365 тайни от моя живот

• 925 196
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 820
Понякога ми е много трудно да определя границата между лицемерие, премереност, такт.

# 5 821
Понякога ми е много трудно да определя границата между лицемерие, премереност, такт.
много вярно. засичала съм се в случаи , когато съм си мислела , че съм била просто умерена и тактична... в последствие това ми е приличало повече на лицемерие.
Понякога е по-добрия вариант да се отървеш от неприятни хора.

# 5 822
Поставила съм си три задачи без конкретен срок за изпълнение, нещо като мехлем за душата ми:
- да чета колкото се може повече книги;
- да си направя татуировка;
- да си пусна в youtube някакви уроци за китара, да взема на баща ми китарата и да започна да се уча да свиря малко по малко, съвсем без да бързам.

# 5 823
  • при моите деца .....
Искам да променя работата си, да започна по-добре платена работа....
Да се почувствам финансово независима и стабилна и да видя дали ще имам волята да променя и личния си живот.....
Трудно се живее в самота....

# 5 824
Нямам шофьорска книжка. Много ми тежи. Много.

# 5 825
Въпреки,че винаги много стриктно си разпределям месечния  бюджет, този месец изскочиха много непредвидени разходи......... Rolling Eyes То не бяха наложителни покупки, ненадейни ремонти, които не търпят отлагане и т.н.
И въпреки това днес купих на майка ми чанта. Знам, че тя няма да го направи и все предпочита да купи нещо за нас........Така,че – м****** им на парите...... Crossing Arms

# 5 826
  • Бургас
Връщам се от разходка по улиците на Бургас и плача.
В пресечка на Главната улица /до Унисона или както го знаят бургазлии Копчетата/има 3 кафета.Народа насядал по масите.Чуват се викове-в улицата две момчета на 16-18 години се бият, а две други окуражават единия-явно по-силния.Мъжете от масите се надигат и гледат сеир.Развиках се да ги разтърват.Боже, какви хора сме!Слушаме за насилието сред децата и цъкаме с език.А нищо не сме готови да направим!Нали битото дете е нечие!Защо всеки само гледаше, Боже!Защо?

# 5 827
Преди време покрай Четенето на тайни събрах смелост и се обадих на баща ми .
Тайна е защото никой не знае ,Че му съм се обадила .

# 5 828
  • София
Страхувам се от шофирането и всеки път като се кача в кола си мисля за смъртта. Зарекла съм се, че няма да карам шофьорски, защото нервите ми няма да издържат на напрежението и отговорността и наистина го мисля, но когато видя някоя жена зад волана и усещам лека завист в себе си, казвам ти - ето, тя е преодоляла страхът, има си кола и не е зависима от никого, а ти се държиш незряло.

# 5 829
Не мога да бъда клакьорка. А понякога наистина искам.

# 5 830
А аз не искам да ставам шофьор- като гледам мнозинството от жените шофьорки какво представляват ooooh!Като видя жена шофьор Praynig Praynig

А и - аз съм страхлива. И къде да гледам по напред- направо, в горното огледало, отляво или отдясно? Да следя скоростите, пешеходците, другите шофьори и прочие Stop Не,благодаря.

Толкова много коли, никой не спазва никакви правила, задръствания, катастрофи- по- добре по-малко шофьори. То сега всеки се качил сам в кола и пердаши.Бедни ли сме?Хич даже.
 И, кой ти мисли за екология и спорт?

# 5 831
Чудя се аз ли съм станала непукистка някаква, че хич не ми пука от нищо? Значи вървя и правя едни неща дето повечето хора биха се смутили и биха решили да не ги правят. Говоря, държа се по някакъв начин,  който за мен е напълно естествен, но после виждам как реагират другите и биха потънали от срам, ако са на мое място. Чудя се на мен ли нещо ми е сбъркано, че хич не ми дреме кой какво ще си помисли?! Представям си, ако се съберем с още някой такъв непукист каква анархия ще настане.  Laughing

# 5 832
Прекалено много неща се струпаха последната година -две. Иска ми се този цикъл да спре. Искам малко късмет и радост за близките ми и мен.

# 5 833
  • Сопот, Пловдив
Понякога, като чета из форума, а и на други места, се замислям, че аз май не знам къде е границата межу тактичността и лицемерието. Но в болшинството случаи ще предпочета лицемерна доброта пред откровена грубост, и когато давам, и когато получавам.

Навремето се срещах неангажиращо с едно момче със седем години по-малко от мен. Сега разликата в годините не изглежда чак толкова голяма, но навремето, когато той беше по-малък, беше по-фрапиращо. Тогава той доста се беше прехласнал по мен и казваше, че нито една от връстничките му не може да му бъде толкова интересна. Не сме се виждали 4-5 години, понякога ми пише и ме кара да се видим пак. Любопитно ми е какъв мъж е станал, но от друга старна не искам да го срещам, защото знам че вече няма да видя онова му обожание към мен, което имаше преди.  Crazy

# 5 834
  • София
Не понасям фалш, лицемерие, да не говорим за откровената лъжа. Така си подреждам живота, че не общувам с такива хора. Всъщност в началото не знаеш кой какъв е, но все лъсва в един момент. И тогава следва прекратяване на контактите. Предпочитам да общувам с 15-20 човека, но да са истински и неподправени. Мога да понеса истината, колкото и да боли, но откровен фалш и сервилничене - не.
И нещо, което е тайна (освен за най-близките ми). Много съм чувствителна. И за да го прикривам (успешно се справям) се придържам към по-горния абзац. Общувам само с шепа хора. Така освен всичко друго, намалявам вероятността да ме нарани недобронамерен човек. Външно изглеждам стабилна, леко студена, въобще не давам вид на човека, който съм всъщност.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт