365 тайни от моя живот

• 925 229
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 790
Вчера сутринта непозната ме помоли за 50 ст. и аз не и дадох........ Sick Бях взела пари само за да купя закуска на детето. Чувствам се виновна, но по-важно ми е детето......... Rolling Eyes

# 5 791
Не е кой знае каква тайна, но...съжалявам, че не оставих някакви пари вчера на уличен музикант, свиреше наистина хубаво и наистина заслужаваше, защото ме накара да се усмихна и да се зарадвам още повече на хубавия ден. Ако го видя пак на това място, мисля да се поправя.

# 5 792
  • Сопот, Пловдив
Когато лежахме преди месец със сина ми в болница, в стаята ни имаше още две жени от ромски произход с децата си. След няколко дни едната ми сподели, че когато видели че на третото легло ще настанят българка, им станало лошо, защото решили, че ще се надувам и ще ги гледам накриво, но впоследствие въобще не съм се оказала това, което са очаквали и се радват, че съм се паднала в една стая с тях. Доста често съм го чувала това от роми, а на мен самата ми е много интересно да общувам с повечето. И не, не е тайна, аз не го крия. Тайната е, че понякога когато казвам нещо подобно пред познати, настроени против ромите, и чета недоумение в очите им, всъщност точно това е целта ми, да ги подразня. Детиснко, знам.

# 5 793
Толкова неприятно е това безпаричие, че само дебна от кого да поискам малко назаем. Чак си мисля да взема да се завъртя около бившия ooooh! Тръпки ме побиват, но той ми е единствената опция Tired

# 5 794
Дъщеря ми има два много лоши навика, на които безкрайно се дразня.Тайната е, че обвинявам други хора , за тези и привички.

# 5 795
Скрит текст:
Не мога да се сдържа:къде ги раздават тези бебета с тези очи Hug

Да ти е жива и здрава сладуранката-всички лоши навици са и простени Peace

# 5 796
Не мога да се радвам на чуждото щастие.Мисля,че съм лош човек.
Хич ли не се радваш? А мен повече ме притесняват хора, които сами се определят като много добри.

# 5 797
Толкова неприятно е това безпаричие, че само дебна от кого да поискам малко назаем. Чак си мисля да взема да се завъртя около бившия ooooh! Тръпки ме побиват, но той ми е единствената опция Tired
Момичета, обадих му се - не вдигна...

# 5 798
  • София
Не обичам гости. Дори когато са майка ми или сестра ми. Натоварвам се психически.

# 5 799
Постоянно съм напрегната за нещо, това е станало нормалното ми състояние........ Rolling Eyes Ако се отпусна за момент, после се чувствам виновна. Не,че като се притеснявам контролирам съдбата и живота си....... Sick ooooh!

# 5 800
Дъщеря ми има два много лоши навика, на които безкрайно се дразня.Тайната е, че обвинявам други хора , за тези и привички.

Скрит текст:
Мисля, че се влюбих в това сладурче. Невероятна е, да ти е жива и здрава. Колкото до навиците - все още е малка и можеш да ги изкорениш Simple Smile)

Днес ходих в апартамента на баща ми, защото има проблем с покрива...чувствах се много спокойно там, но очаквах като вляза да чуя как идва да ме посрещне и дори да ми замирише на цигари, но не... Казват, че времето лекува, но при мен липсата му сякаш се засилва с всеки изминал ден.

# 5 801
На Fraqueza дъщеричката е наистина разкошна!  Heart Eyes

Тайна:От една страна презирах една моя приятелка ... Сега не се усещам как ставам като нея..

# 5 802
Не мога да се радвам на чуждото щастие.Мисля,че съм лош човек.
Хич ли не се радваш? А мен повече ме притесняват хора, които сами се определят като много добри.
Скрит текст:
Понякога има хора ,за които смятам,че не заслужават да им се случват хубави неща,а коя съм аз да отсъждам подобно нещо и се стига до момента да се самообвинявам колко съм зла.

Много съм нерешителна.Имам нужда винаги някой да ме окуражава.

# 5 803
Аз наскоро гледах продължението на едно интервю от преди няколко години. Един вид какво се е случило по нататък. Та с момичето, което интервюираха имаме  горе долу еднакви цели. Като разбрах, че е постигнала това за което мечтаеш преди години и никак не и завидях. Даже много и се зарадвах и си вдъхнах още повече кураж, че някой ден и на мен ще ми се случи това, което вече се е случило с нея.

# 5 804
Почти си събрах багажа, търся си квартира...А не съм казала на никого, тежи ми и ме боли...
Грешка беше, че изобщо се съгласих да живеем заедно...

Общи условия

Активация на акаунт