365 тайни от моя живот

• 925 206
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 805
  • София
Преди дни разбрах, че на позната Животът и го е върнал тройно. Такъв шамар и е отвъртял, че чак ми прилоша. Прилоша ми от факта, че всички познати казаха- заслужила си го е. Бога ми, вярно си го заслужи, но все пак е живо същество и не заслужава да живее в ад. Сама.
Мисля я, мисля да и се обадя, макар да ми е обща позната. Не мога да понеса такова страдание, макар и на непознато същество.
По природа съм нихилист.

# 5 806
Момичета ,
Скрит текст:
Благодаря за милите думи относно дъщеря ми  Heart Eyes
Сериозно се притесних относно здравето не детето, но няма да го споделя с баща и...Пак ще ми каже, че фантазирам нещо!

# 5 807
Играя игри, които не умея. Нуждата да ми се случи нещо различно, ме кара да действам по начин, който не одобрявам принципно.  ooooh!

# 5 808
  • Terra incognita
Имам чувството, че съм хипохондричка. Щом ме заболи нещо, започвам да фантазирам, че това е някоя страшна болест. Отварям Гугъл и започвам да чета, а там такива страшни неща пише...От няколко седмици се боря с гаден цистит, ходя по лекари, обаче никой не ме приема насериозно. А аз започвеам да фантазирам, че вече и бъбреците са ми възпалени, как ще получа пиелонефрит, а след години и бъбречна недостатъчност.Освен това от известно време ме мъчи и лека диария и вече фантазирам, че и други неща ми има. Дори не смея да отворя Гугъл, кой знае какви ужасяващи неща пише.Чувствам се ужасно... smile3556

# 5 809
Писна ми да не ме оценява,да не вярва в мен,в способностите ми,да ме обвинява за всяка несполука.Еин път не е казал ''Ще се справиш".Вечно е "Нищо няма да стане,нищо няма да направиш " и т.н.Само да започна работа и ще види.Поставих му въпроса дали ще се изнесе на квартира с мен и малката или ще остане при родителите си-каза че избира тях.Живеем май ден за ден; след като и двамата не виждаме съвместно бъдеще,всичко е въпрос на време...Станаха доста тайни...

# 5 810
  • GYM
Тъжно ми е, че не изпитвам вече чувства. Единствена радост ми е дъщеря ми, но всичко извън нея ми е сиво и еднообразно. А аз съм много чувствена и емоционална... Не мога да се позная...

# 5 811
  • Луната ни пази
Не обичам гости. Дори когато са майка ми или сестра ми. Натоварвам се психически.
Аз също, когато са за повече от едно кафе или вечеря.

# 5 812
С гостите и аз съм така. А не бях.
Напоследък ме радва тишината и спокойствието.
И аз си откривам симптоми на най-страшните болести.
И в мен дреме едно постоянно напрежение, че нещо лошо може да се случи.
Дразнят ме хора край мен. Все едни важни, все едни претенции. Е, край нямат.
Днес ми говорят нещо, преди три дена пък съвсем обратното. За тъпа ли ме мислят, че не помня какво са казали?!
Изморяват ме.
Изморяват ме и хора, които имат проблеми някакви. И поради тази причини светът им е крив и се опитват да пренесат "нещастието си" и върху другите хора...

# 5 813
  • София
Широко скроена съм, но мъже, които пишат в бг.мама и препоръчват изпитани антицелулитни гелове и други мазила, не мога да подмина с разбиране.  Mr. Green Stop

# 5 814
започвам да си мисля, че когато човек иска да промени нещо, а все не успява, няма сили и му се изпречват разни трудности, всъщност е навлязъл в някакъв кармичен урок и излизането ще настъпи, когато урокът приключи... чудя се това суеверие ли е или е слабост на характера... Thinking

# 5 815
Почти си събрах багажа, търся си квартира...А не съм казала на никого, тежи ми и ме боли...
Грешка беше, че изобщо се съгласих да живеем заедно...

Горе главата!
Скрит текст:
И на мен ми се случи преди години. Аз обаче си намерих квартира, изчаках го да си отиде за ваканцията (бяхме студенти) и си изнесох нещата.... без да му кажа. Нямахме мобилни телефони тогава. Той си е звънял и никой не му е вдигал в квартирата. Аз не се прибрах за ваканцията, защото работех и той ме намираше в офиса от време на време. Обаче аз не му казах нищо. Разбра сам, след като се прибра, и ме преследваше години наред. Обаче грешката си е грешка Simple Smile Не съжалявам нито за миг!

# 5 816
Ужасно ме е страх...имам пневмония, която след 2 седмици лечение се е увеличила.

# 5 817
Мразя лицемерието, а ми се налага да съм лицемерна.

# 5 818
  • София
А аз обичам лицемерието между хора, които не са близки. Досадно ми е другите да ме затормозяват моментните настроения и отношение спрямо моята личност, без да сме принудени от някакви обстоятелства да общуваме.

Също такава досада изпитвам и при  общуването с хора, които живеят в постоянно в някакво сравнение, съревнование и не могат да избягат от него нито за миг.

# 5 819
  • В Космоса
Почти винаги, когато прочета от някой оплакване от недостатъците на другите си представям как някъде другаде някой друг се оплаква от неговите. И почти винаги се замислям какви ли качества достойни за оплакване притежавам аз.

Общи условия

Активация на акаунт