от тъпото ежедненвие.И работата и всичко...а и като за капак като има и нещо семейно,което да ме притеснява и... #Cussing out Искам да се стегна,да се променя и да се оправи всичко.Не знам обаче как да стане Rolling Eyes Мъжът ми ме обвинява,че нямам чувства,а съвсем не е така...просто съм по-труден х-р и с времето все по-трудно ги показвам и изразявам.А не искам да е така...

Пък мен ме обвини, че съм била "студен човек", а това съвсем не е така. Crazy

# 5 740
  • Най-сетне у дома
Преди много години се зарекох никога да не правя неща ей така, за идеята и за да се доказвам. Че нещата, с които се занимавам, ще имат истинска полза и смисъл. В момента обаче правя точно това - работя нещо, за да се докажа. Защото целия си зрял живот съм се бояла точно от тази дейност, защото си мислех, че нямам качествата, защото ми харесва да се преодолявам и, да, защото в това има престиж. Обаче от това, което правя, светът не става по-добър с нищо, просто си е суета, моя, лична. Тайната е, че това е първото нещо, което правя лично и само за себе си и то е дефинирано така - като нещо само за мен. И ме е страх, че може да ми хареса.  

# 5 741
Ужасно много обичам себе си. Такъв невероятен егоцентрик съм, че понякога ми иде да се нашмаря. Единствената ми утеха остава, че центърът на съществуването ми е изместен от децата ми, но отново постъпвам егоистично спрямо тях и света, заставайки по между им.

# 5 742
Усещам как се опитват да ми забият нож в гърба и вместо да се стегна и да отвърна на удара аз не спирам на роня сълзи от няколко часа.

# 5 743
На няколко пъти сънувах хора от моя живот в различни сценарии. Сънувах, че с мъжа ми не сме женени и аз се опитвам да го впечатля с нещо, за да го накарам да ми обърне внимание. И в съня си  му казах - "В реалния живот ние сме женени и ти много ме обичаш" и той много се учуди.
Едва след този сън си дадох сметка, че ако загубя любовта му, може да съжалявам. Никога до сега не ми се е налагало да се старая за чувствата му, винаги той го е правел за моите. Беше интересно да сънувам обратния вариант и да се почувствам от неговата страна.

# 5 744
Днес ми се иска само да си пожелая единият да постигне успехите на другия,но без да прави грешките му в личен и професионален план.

Общи условия

Активация на акаунт