365 тайни от моя живот

• 925 613
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 700
  • Сопот, Пловдив
Близо четири години чаках да чуя това, което чух снощи. Винаги съм си казвала, че не очаквам това от него, но някак си не можех и не исках да си представя нещата да се развият по друг начин за нас. Хем си казвам "знаех си", хем не искам  да свиквам с мисълта преди да се предриемат реални действия по въпроса. За първи път ми дава такива очаквания и истината е, че ако накрая се откаже, най-вероятно ще се променят чувствата ми към него.  Но все си мисля, че няма да се откаже.  Thinking

# 5 701
Рядко се движа с градски транспорт, но понякога ми се случва. Изпитвам истинска фобия вече от хората по спирките... Какви ли не екземпляри има там. Преди време пуснах тема: "Аз съм магнит за перковци" и по дяволите, все още е така! Shocked ooooh!
Днес на спирката ме заговори някакъв мъж. Миришещ на некъпано, неприятен на вид. Покани ме на вино или на биричка. ooooh! Аз просто стоях там... Той говореше, не съм влизала в контакт с него. Изговори си тирадата, а аз стоях като вцепенена. Пожела ми "приятен ден" когато слязох от автобуса.
Все още под влияние на впечатленията от тази случка, на спирката в обратна посока покрай която минавам на път за вкъщи, някой извика "Ало ма!" и ме дръпна за ръкава. Оказа се съседка от блока, в който живеех преди 15 години и на която съм казвала само "здрасти" като я срещна. Жената, изпаднала на вид, със стърчащи железни щифтове на мястото на 1-2 зъба, миришеща неприятно и изглеждаща потресаващо, искрено ми се зарадва, а аз не можах да реагирам почти никак. Та тя е почти на моите години, най-много две години да е по-голяма! Добре, че автобуса и бързо дойде. Confused
Прибрах се и не мога да се осъзная в кой свят се намирам... чувствам се ужасно!  Cry Заради света, който ни заобикаля и заради това, че го възприемам по този начин.

# 5 702
Винаги съжалявам като се кача в градски транспорт.

# 5 703
 Така ме е охранил за 2 месеца, че имам най малко  5 кг над моите постоянни поне 10 наднормени. И му е много забавно като кажа, че съвсем съм заприличала на "банска невеста". Замислям се да си поръчам от китайските хапчета, за които винаги съм била против и съм наясно, че са много вредни.

Скоро пътувах с влак и видях света около мен по начин, по който го е видяла и Бижу. А толкова обичах да пътувам с влак на дълги разстояния...

# 5 704
  • В Космоса
Никой не е застрахован от глупави грешки, че и серии от такива в живота, дори и умните хора.  Sad

# 5 705
  • София
Безумно,ужасно много ме разочарова,толкова,че за пръв път от 8г. съм му сърдита,а дори не знам как да му кажа,пак ще ме обвини,че говоря глупости...

# 5 706
  • София
Чувствам се наранена и много натъжена от отношението на един човек към мен. Не знам как да се защитя, за да не страдам повече, тъй като не мога да го отпиша от живота си, нямам и приятели, с които да споделя. Тъжно ми е.

# 5 707
Исках да помогна днес на едно момиче, а седях като вцепенена и след няколко секунди отминах...

# 5 708
Дразнят ме думи, като фрустриран, хепънинг и всякакви такива.

# 5 709
Интересна темичка. Досега все исках да пиша, но не ми стигаше смелост. Най - после се престраших. Та понякога макар и малко все още страдам по бащата на сина ми. Но е някакси моментно. Все се питам какво ли щеше да бъде, ако той не беше предпочел да е с друга и аз не бях решила съвсем окончателно да го напусна.

# 5 710
От скоро отново съм на работа. Пътувам с градския транспорт и се чувствам много зле от този факт. Хората (97%) са кофти - некъпани, нелюбезни, с развалени зъби и вонящи усти, мръсни зле комбинирани дрехи, прости, отвращават ме. Тайната ми е, че се чувствам зле само от мисълта, че някой би ме сравнил с тази тълпа.

# 5 711
Хората истински са обеднели....или моите представи за подаръци са някак си идеалистични и....нереални.
Но все пак, сравнявайки с това, което подаряваха преди 5-6г. и сега....стигам само до този извод. Или може би не ми се иска да призная, че може и да отбиват номер с нещо за по 10-15лв-

# 5 712
Дразнят ме думи, като фрустриран, хепънинг и всякакви такива.

Коучинг, трейнинг, съспенс и пр. И аз им се дразня ужасно много.  Mr. Green

# 5 713
Когато им се стовари нещо, което са хвалили, дали поне пред себе си признават, че са били в тотална заблуда?

# 5 714
  • София
Не знам къде живеете, че в гр. транспорт срещате само оръфляци. По моите линии Дианабад - Лозенец - Център всички са спретнати и ароматизирани. Изключвам студентките с "убиемчиту" и магистрален грим.
Но  напоследък Скъпия ме вози  на работа с кола. Отвратена съм от младите шофьорки - то такава некадърност и самовереност безкрайна. И си мисли, че като се е качила на таралясник за 2 -3 000 и е велика. Това мигачи, правила - подробности, защо да ги спазва.

Общи условия

Активация на акаунт