365 тайни от моя живот

• 925 568
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 715
Преди 2-3 седмици се возих от Попа до 5те кюшета, за 2 спирки, такива неща видях, че още ми става гадно. Отделно са посърналите лица на хората. На много тъжно място живеем.

# 5 716
Какво е това? Простете невежеството и спама.

С ГТ пътувам голямо разстояние, в непиков час и обикновено седнала. Това е краткото време, в което спокойно мога да чета книга. Така успявам почти винаги да за абстрахирам от другите. Е, има понякога миризми и шум, от които и най-увлекателното четиво не може да те спаси.

# 5 717
Блу
Скрит текст:
"убиемчиту" = обем на косата

Последните няколко дни съм втрещена от това колко много са си повярвали хората, как все някой друг им е виновен за нещастието Crazy Писнало ми е от стереотипи  Tired

# 5 718
  • София
Блу, това е вид прическа - обем в корените  на косата, постигнат с преса на вафлички и отгоре тупиран. Все още доста студентки от провинцията мислят, че така са много чаровни.
Наистина в ГТ понякога се качват и клошарис боклуци, дори и за 1 спирка да са - омирисват всичко. Но като цяло хората ми се виждат спретнати.

# 5 719
Аха, "обемчето", но казано по-меко, включих. Благодаря ви!

# 5 720
  • София
Блу, това е вид прическа - обем в корените  на косата, постигнат с преса на вафлички и отгоре тупиран. Все още доста студентки от провинцията мислят, че така са много чаровни.
Наистина в ГТ понякога се качват и клошарис боклуци, дори и за 1 спирка да са - омирисват всичко. Но като цяло хората ми се виждат спретнати.

Как позна , че са от провинцията само не разбрах? Сигурно им пише на челото?  Laughing Crazy
Еххххх, всички сме големи софиянци  newsm78
И за да не е пълен спама...
Откакто баща ми миналата година изкара инфаркт на 52 години всяка вечер си мисля дали и на мен в съня ми няма да се случи нещо такова. Или пък, той добре ли е? И когато сестра ми звъни, веднага изпадам в лека паника мислейки си, че нещо лошо с някой се е случило  Rolling Eyes
И ако някой близък пътува за някъде все си представям лоши неща... Знам, ненормално е,но все си мисля лошото ooooh!

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 06:57 от fede

# 5 721
И аз непрекъснато съм в стрес, че ще ми звънне телефона и ще получа лоши новини  Confused Особено нощем, направо си е нещо като стрес...наскоро ми звъняха по нощите от СОД-а, дали това провокира този страх  newsm78

# 5 722
  • Сопот, Пловдив
Вече е налице първата сериозна служебна грешка от моя страна, която може да коства и работата ми. Трудно ми е да го преживея, защото по принцип не ми се случват такива неща, но знаех, че в случая е въпрос на време да изскочи нещо такова, просто знам че през последните месеци не успях успешно да съчетая работата с другите задължения. Оправдавам се за пред себе си, но  мога да погледна от гледна точка на шефа ми и знам, че това няма защо да го интресува и си е мой личен проблем, от който не трябва да страда бизнеса.

Чувала съм за родители на жени, отглеждащи децата си сами по една или друга причини, които реагират зле, когато около дъщеря им започне отново да става въпрос за излизане и обвързване с мъже и едва ли не очакват от нея да се ангажира само с отглеждането на детето/децата си от тук нататък, без да мисли за личното си щастие. Не вярвах, че ще срещна такова отношение от майка си. Грешила съм.

# 5 723
  • Луната ни пази
Майка ми, баща ми и свекърва ми постоянно ме подтикват да започна отначало. Както съм споделяла тук, нямам особено желание за това, а и ме е страх за дъщеря ми. За отношенията с мъжа, за неговото отношение към нея, а и такива изроди има....

От известно време изпитвам зверски страх, че ще получа инфаркт. Имам болки и бодежи в сърдечната област. Не съм споделяла с близките си за тях. Обаче вчера се възползвах от едно пътуване до големия град и отидох на кардиолог. Е, за мое щастие и успокоение се оказа, че машинката е наред. Прегледах се и на мамограф. Там също всичко е супер. Поне се успокоих по отношение на здравето.

# 5 724
Присъствието на един редовен клиент ме смущава, неудобно ми е да го погледна в очите докато му говоря. Не е нито млад, нито хубав. Надявам се като го пиша тук, поне малко да се отърва от това притеснение, че е много дразнещо за мен самата.

# 5 725
  • София
Бременността ми е дългоочаквана, но все още не мога да ѝ се зарадвам.
Единственото, което изпитвам е раздразнение от хилядите ограничения.

# 5 726
Вчера бях унизена почти брутално. Въпреки че получих доста сносно извинение и усетих доста искреност в него, още не мога да си намеря място. Не знам как да продължавам да общувам по този въпрос отсега нататък.

# 5 727
Ако сама отглеждам детето си и искам да имам отново връзка, знам, че майка ми ще реагира много негативно. ooooh!  ooooh!Дразня и се много за това, винаги е била такава-важното е да се спазва някакво лицемерно „благоприличие„, мноооого е важно и „какво ще кажат и ще си помислят хората„.............. Sick Sick А никак не е важно АЗ как виждам нещата, чувствата ми пък-изобщо!  #Cussing out

Скрит текст:
Rois- понеже си много симпатичен потребител, ти желая негативния период в работата ти да отмине! Hug

# 5 728
Разочарована съм от любовта, разочарована съм, че съм устроена винаги да виждам само положителните качества в другите и да им предавам розов ореол, а хората напротив да не ме обичат, разочарована съм от шибаната злоба на повечето човешки същества...
Тайна, хмм моята тайна е любовта, да за това шибано чувство, за което от дете копнея, но винаги ме забравя, подминава, просто сякаш аз съм невидима, а толкова искам поне капичица обич да получа, дори да е най-малката на света и да е събрана в единствено око. Трябваше поне родителите да ми дадат топлината за която жадувах, е уви не, само студенина обвиваше духът ми, сега всичко се повтаря и с мъжете, винаги, когато си пожелая и се почуствам щастлива, то съдбата да ми го отнеме.... Карма , скапана карма...

Скрит текст:
I would like to say him only one thing, I'm so sad, cause I'm again dissapointed.... so dull, fuck...
"Ok, but tell me what are you doing for me, I think notning.. you are waiting first, I to write or say something for you.. and recently you are not very talkative with me,
Yes, I know, I'm a pretty girl ...but I don't need from someone who don't see in me some special skills or at least to try take my attention seriously...?"

# 5 729
Смятам се за толерантен човек, но напоследък все по-често откривам доказателства, че това не е така. Това ме тормози.

Общи условия

Активация на акаунт